Все Категории

RAID-Дайджест (22.03.24)

RAID-Дайджест (22.03.24)

Поки Телерія продовжує святкувати п’яту річницю RAID, ми тримаємо руку на пульсі найбільш обговорюваних тем у спільноті, і в цьому випуску RAID-дайджесту ми спробуємо прокоментувати деякі з них. Не марнуючи час, запрошуємо вас переглянути, що ми підготували для вас!

Місія розвитку Маріуса "Пройти рівень ХХ Проклятого міста"

Давайте почнемо з деяких важливих уточнень щодо нещодавніх ігрових питань. Ми часто отримували запитання про те, чи ретроактивні місії Маріуса, пов'язані з проходженням рівнів Проклятого міста. Наша відповідь - так, якщо ви вже пройшли рівень ХХ Проклятого міста до того, як отримати таке завдання в місіях Маріуса, то проходження місії зарахується вам автоматично, якщо така місія стала доступною під час поточного цикла Проклятого міста. Зверніть увагу, що проходження того чи іншого рівня Проклятого міста у попередніх циклах не зараховує місію ретроактивно.

Пасивна навичка Зігфрунда Нефіліма

Багато з вас, можливо, помітили, що пасивна навичка Стримування [Пас.] Зігфрунда Нефіліма не спрацьовує, і в результаті на Героя не накладається бонус [Блок шкоди], щоб запобігти загибелі Героя, коли він отримує смертельні удари від штрафів [Бомба], [Випалювання Здоров'я] або [Отрута]. Це не помилка, адже ця пасивна навичка активується лише  коли Герой отримує шкоду від смертельного удару, і у цьому випадку шкода від штрафів не є окремим ударом, а залишаються ефектом штрафу. Та сама логіка стосується і пасивної навички Латунні лати [Пас.] Гофреда Латунного.

Збережені команди у Проклятому місті

Як приємне доповнення, ми також хотіли б зазначити, що Прокляте місто, за замовчуванням, зберігає команди, якими ви проходили певний рівень, тому, коли цикли почнуть повторюватися, слоти Героїв для кожного рівня будуть автоматично заповнені тими Героями, якими ви вже проходили певний рівень у певному циклі.

Помилки та виправлення Місій розвитку

Наразі спостерігається помилка з Місіями розвитку, через яку гравці не можуть отримати Арбітра. Ми виправимо це з наступним великим оновленням. Однак, як тимчасовий захід, ви можете звернутися до нашої команди підтримки, щоб наші агенти закрили вам місію.

Ми знаємо про проблеми з місією Маріуса «Нанести 2kk шкоди Гідрі за 1 спробу (мін. рівень складністі: нормальний)». Схоже, що завдана шкода іноді не зараховується до місії, особливо якщо завдана шкода - більша за 2 мільярди. У результаті, ви можете отримати повідомлення про помилку під час перевірки статусу місії. Ми плануємо виправити це в одному з наступних великих оновлень. Тим часом, усі постраждалі гравці можуть зв’язатися з нашою командою підтримки, щоб наші агенти змогли закрити вам цю місію, за умови, що було завдано достатній урон Гідрі.

І, нарешті, ще одна місія, про яку варто згадати, це - місія Маріуса «Увійти в топ-20 у турнірній групі». Наразі ця місія є ретроактивною, хоча й не повинна. Це буде виправлено в одному з наступних великих оновлень.

Інші помилки та виправлення

Герой Фіна Меч Аравії не накладає всі бонуси, які повинна накладати завдяки своїй активній навичці A3 [Шляхетна кров], коли в команді є більше 3 та більше Героїв з Фракції Вищі Ельфи. Ми виправимо це в наступному великому оновленні.

Наразі активна навичка A3 [Пропащі душі] Нарсеса Бездиханного та активна навичка A3 [Зорі пекла] Карніджа Анархіста не застосовують штраф [Блок оживлення], коли ці Герої знаходяться  під дією штрафа [Позбавлення сил] або у будь-якому іншому випадку слабкого удару. Це неправильна робота здібності,і її буде виправлено з наступним великим оновленням.

Клановий турнір

І останнє, але не менш важливе: наступний Клановий турнір буде з Особистими нагородами.

На сьогодні це все. Спокійних вихідних! Бережіть себе і близьких!

Просмотры
14
Комментарии
0
22 март 2024, 16:3322.03.24