Все Категории

Прес-реліз 8.20

Прес-реліз 8.20

Вітаємо!

В прес-релізі до оновлення 8.20, ми розповімо вам про все, що чекає на вас у грі, включаючи могутніх нових Героїв, які стають ще сильнішими в оточенні інших Героїв своєї Фракції, а також постійних Супер рейдів, способу використання невитрачених Часток Героїв, та багато іншого. 

Навички єдності Фракції

Починаючи з оновлення 8.20 ми будемо додавати могутніх Легендарних Героїв, які матимуть особливу навичку - єдності Фракції. Завдяки цій навичці, їхня сила зростатиме пропорційно до кількості Героїв однієї з ними Фракції, присутніх з ними в одній команді. Навички єдності Фракції можуть бути як активними, так і пасивними, але всі вони матимуть 3 рівні, що будуть поступово відкриватися з кожним новим відповідним Героєм, доданим до команди. Наприклад, Навичка єдності Фракції для Священного Ордену матиме перший рівень, якщо в команді буде лише один додатковий Герой з цієї Фракції, для 2 рівня необхідно буде мати 2 Героїв Священного Ордену, і, нарешті, 3 Героя Священного Ордену (окрім того, який має навичку єдності Фракції) піднесуть цю навичку до 3 рівня. 

Варто зазначити, що пасивні навички єдності Фракції впливатимуть на усіх Героїв в команді, не тільки тих, хто належить до тієї ж Фракції, що і володар навички. Таким чином у вас буде можливість компромісу між тим, щоб розблокувати найвищий рівень навички єдності Фракції та водночас скласти більш незвичну команду з точки зору взаємодії Героїв. Однак, майте на увазі, що пасивні навички єдності Фракції, як і будь-які інші, можуть бути заблоковані, або втрачені зі смертю їх володаря. 

Окрім того, такі Герої матимуть покращені Аури, які можуть збільшувати більш ніж один параметр. 

Героїв з навичками єдності Фракції неможливо буде призвати з Порталу за нормальних умов. Натомість гравці зможуть отримати їх як винагороду за певні внутрішньоігрові активності, а нові Герої такого типу будуть додаватися до гри щомісяця. Принаймні, до того моменту, як в кожній Фракції буде хоча б один такий Герой!

Постійні Cуперрейди

Кількома важливими функціями, які з'явилися у грі у 2023, ми хотіли допомогти нашим гравцям зменшити час, який вони витрачають на такі активності, як здобування спорядження. І, починаючи з оновлення 8.20, Cуперрейди стануть постійною функцією та будуть доступні для наступних ігрових режимів і Підземель:

  • Судна вежа
  • Війни фракцій
  • Лігво дракона
  • Вершина Крижаного ґолема
  • Замок Лавового лицаря
  • Гніздо Павучихи
  • Склеп Диявола пустелі
  • Гай Примарного сьоґуна

Все, що вам потрібно зробити, це увімкнути Суперрейди на екрані вибору бою, і ви отримаєте подвійні нагороди, витративши подвійні Ключі/Енергію за один бій.

Застереження: усі обмежені за часом Суперрейди будуть недоступні з 15:45 UTC 6 лютого. Це тимчасовий захід, який ми вживаємо, щоб зробити деякі технічні налаштування на сервері, тож не лякайтеся. Постійні Суперрейди стануть доступними з початком нової серії подій і турнірів для отримання Анкори Бездиханної — могутнього легендарного Героя із фракції Відступників. 

Скриня Обміну Часток

Ще одне значне покращення ігрового досвіду, яке ми плануємо впровадити у наступному оновленні - Скриня Обміну Часток. Тепер у вас буде можливість застосувати Частки певних Героїв, що будуть відмічені символом зламаної Частки, щоб отримати різноманітні нагороди.

Для початку, вам потрібно буде обміняти відповідні Частки Героїв на Бали Обміну за таким співвідношенням:

  • 1 Легендарна Частка Героя = 1 Бал Обміну
  • 5 Епічних Часток Героя = 1 Бал Обміну

За 5 балів обміну ви зможете отримати 1 Скриню Обміну Часток, що містить різноманітні ресурси. Щоб переглянути список можливих нагород, натисніть кнопку інформації про Скриню. Скрині можна відкривати до 10 разів на тиждень, і найголовніше це те, що вони можуть містити Частки Героя Всематір Мауд - могутнього Легендарного Героя Підтримки, якого ви зможете отримати виключно з Обміну Часток.

Зверніть увагу: ми не будемо проводити нові події або турніри з Частками Героїв попередніх Призовів (таких, які мають позначку Обміну Часток).

Покращення Вівтарю душ

Після дослідження статистики використання гравцями Вівтарю душ та зворотного зв’язку від самих гравців ми дійшли висновку, що певні аспекти Пробудження заслуговують покращення. А саме, нам хотілося б, щоб гравці отримували більше Душ для Легендарних героїв, а також Душ високого рівня взагалі. Тому із наступним оновленням ми внесемо у Вівтар душ певні зміни, а саме:

  • Шанси отримати Душу 6 рівня та Душі для Легендарних героїв зростуть для всіх Каменів душ;
  • Множник Побажань збільшиться з х2 до х8.

Як завжди, ми хочемо знати, що ви думаєте про зазначені зміни, тому закликаємо вас ділитися своєю думкою 🙂

Ребаланс: Дари

Ми змінимо бонуси Дарів до параметрів таким чином, щоб кожен з них збільшував ЗДР, АТК, ЗАХ, К.ШКД, ОПР, ТЧН та ШВД, в залежності від рівня Пробудження героя. Одразу після оновлення гри до версії 8.20 кожен гравець отримає змогу без витрати ресурсів змінити Дари кожного героя.

Нижче ви можете побачити детальний опис змін, яких зазнають Дари

i


i


i


i


i


i


i


i

Ребаланс: Чемпіони

i


i


Просмотры
15
Комментарии
2
6 фев. 2024, 12:2106.02.24
6 фев. 2024, 21:3706.02.24
11.04.19
4

Ще одне питання про авто бій нічого нового немає але він працює не дуже коректно коли включаєш авто бій результа інший а без нього інший навіть коли надаштуюовуєш пресети!