Все Категории

RAID-Дайджест (07.03.24)

RAID-Дайджест (07.03.24)

Вітання, Рейдери! Радісний настрій Свята творіння шириться Телерією та далеко за її межами. Бастіон змінив свій звичний вигляд та навіть музику, щоб відповідати духу середньовічного ярмарку. Усі відклали свої суперечки та протистояння заради святкування з нагоди створення всесвіту Телерії.


Ми щиро запрошуємо й вас приєднатися до свята. Сподіваємося, що персоналізоване відео RAID хроніки та подарунок з нагоди п'ятиріччя додали вам святкового настрою.

А зараз, давайте зазирнемо на дошку оголошень - адже час RAID-Дайджеста настав. Без зайвих слів, запрошуємо вас ознайомитися з тим, що ми підготували для вас.

Місія Розвитку Маріуса "Пройти Рівень ХX Фортеці Дволикого стража".

Багато хто з вас вже досягли високих рівнів у Фортеці Дволикого стража - і це вражає! - тому ми, звісно, розуміємо, що місія пов'язана із проходженням битви на нижчих рівнях даної локації виглядає не дуже надихаюче.

Ми внесемо зміни в умови Місії Розвитку "Пройти Рівень ХХ Фортеці Дволикого стража" найближчим часом, щоб перемога на вищих рівнях цього Підземелля також зараховувалася для її проходження. Умова буде звучати наступним чином: "Пройти Рівень ХХ або вище Фортеці Дволикого стража".

Дякуємо вам за те, що звернули нашу увагу на цей недолік та запрошуємо вас ділитися вашою думкою стосовно і інших завдань нової гілки Місій Розвитку.

Боси матимуть імунітет до штрафу [Позбавлення сил]

В одному з наступних оновлень усі Боси отримають імунітет до штрафу [Позбавлення сил], тож будь-які Герої, що можуть накладати його, не зможуть зробити цього з Босами. Бо вони все ж таки Боси. Ми дамо вам знати, як тільки ці зміни наберуть чинності. 

Помилки в функціонуванні Нарсеса та Анкори Бездиханних

Наразі, навичка [Пропащі душі] Нарсеса Бездиханного активує Поліморф, що призводить до того, що Нарсес перетворюється на вівцю внаслідок накладання штрафу [Блок оживлення], а це не є коректною роботою навички.

Наступним, що ми плануємо виправити, є помилка, коли Нарсес завдає подвійного удару Гідрі своєю навичкою [Шквал скверни]. В цьому випадку він не повинен атакувати двічі, якщо на цілі немає бонусів [Щит] або [Посилення].

Пасивна навичка [Обраниця короля] Анкори Бездиханної не активується належним чином, коли ворог накладає штраф [Страх]. Штрафи [Страх] та [Справдешній страх] повинні заповнювати її шкалу ходу, так само як це роблять інші штрафи контролю.

Усі три помилки будуть виправлені в одному з найближчих оновлень.

RAID – більше не доступний у Facebook Cloud

Гра більше не запускається на цій платформі, але це не означає, що все втрачено. Ви все ще можете перенести свій прогрес на свій смартфон і прив’язати свій обліковий запис до Plarium ID, щоб продовжити гру. Не панікуйте, перейдіть за наведеним посиланням, щоб ознайомитися з покроковою інструкцією, як це зробити – https://plarium.com/forum/en/raid-shadow-legends/843_news/42536_raid-leaves-facebook-cloud-games/ 

Якщо у вас залишилися питання, не соромтеся звернутися до нашої служби підтримки – наші агенти з радістю допоможуть вам.

Клановий турнір

І останнє, але не менш важливе: наступний Клановий турнір буде без Особистих нагород.

На сьогодні це все. Легкої гри та спокійних вихідних! Бережіть себе і близьких!

Просмотры
19
Комментарии
3
7 март 2024, 14:2707.03.24
7 март 2024, 16:4207.03.24
06.08.21
1

Імунітет до штрафу "позбавлення сил ",чому ж Ви не тестували певних героїв на босах до ввода їх в гру. А тепер наприклад маю героя міфіка Андрока ,  викачав його , вложив нього ресурси тільки заради цього навика, тому що крім Гідри він неграбельний герой в цілому . Дякую, що поховали ще 1 героя ,який реально був корисний тільки в одному режимі 

OlenkaAdmin
25 март 2024, 12:2425.03.24
31.10.22
415
igorsnopov

Імунітет до штрафу "позбавлення сил ",чому ж Ви не тестували певних героїв на босах до ввода їх в гру. А тепер наприклад маю героя міфіка Андрока ,  викачав його , вложив нього ресурси тільки заради цього навика, тому що крім Гідри він неграбельний герой в цілому . Дякую, що поховали ще 1 героя ,який реально був корисний тільки в одному режимі 

Розумію ваше розчарування, що певні Герої можуть стати менш корисними після впровадження деяких змін до застосування штрафів. Зазвичай такі зміни в грі виконуються задля збереження балансу ігрового середовища. Нерідко розробники проводять ретельне спостереження за функціонуванням Героїв і механік гри протягом тривалого часу перед тим, як внести будь-які зміни. Ми будемо продовжувати прауювати над забезпеченням якісного і добре збалансованого ігрового досвіду для всіх гравців, і ваші коментарі допомагають нам у цьому. Дякуємо вам за розуміння та відгук! 

2 апр. 2024, 21:1502.04.24
24.03.24
1

музичний стиль гри відіграє велику роль) цікаво вже зіграти)