Всі Категорії

Прес-реліз 8.50

Прес-реліз 8.50

Вітання, Рейдери!

Настав час розповісти про деталі майбутнього оновлення гри, і у цьому Прес-релізі на вас чекає декілька гарних новин. Відтепер у Таборі вартових можна буде підсилювати не лише Легендарних та Міфічних, а ще й Епічних Героїв, а на Таверну чекатиме декілька суттєвих покращень ігрового досвіду. Для Кланів стане доступна нова роль, щоб заповнити прогалину між Солдатом та Заступником, а розділ Новин матиме оновлений вигляд, щоб забезпечити більш комфортну навігацію.


Крім того, на вас чекає поява нових Героїв і ребаланс кількох вже існуючих. Тож, запрошуємо вас до розгляду деталей майбутнього оновлення!

Посилення Епічних Героїв

Ми раді повідомити, що з оновленням 8.50 Епічні Герої стануть доступними для Посилення у Таборі вартових. Загальні правила залишатимуться незмінними: вам знадобиться до 4 копій Героя, якого ви бажаєте посилити, а унікальні Епічні Герої, яких не можна отримати більше одного разу, потребуватимуть інших вказаних копій Героїв для Посилення. Щодо параметрів, Епічні герої отримуватимуть ті ж бонуси до Здоров'я, Атаки і Захисту, що й Легендарні та Міфічні, але матимуть трохи нижчі показники покращення інших параметрів.


Щоб Табір вартових виглядав більше впорядковано, ми також додамо Фільтр Героїв до основних варіантів сортування. Будуть внесені деякі незначні зміни до функціоналу, щоб відображати вибір певних Героїв, який вам знадобиться для Посилення. 

Покращення функціоналу Таверни

В поточному оновленні ми зосередились на прокращеннях Таверни, які в основному були спрямовані на спрощенні процесу поліпшення Героїв. Таверна давно потребувала деяких удосконалень, згодні? 

Ми додаємо в Таверну “Фільтр Героїв”, який матиме ті ж функції, що й відповідний фільтр в Колекції героїв, плюс,він матиме декілька особливих функцій, які дозволять поліпшувати чемпіонів, які знаходяться в одному зі Сховищ. Але це ще не все: Таверна буде містити  додаткові покращення окремих функцій.
 

i

Піднесення Героїв буде проходити швидше із додаванням зручного повзунка, що дозволить обирати потрібний рівень Піднесення замість того, щоб вручну натискати на кнопку, поки не буде завершено процес Піднесення.
 

i

Схожий повзунок з’явиться у вкладці Поліпшення навичок: ви зможете обирати, які саме Томи навичок ви бажаєте застосувати та скільки їх вам потрібно одночасно. 

Більше не потрібно буде безкінечно натискати на кнопку, щоб заповнити обмежені слоти Томів, а потім ще повторювати ті ж самі дії, щоб нарешті поліпшити все, що потрібно.
 

i

Підвищувати рівень Героїв також стане простіше з появою опції "Поліпшити миттєво". 

Обравши цю опцію, ваш список Героїв перестане відображати всіх Героїв, окрім Звичайних та Особливих: всі Герої зазначених рідкісностей будуть вибрані як ті, яких можна потенційно пожертвувати, якщо тільки вони зараз не використовуються деінде.

Ви зможете вручну видалити певних Героїв, якщо забажаєте, але в цілому, це покращення повинно зробити підвищення рівня майже миттєвим у більшості випадків!
 

i

Найоб’ємніша функція серед цих покращень стосуватиметься Підвищення рангу Героя. Опція «Миттєве підвищення рангу» дозволить автоматично виконати вимоги до підвищення рангу для одного або навіть кількох Героїв, використовуючи будь-які доступні ресурси. Ви зможете підвищити ранг усіх своїх Героїв лише кількома дотиками, якщо у вас достатньо Героїв для пожертвування!

В грі з’явиться вбудований фільтр, який дозволить встановлювати пріоритети та обмеження для кожного рангу; наприклад, ви можете встановити Курча в якості бажаного корму для Героїв 5 рангу, а корм у вигляді рідкісних Героїв, наприклад, матиме пріоритет для Героїв 4 рангу під час покращення рангу.
 

i


i

В той же час, ви зможете заборонити грі жертвувати Героїв зі спорядженням або покращеними навичками , навіть якщо вони підпадають під всі інші критерії.

Загалом ми очікуємо, що ці зміни зроблять вашу взаємодію з Таверною набагато зручнішою та простішою. Як завжди, ми з нетерпінням чекаємо на ваші відгуки, щойно ви спробуєте все власноруч!

Нова роль у клані: Помічник

З релізом 8.50, у грі з’явиться нова роль у Клані: Помічник. Ці учасники клану будуть займати ранг нижче Заступника і матимуть право запрошувати нових гравців до клану. Більш того, максимальна кількість заступників буде збільшена до 5. 

Зміни інтерфейсу: Новини

Новини RAID будуть розділені на 2 вкладки: Головні та Загальні. Перша вкладка буде зосереджена на основних Оновленнях гри, Подіях тощо. Друга вкладка буде зосереджена на всіх інших новинах і включатиме різні сповіщення, такі як рубрика “Герої під прицілом”, “Огляд оновлень”, регулярні події тощо.

i

Ребаланс Героїв

i


i

Нові Герої

Зверніть увагу, що новий міфічний Герой Galleus Bloodcrest  був вилучений з релізу 8.50 через помилку, пов'язану з максимальною шкодою, яку він може завдавати.
Нова дата виходу цього Героя буде оголошена пізніше. Ми будемо тримати вас в курсі! 

i


i


i


i


i


i


i


Перегляди
13
Коментарі
1
7 трав. 2024, 11:5007.05.24
AlexUA_KhModerator
7 трав. 2024, 12:2507.05.24
7 трав. 2024, 12:49(відредаговано)
11.02.20
1608

Всем привет, с локализацией навыков и обзором новых героев можно ознакомится в серии видео от офф контент криэйтора Дяди О, сейчас уже доступен Грегор и новинки патча.