Всі Категорії

RAID-Дайджест (17.05.24)

RAID-Дайджест (17.05.24)

Вітання, рейдери!

Сподіваємося, ви вже встигли скористатися нашим останнім нововведенням у вигляді посилення Епічних Героїв, а також іншими покращеннями ігрового досвіду. В сьогоднішньому Рейд дайджесті ми б хотіли детальніше поговорити про інші зміни, які відбулися разом з останнім оновленням, 8.50, а також деякими змінами, які чекають на вас зовсім скоро. 

Зміни в механіках роботи сету Нівечіння

Через помилку, що виникла у попередній версії гри, повторна шкода при використанні сету Нівечіння могла перевищувати ліміт, встановлений для шкоди, що завдається в залежності від максимального здоровʼя ворога (як, наприклад, пасивна навичка [Всесильний імунітет]). Таким чином, Герої, вдягнені у цей сет, могли наносити занадто велику шкоду, порушуючи при цьому баланс гри. У оновленні 8.50 ми встановили ліміт шкоди для цього сету - не більше 10% від максимального здоровʼя цілі. Однак, зараз ці обмеження здаються нам дещо радикальними, тому в наступному великому оновленні ми плануємо зробити наступні зміни: 

  • Якщо шкода наноситься навичкою, що не залежить від максимального здоровʼя цілі, то повторна шкода не буде обмежуватися 10% максимального здоровʼя цілі. 
  • Однак, якщо шкода наноситься навичкою, що залежить від максимального здоровʼя цілі (як А2 Хаска), повторна шкода буде обмежуватися 10% максимального здоровʼя цілі.

Також, будь ласка враховуйте, що повторна шкода все ж таки є звичайним ударом, який завдає шкоду з розрахунку на ті ж самі множники, що і першопочаткова атака, тому рівень завданої шкоди у цих двох ударів може відрізнятися. 

Незначні зміни та виправлення

  • Нові звукові ефекти у грі - в оновленні 8.50 ми хотіли внести різноманіття до звукового дизайну битв, щоб нові ефекти відображали постійно зростаючу складність нових навичок Героїв та Босів, а також підкреслювали появу іншого контенту. Однак ми знаємо, що деяким гравцям ці зміни не до вподоби, тому ми продовжимо налаштовувати звук у грі, щоб забезпечити більш збалансовані аудіоефекти, до яких гравці звикли протягом років.
  • Помилка у відображенні Зіль - існує помилка, через яку неможливо перевірити поточну кількість Зіль на екрані вибору рівня у Фортах. Ми плануємо виправити це в наступному великому оновленні.
  • Форматування тексту - зверніть увагу, що наразі неможливо форматувати текст у внутрішньоігровому чаті за допомогою HTML тегів. Рекомендуємо вам уникати спроб це робити, оскільки антиспам-фільтр може розпізнати ваше повідомлення як спам і автоматично обмежити змогу відправляти повідомлення в чаті на деякий час.

Турнір Кланів та Персональні нагороди

Наступний запуск турніру Кланів буде включати персональні нагороди як додатковий бонус для тих Кланів, які найкраще координуватимуть свої зусилля та ресурси.

На цьому цей RAID-Дайджест добігає кінця. Гарних вихідних! Побачимося за два тижні.
 

Перегляди
12
Коментарі
0
17 трав. 2024, 14:5717.05.24