Все Категории

RAID-Дайджест (09.02.24)

RAID-Дайджест (09.02.24)

Ласкаво просимо до нашого нового випуску RAID-Дайджест! Сьогодні ми спочатку підведемо підсумки того, що нам принесло у гру оновлення 8.20, а потім трохи розкажемо про те, що нас очікує попереду.

І так, давайте почнемо! 

Нові функції в оновленні 8.20

Герої з Навичками Єдності фракції — це абсолютно новий тип виняткових Героїв у грі. Ейслін Доблесний - перший, і ніяк не останній представник цього нового типу Героїв, оскільки ми плануємо поступово додавати таких воїнів для кожної фракції.

Починаючи з оновлення 8.20, у грі з'явилася можливість обмінювати невикористані частки Героїв з попередніх подій Призову із часток на бали обміну, але будьте обережні, щоб випадково не обміняти всі частки Героя, якщо у вас накопичилося більше 100 його часток, і ви плануєте залишити цього Героя. Можна обміняти лише всі невикористані частки Героя, їх не можна розбити. 

Герої із нових подій Призову із часток стануть доступними для обміну через деякий час після завершення самої події.

Прощавайте, Суперрейди! Ласкаво просимо назад, тепер вже назавжди, Суперрейди! Суперрейди були вимкнені з 6 по 8 лютого з технічних причин, але після оновлення 8.20 вони стали постійними у  багатьох Підземеллях, Війнах фракцій та Судній вежі, тому на екрані вибору ігрового режиму більше немає відповідних підписів. Просто оберіть локацію, відмітьте її позначкою Суперрейди, і вперед.

Майбутні події в грі

Наша колаборація з Monster Hunter продовжується, і ми плануємо кілька подій, які підвищать ваші шанси на отримання Героїв, на яких нас надихнула франшиза Monster Hunter, наприклад, події з Прогресивним шансом x10 та x15-25. Слідкуйте за новинами у грі.

Серед нагород Шляху Героя (який буде частиною події призову з часток Анкори Бездиханної) не буде Героїв, натхненних франшизою Monster Hunter. Отримати очки за цю подію ви зможете тренуючи своїх Героїв та отримуючи Артефакти та Атрибути. 

Наша спільна кампанія з Monster Hunter завершиться 5 березня, однак ви зможете призвати Душі цих Героїв навіть після цієї дати. Також, сет “Раталос” зміниться візуально і матиме іншу назву після завершення співпраці, однак, його технічні характеристики залишаться без змін. 

Також, хочемо нагадати, що усі гравці, які змогли зібрати усіх пʼятьох Героїв, натхненних франшизою Monster Hunter (власне, самих Героїв, а не просто їх частки) до 5 березня 09:00 UTC - отримають додаткову нагороду. 

Клановий Турнір та персональні нагороди

Наступний Клановий турнір буде без персональних нагород.


На цьому у нас все. Спокійних вам вихідних та бережіть себе!

Просмотры
19
Комментарии
1
9 фев. 2024, 15:2909.02.24
4 март 2024, 19:4604.03.24
28.09.22
1

*