Все Категории

RAID-Дайджест (23.02.24)

RAID-Дайджест (23.02.24)

Вітання, Рейдери! Ось і прийшла остання п'ятниця лютого, а здається, ще зовсім недавно ми святкували Різдво. Як швидко лине час! Тож не втрачаймо його і одразу перейдемо до  нового RAID-Дайджесту.

Зміни в часі проведення події Безкоштовне Зняття Артефактів

Ми отримали чимало запитів від вас із проханням перенести старт подій безкоштовного зняття Артефактів подалі від початку кожної нової ротації Проклятого міста. Ваш запит був врахований, і відтепер ми плануємо запускати такі події в середині або другій половині наступних ротацій Проклятого міста. Зверніть увагу, що поточна ротація Проклятого міста включатиме дві події з безкоштовним перевдяганням Артефактів, однак це буде скоріше винятком з правил.

Сподіваємося, що це надасть вам більше простору для маніпуляцій з вашими командами, і ви зможете осліпити Аміуса своїми спонтаними змінами гардеробу.

Полювання на Раталоса добігає кінця

Залишилося зовсім небагато часу для отримання цього Героя, натхненного франшизою Monster Hunter! Полювання на Раталоса завершується 5 березня, і якщо ви ще не приймали участі у цій події, вам потрібно буде заходити в гру протягом 7 днів, щоб отримати його. Це означає, що останній день для початку проходження події - 27 лютого, тож не пропустіть свій шанс!

RAID стане недоступним на Facebook Cloud

Починаючи з 1 березня, ви більше не зможете грати в RAID на платформі Facebook Cloud Gaming. Ми також вимикаємо всі транзакції на цій платформі 29 лютого. Тому, будь ласка, переконайтеся, що зберегли свій ігровий прогрес, прив'язавши ваш обліковий запис до Plarium ID. Перейдіть за цим посиланням, щоб переглянути детальну інструкцію - https://plarium.com/forum/en/raid-shadow-legends/843_news/42536_raid-leaves-facebook-cloud-games/. Ми також хотіли б відзначити, що ці зміни не вплинуть на ваш вхід в гру через Facebook акаунт.

Бездоганний Захист тепер більш ефективний проти Лавового лицаря

Після оновлення до версії 8.20 значна кількість Дарів отримали зміни у балансі що зробили їх більш актуальними для тих чи інших ігрових локацій. І зараз ми вирішили докладніше розповісти про “Бездоганний Захист”. Після ребалансу, цей Дар може значною мірою допомогти у проходженні всіх рівнів складності Замка Лавового лицаря. Коли Героям, на яких Чемпіон з цим даром наклав бонус “Збільшення ЗАХ”, завдається шкода, вони відбивають частину отриманої шкоди у нападника. А для Лавового лицаря це означає що він втрачатиме по одному стеку щита за кожного такого героя з бонусом “Збільшення ЗАХ”.

Plarium Play Календар

Ми хочемо вам нагадати, а декого, можливо, познайомити, з одним із нововведень клієнта Plarium Play - сторінки “Події”. На ній відображаються поточні та майбутні Події та Турніри задля більш зручного відстежування внутрішньоігрових активностей. Ви можете знайти сторінку календаря обравши вкладки: “Моя бібліотека”->”RAID”->”Події”

Виправлення помилки кланових завдань

Нещодавно з'явилась помилка через яку у частини гравців є труднощі з фіналізацією кланових завдань. Ми знаємо про цю проблему та вже готуємо виправлення у оновленні гри до версії 8.30.

Клановий Турнір та персональні нагороди

Наступний Клановий Турнір матиме персональні винагороди! Тож готуйтесь до цілеспрямованих опонентів та підступних надбань балів у останні 3 хвилини турніру.

А на сьогодні це все, гарного вечора та чудових вихідних.
 

Просмотры
21
Комментарии
0
23 фев. 2024, 16:3123.02.24