Все Категории

Оновлення в грі: версія 8.20.0

Оновлення в грі: версія 8.20.0

В оновленні 8.20.0 ми додали новий тип навичок і можливість обмінювати невикористані частки героїв на корисні ресурси. Крім того, зробили суперрейди постійними та впровадили інші вдосконалення й поліпшення. Докладніше про всі зміни розповідаємо нижче.

Але це ще не все. Ми також провели ребаланс Дарів і збільшили шанси отримати Душі, додані в «Побажання». Більше деталей щодо цього опублікуємо згодом, тож стеж за новинами.

Навички Єдності фракції

Це новий тип навичок, сила який зростає, коли в команді є бійці з однієї фракції. Що більше союзників з однієї фракції, то потужнішою стає навичка. Окрім того, герої з навичками Єдності фракції мають ауру, що поліпшує два параметри замість одного.

Ці воїни є видатними постатями минулого й сьогодення Телерії, які відіграли важливу роль в історії своєї фракції. Вони виняткові, тож отримати її можна лише під час особливих ігрових подій.  

Стеж за новинами, щоб дізнатися, як і коли можна отримати воїнів із навичками Єдності фракції, і не проґав шанс додати до колекції першого з них – Ейсліна Доблесного!

Обмін часток героїв

За минулі роки в тебе могли накопичитися сотні невикористаних часток героїв. З новою функцією обміну часток для них нарешті знайдеться гідне застосування.

Відтепер ти матимеш можливість виміняти невикористані частки героя на бали обміну, якщо здобути нові частки для цього героя більше неможливо. Бали обміну можна витратити на Скрині обміну часток. Кожна скриня містить корисні предмети, що допоможуть пришвидшити твій прогрес у грі, а також частки легендарної героїні з фракції Священного ордену – Всематері Мауд. Заходь на вкладку «Частки» в Порталі, щоб дізнатися більше.

Зміни на Live-Арені

Відтепер за кожну програну битву на Live-Арені гравці із Золотої ліги I та Золотої ліги II втрачатимуть 3 очки Live-Арени замість 4. Ми також скоротили максимальну тривалість битви з 30 до 20 хвилин.

Постійні суперрейди

Тепер суперрейди будуть доступні постійно в Судній вежі, Війнах фракцій та Підземеллях, у яких можна здобути спорядження й ресурси для його Піднесення. Крім того, якщо ти активуєш суперрейди під час Кланового турніру, то зароблятимеш удвічі більше турнірних балів.

Удосконалення емблеми клану

Ми попрацювали над удосконаленнями для емблеми клану.

- Тепер на Live-Арені відображатиметься правильна інформація про клан знайденого суперника (включно з емблемою).

- Емблема клану тепер відображатиметься у вікні з результатами битви на класичній, груповій та Live-Арені.

- У Довідник додано правила, яких потрібно дотримуватися під час створення емблеми клану.

Інші вдосконалення й виправлення

Удосконалення:

- Тепер перейти до наших спільнот у Facebook та Discord можна з вікна, що сповіщає про технічні роботи на сервері.

- Якщо героя, необхідного для злиття, наразі можна отримати в подіях або турнірах, це зазначатиметься у вікні «Дані героя» на вкладці «Злиття».

Виправлення помилок:

- Виправлено візуальну помилку, через яку анімація навички Вітриуса Помазаника «Рука покари» не відтворювалася повністю, якщо він мав на собі шари Сфери блискавок.

- Виправлено візуальну помилку, через яку шкала здоров'я Гарол Кровожерної здавалася порожньою після лікування, коли героїня перебувала під дією Невмирання з однією одиницею здоров'я.

- Виправлено помилку, через яку навичка Острокса Кістяного «Відвернення болю» активувала талант «Дзеркальне лікування».

- Виправлено візуальну помилку, через яку відображалися іконки навичок основної форми Архонта повні Аміуса, коли він перебував під дією Затемнення.

- Виправлено помилку, через яку копії, створені Темною феєю Астранікс під час битв у Проклятому місті, не повторювали черговість ходів у команді гравця, якщо в ній було менше ніж 5 героїв.

- Виправлено помилку, через яку навичка Стратега Ісліна «Захист війська (пас.)» неправильно лікувала союзників.

- Виправлено помилку, через яку навичка Карилона Дзвонаря «Полярний вихор» не повністю спорожнювала шкали ходу ворогів, на яких було накладено Замороження цією навичкою.

- Виправлено помилку, через яку раунд завершувався передчасно, якщо останній живий ворог помирав від Атаки союзників, перебуваючи під дією Вівці.

- Виправлено помилку, через яку лічильник Покари не скидався після 15, коли Голова Люті зазнавала атаки навичкою Гарол Кровожерної «Удар магмою».

- Виправлено помилку, через яку навичка Борґота «Легка здобич (пас.)» активувалася, коли Павучиха пожирала Молодих павуків під час битв у Проклятому місті.

- Виправлено помилку, через яку навичка Примарного сьоґуна Акуморі «Імла сьоґуна (пас.)» активувалася, коли герой убивав сам себе.

- Виправлено візуальну помилку, через яку Молоді павуки Аґрет залишалися на полі бою, після того як помирали від шкоди, завданої Відбиттям шкоди.

- Виправлено помилку, через яку навичка Мадам Серріс «Відьмине щастя (пас.)» накладала Страх, коли ворог атакував союзника.

- Виправлено помилку, через яку гра вилітала, коли Гарол Кровожерна вбивала кількох Молодих павуків, що перебували під дією Замовляння.

- Виправлено помилку, через яку кнопка «Метаморф» у Таверні не спрацьовувала після підвищення рівня міфічного героя або поліпшення його навички.

- Виправлено візуальну помилку, через яку Криск застрягав в анімації бігу після того, як застосовував навичку «Непереборна міць», коли лідером ворожої команди в Лабіринті Мінотавра був Гнишак Щуролорд.

- Виправлено помилку, через яку герої з Даром «Спустошення душі» активували навичку Борґота «Легка здобич (пас.)», коли застосовували навички, що не атакують.

- Виправлено помилку, через яку битва, завершена в режимі автобою, не зараховувалася в Місіях розвитку, як-от «Пройти 20-й рівень Гнізда Павучихи 10 разів у режимі автобою (звичайний)», якщо перед тим було пройдено битву в ручному режимі.

- Виправлено помилку, через яку навичка Майстра клинка Раталоса «Змах з-за плеча» атакувала ворогів до того, як він накладав на себе бонуси.

- Виправлено помилку, через яку навичка Майстра клинка Фаталіса «Розмашистий удар» не ігнорувала Посилення, Збільшення ЗАХ і Щит союзників.

- Виправлено візуальну помилку, через яку у вкладці «Турніри» відбувалося накладання тексту.

- Виправлено помилку, через яку гравцям доводилося і застосовувати навичку, що усуває штрафи, і накладати Блок штрафів, щоб пройти Випробування Підземель 3.5. 

- Виправлено помилку, що спричиняла затримку у вікні «Поліпшення артефакту» після того, як артефакт було поліпшено.

- Виправлено візуальну помилку, через яку вкладки у вікні «Завдання» не підсвічувалися під час переходу між ними на ПК. 


Просмотры
8
Комментарии
0
8 фев. 2024, 13:4008.02.24