Все Категории

Прес-реліз 8.30

Прес-реліз 8.30

Вітання, Рейдери!

Ми на порозі святкування 5-ї річниці Рейду, і відповідно, більша частина оновлення 8.30 стосуватиметься саме цього. Однак, ми підготували для вас ще дещо, а саме: нову гілку Місій розвитку, покращення ігрового досвіду, а також нових Героїв. Читайте далі, щоб дізнатися усі подробиці. 

Свято творіння

Святкування 5-ї річниці Рейду буде тематичним і пройде під назвою “Свято творіння”. На гравців чекатимуть різноманітні внутрішньоігрові події, подарунки, візуальнe оновлення Бастіону, нове відео з лором, а також тематичний Легендарний Герой.

Поки Свято триватиме, ми плануємо прикрасити Бастіон- так само як ми робимо під час зимових свят - та відсвяткувати річницю належним чином, провівши середньовічний ярмарок в стилі Кейроку. Також Бастіон отримає новий музичний супровід, тож не забудьте увімкнути звук гучніше!

Свято творіння включатиме Бій титанів, подію “Шлях героя”, спеціальні Карти долі, а також тематичне Злиття на нового Героя - Арманза Величавого! Цей Легендарний Герой стане нашим майстром церемоній - безсмертним бардом і відчайдухом на службі в Арбітра, найважливішим завданням якого є подорож світом, щоб впевнитися, що люди пам'ятають історію його створення. Ви побачите Арманза в багатьох матеріалах, присвячених річниці, включно із новим відео з лором, в якому ми розповімо історію створення Телерії. 

Слідкуйте за новинами в грі та на наших офіційних сторінках у соціальних мережах, щоб не пропустити розклад подій до річниці, а також подарунків, які ми для вас приготували!

i

Нові Місії Розвитку

Ми додали до гри багато нового контенту у 2023 році, та зараз настав час відобразити це і в наших Місіях розвитку. Ми вирішили створити нову, окрему гілку місій, які будуть доступні одночасно з місіями,що ведуть до Раманту. На вас чекає 180 нових місій, які будуть розбиті на 3 групи по 60 в кожній. 

Нові місії сфокусуються на таких областях гри, як Live-Арена, Прокляте місто, битви з Гідрою, Пробудження Героїв, Піднесення Артефактів, і так далі. Ви отримаєте різні нагороди за виконання кожного з завдань, однак нагороди наприкінці кожної групи будуть найцікавішими. 

Як тільки ви виконаєте усі 180 Місій, ви зможете отримати Маріуса Бравого - Легендарного Героя з фракції Покручів, який послаблює своїх супротивників, накладаючи на них новий штраф [Позбавлення сил] і блокуючи їх бонуси. Він також має імунітет до скорочень шкали ходу, а тому буде цінним доповненням до вашої команди на Арені.

i

Нові Бонуси Локації

Ми плануємо оновити Бонуси локації, доступні у Великій залі. Після оновлення вони також будуть містити наступні ігрові локації та Підземелля:

  • Фортеця дволикого стража
  • Склеп Диявола пустелі
  • Гай Примарного сьоґуна
  • Війни фракцій
  • Судна вежа
  • Прокляте місто

Механіки функціонування нових бонусів залишаться такими ж самими - гравцям буде потрібно лише відкрити ці бонуси, використовуючи медалі Live-Арени.

Лічильник Битв на Класичній Арені

В якості невеликого покращення ігрового досвіду ми додали лічильник атакуючих битв на Класичній арені. Оскільки для того, щоб залишитися у своїй Лізі, вам необхідно провести принаймні 20 атакуючих боїв, відтепер вам буде легше їх рахувати. 

i

Ребаланси: Герої

i


i


i


Просмотры
14
Комментарии
0
5 март 2024, 13:1205.03.24