Всі Категорії

Офіційні правила форуму

Офіційні правила форуму

Ми вважаємо, що спілкування між мільйонами гравців у наших спільнотах є ключовим складником ігрового процесу. Тому наше завдання – створювати й підтримувати дружню та поважну атмосферу, щоб ви могли спілкуватися зі своїми друзями та союзниками, а також із представниками Plarium.

Форум – це офіційна спільнота, де наші гравці можуть обмінюватися інформацією щодо гри, дізнаватися про останні новини, ділитися своєю творчістю, пов'язаною з грою, спілкуватися з іншими гравцями та знаходити відповіді на запитання.

Будь ласка, уважно ознайомтеся з правилами користування форумом і намагайтеся дотримуватися їх, коли взаємодієте з іншими користувачами. Контроль виконання цих правил проводитиметься на розсуд співробітників компанії Plarium, модераторів форуму та представників Служби підтримки.

Розміщуючи пости або коментарі на нашому форумі, ви погоджуєтеся виконувати зазначені правила для підтримування приємної атмосфери. Ви також дозволяєте нашим модераторам або представникам Plarium зв'язуватися з вами щодо посту або коментаря.

Гравець, що порушив ці правила, може бути заблокований на форумі на невизначений термін або назавжди. У разі такого блокування право вирішувати щодо його зняття залишається за ком'юніті-менеджерами Plarium.

1. Загальні правила

1.1. Співробітники компанії Plarium і модератори форуму можуть періодично публікувати офіційні повідомлення та документи. Ми залишаємо за собою право видаляти коментарі, що не належать до теми, для полегшення доступу до важливої інформації. Ми також можемо видаляти коментарі, якщо адміністратор заздалегідь попросив гравців утриматися від коментування документів чи оголошень.

1.2. У той час як вільні дискусії та обговорення в нашій групі вітаються, ми не толеруємо ненормативну лексику, неприйнятні коментарі чи контент. Нижче наведено описи, які допоможуть визначити, чи є коментар прийнятним. Приклади не обмежуються наведеним нижче списком. Ми залишаємо за собою право оцінювати кожен випадок індивідуально.

Неприйнятними є коментарі, які:

а. мають жорстокий або загрозливий характер та не пов'язані з грою;

б. включають особисті нападки, лихослів'я, глузування, знущання тощо;

в. є тролінгом. Тролінг – це публікація одного чи більше цинічних або саркастичних висловлювань, навмисне розпалювання суперечок або засмучування інших гравців, публікація провокаційних повідомлень або повідомлень не на тему з наміром спровокувати читачів на емоційну відповідь або будь-які інші методи переривання нормального спілкування на тему.

г. принижують гідність інших гравців, груп людей або меншин (приховано чи явно);

ґ. мають расистський характер та символіку або сприяють розпалюванню етнічної чи національної ненависті;

д. мають сексуальний підтекст;

е. негативно ставляться до сексуальної орієнтації себе або інших;

є. включають негативні висловлювання щодо релігії інших гравців чи релігійних постатей;

ж. позитивно висвітлюють будь-яку незаконну діяльність, включаючи комп'ютерне піратство та інші порушення прав інтелектуальної власності;

з. не мають жодного стосунку до теми розмови, повторюють інформацію, що не є змістовною.

Ми розуміємо, що у вас можуть виникнути питання або ви захочете заперечити вжиті щодо вас дії чи санкції. Ми обговоримо та розглянемо всі випадки, не виносячи обговорення за межі особистого спілкування. Залишити свій запит можна через систему Helpdesk.

1.3. Ми також просимо вас ставитися з повагою до команди Служби підтримки Plarium, адже вона працює над тим, щоб зробити ваше перебування на форумі якомога приємнішим та продуктивнішим. На особливе ставлення заслуговують модератори, які не є співробітниками Plarium і використовують особистий час для вирішення ваших питань. Хоча в більшості випадків ми покладаємося на їхню думку, проте, якщо у вас виникли питання щодо дій модераторів, будь ласка, зверніться до Служби підтримки.

1.4. Ви можете публікувати скриншоти листування між Вами та іншими гравцями. Ми рекомендуємо заздалегідь повідомляти про це гравців, залучених до листування, якщо це можливо. Якщо Ви розміщуєте скриншот, а інший гравець, залучений до цього діалогу, просить нас видалити матеріали, вони будуть видалені з форуму.

2. Обов'язки користувачів

2.1. Користувачі несуть відповідальність за те, щоб їхні дії у грі чи спільноті не порушували міжнародного чи місцевого законодавства (зокрема права інтелектуальної власності). Plarium співпрацює з правоохоронними органами за їхньою вимогою, і за будь-яке порушення місцевих, федеральних, міжнародних статутів та положень користувачі можуть бути притягнуті до відповідальності відповідно до закону.

2.2. Користувачі зобов'язані періодично перечитувати правила форуму, оскільки вони змінюються та доповнюються за необхідності.

2.3. Користувачі несуть відповідальність за те, щоб усі коментарі та повідомлення відповідали темам, інакше вони можуть бути видалені, а користувач може бути заблокований.

2.4. Користувачі відповідають за дотримання правил форуму.

3. Приєднавшись до нашого форуму, користувачі погоджуються:

3.1. НЕ погрожувати, не принижувати та не ображати інших гравців чи адміністраторів форуму.

3.2. НЕ використовувати ненормативну лексику або образи щодо інших гравців чи адміністраторів (включаючи особисті повідомлення та коментарі).

3.3. НЕ ділитися неігровими провокаційними матеріалами, які захищають екстремістські політичні погляди в будь-якому вигляді. Користувачі НЕ повинні ділитися матеріалом, що підтримує фашизм, злочинну діяльність, ображає раси чи релігії, натякає на символи расової/етнічної/національної ненависті.

3.4. НЕ використовувати ненормативну лексику, включаючи приховану нецензурну лексику чи вульгарності в назвах ігрових об'єктів або організацій. Адміністратори можуть негайно та без попереднього повідомлення перейменувати їх.

3.5. Не ділитися інформацією про продаж акаунтів, віртуальної валюти та ресурсів.

3.6. НЕ набирати текст тільки ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ (застосовуючи Caps Lock) або використовувати КаПіТаЛіЗаЦіЮ слів.

3.7. НЕ ділитися порнографічними матеріалами та зображеннями, у тому числі зображеннями непристойних жестів.

3.8. НЕ ділитися будь-якими комерційними або рекламними матеріалами, пов'язаними з алкоголем, тютюном чи забороненими наркотиками.

3.9. НЕ ділитися улюбленими роликами або рекламними оголошеннями товарів чи послуг без попереднього офіційного дозволу Plarium.

3.10. НЕ флудити, НЕ спамити та НЕ залишати повідомлення, що не належать до теми. Це включає використання форуму, електронної пошти, повідомлень, коментарів і зображень для спаму інших користувачів. Такі повідомлення будуть видалені.

3.11. НЕ ділитися будь-яким контентом з метою розпалювання конфліктів, закликом користувачів залишити гру та утриматися від покупок віртуальної валюти. НЕ розміщувати шахрайських чи образливих особистих заяв, які стосуються адміністраторів або співробітників Plarium.

3.12. НЕ ділитися будь-яким контентом, який порушує права третіх осіб, зокрема права інтелектуальної власності.

Зверніть увагу: якщо зміст будь-якого матеріалу порушує права інтелектуальної власності, ми будемо змушені діяти відповідно до законів, що стосуються цієї ситуації. Хоча слід наголосити, що Plarium не несе відповідальності за таке порушення або його результати. Реєстрація на форумі не дає права на інтелектуальну власність Plarium.

3.13. Незважаючи на те що ми вітаємо конструктивне порівняння нашої гри з іграми інших компаній, ми не стерпимо відкритої реклами. Такі коментарі відразу ж видалятимуться.

3.14. НЕ перешкоджати зв'язку з модераторами. Це включає блокування особистих повідомлень від будь-якого модератора.

3.15. На форумі заборонено створювати обговорення, що стосуються ухвалених модераторами рішень, таких як бан, закриття тем або постів тощо. Також не можна публікувати будь-які особисті повідомлення про вжиті дисциплінарні заходи від адміністраторів та модераторів спільноти. Винесення подібної інформації за межі особистого листування веде до появи конфліктних ситуацій у спільноті та тролінгу адміністраторів і модераторів.

Якщо у вас виникають питання щодо дій адміністраторів та модераторів спільноти, зверніться до служби підтримки plrm.me/Plarium_Support і ми обов'язково розглянемо ваш запит.

3.16. На форумі заборонено заперечувати дії або рішення ком'юніті-менеджерів та публікувати особисте листування з ними. Будь-які теми, пости чи коментарі про дії агентів служби підтримки будуть видалені.

Адміністратори та модератори спільноти поважають право наших гравців на приватність, тому подробиці будь-якого особистого листування, включаючи відповіді агентів служби підтримки та листи, забороняється розголошувати. Якщо у вас є коментар, пропозиція щодо покращення або питання щодо ухваленого рішення, залиште свій відгук в анкеті, яка надсилається кожному гравцеві разом із відповіддю на запит. Ваш відгук дуже цінний і допоможе підвищити якість роботи агентів підтримки.

4. Конкурси:

4.1. Адміністратори залишають за собою право обирати переможця конкурсу на основі власних критеріїв. Їхнє рішення є остаточним і не підлягає оскарженню.

4.2. Адміністратори залишають за собою право змінювати умови конкурсу, так само як і вказаний приз або компенсацію.

4.3. Будь-який гравець, що бере участь у конкурсі, може бути дискваліфікований будь-якої миті в разі порушення правил форуму або конкурсу.

5. Коригувальні дії та санкції:

5.1. Адміністратори можуть видаляти, виправляти або змінювати вміст контенту користувача.

5.2. Адміністратори можуть заблокувати гравців будь-коли, якщо вони порушують правила форуму. Гравці будуть повідомлені про блокування. Блокування не підлягає оскарженню.

5.3. Будь-який контент або діяльність, що порушують правила, підлягають негайному видаленню та можуть призвести до попередження.

5.4. Гравець погоджується прийняти покарання або коригувальні дії у випадку, якщо він порушує правила форуму. Адміністратор може вирішити видати попередження, якщо це перше порушення. Якщо це попередження ігнорується, продовження некоректної поведінки може призвести до 24-, 48- або 72-годинного блокування, залежно від тяжкості порушення. Будь-які подальші порушення правил форуму можуть призвести до постійного блокування.

5.5. Усі пости повинні мати заголовки, які відповідають їх темі. Якщо заголовок нечіткий або вводить в оману, Адміністратори залишають за собою право змінити його та/або закрити та видалити пост на свій розсуд.

6. Зони відповідальності адміністраторів:

6.1. Адміністратори не несуть відповідальності за дії гравців стосовно одне одного. Ми зробимо все можливе, щоб атмосфера на форумі була доброзичливою та гостинною, але ми не нестимемо відповідальності за самостійні дії будь-якого гравця.

6.2. Модератори та адміністратори на свій розсуд визначатимуть, чи є зміст постів і контенту та/або діяльність порушеннями. Адміністрація залишає за собою право застосовувати заходи щодо будь-якого порушення через певний час після його вчинення.

Зміни щодо Правил поведінки

Plarium може переглянути ці правила будь-коли і внести зміни. Будь ласка, регулярно перечитуйте правила, щоб знати про існування таких змін.