Всі Категорії

RAID-Дайджест (03.05.24)

RAID-Дайджест (03.05.24)

Привіт, рейдери! Голосування за навички Віксвела вже завершено, а отже ми ще на один крок наблизились до Злиття цього Героя, яке розпочнеться 9 травня, якщо все буде добре. У цьому ж випуску Дайджеста ми б хотіли коротко торкнутися деяких змін, які чекатимуть нас в найближчому оновленні. Тож, не будемо гаяти часу і перейдемо до справи!

Огляд змін у версії 8.50

Оновлення 8.50 принесе із собою певні покращення ігрового досвіду, включно із деякими змінами користувацького інтерфейсу Таверни (але детальніше про це ви дізнаєтесь наступного тижня), а також деякі зміни в механіках бою:

  • Всі боси отримають імунітет до штрафу Позбавлення сил;
  • Поведінка Архонта повні Аміуса наразі містить баг - бос часто “забуває” використати свої навички А2 та А3, навіть якщо має змогу зробити це. Після оновлення Аміус перестане проявляти таку нічим не виправдану милість, та почне битися на повну силу, тому будьте готові зустріти боса таким, яким він був задуманий;
  • Тоґрон Дводушний перестане поширювати бонус Щита, якщо цей бонус утворений сетами спорядження.

Турнір Кланів та Персональні нагороди

Наступний запуск турніру Кланів відбудеться без особистих нагород.

На цьому цей RAID-Дайджест добігає кінця. Нагадуємо про церемонію нагородження до Тижнів спільноти (https://plrm.info/CommunityAwards) та бажаємо всім спокійних вихідних!

Бережіть себе та рідних! 

Перегляди
8
Коментарі
0
3 трав. 2024, 10:5903.05.24