Все Категории

RAID-Дайджест (26.01.24)

RAID-Дайджест (26.01.24)

Привіт, Рейдери! Ми наближаємося до вихідних із невеликою перервою на каву, чай та читання свіжого випуску RAID-Дайджест. Поїхали!

Кампанія Monster Hunter продовжується!

Подія Призов Майстра клинка Зіногра із часток завершилася. Ми вітаємо тих, чия колекція поповнилася цією легендарною героїнею із фракції Воїнів Сутіні. Також нагадуємо, що до кінця колаборації 5 березня 2024 року ви матимете змогу отримати М. К. Зіногра із уламків!

Для тих, хто зібрав усі частки М. К. Зіногра, але ще не призвав її із цих часток, ми хотіли б дати коротке роз'яснення: ви зможете призвати М. К. Зіногра із часток у будь-який момент, навіть після завершення кампанії.

З додаванням нового сету «Раталос», ми почали отримувати запитання щодо можливостей його отримання. На відміну від героїв Monster Hunter, сет «Раталос» не обмежується тривалістю кампанії Monster Hunter, і може знову з’явитися у грі навіть після завершення співпраці.

І не обійшлося без згадування неприємних помилок. Незначна помилка з'явилася у Кузні: кількість предметів із сету «Раталос» відображається неправильно: 0 замість 1-9. Ми збираємося виправити це у наступному великому оновленні.

Постійні Суперрейди та бали в Клановому турнірі

Як ми зазначали в попередньому дайджесті, відтепер Суперрейди стануть доступними в деяких Підземеллях, однак, це ще не все. Після запуску цієї функції, бали за виконання завдань Підземель в Кланових турнірах також будуть рахуватися у подвійній кількості. Одна битва - подвійні нагороди - подвійна кількість балів для Кланового турніру. Однак, до виходу цього оновлення, з огляду на технічні причини, нам доведеться відключити Суперрейди на декілька днів на усіх локаціях. Ми повідомимо точні дати трохи пізніше через внутрішньоігрову новину. Попередньо, ці відключення повинні проводитися з 6 по 8 лютого. Ми заздалегідь просимо вибачення за можливі незручності, повʼязані з цим. 

Live-Арена: Зменшення тривалості битв

Під час наступного великого оновлення ми плануємо зменшити максимальну тривалість битв на Live-Арені з 30 до 20 хвилин. 

А тепер перейдемо до завершальної частини нашого дайджесту - Кланового турніру. 

Наступний Клановий турнір буде з особистими нагородами - тож збирайте команди, покращуйте Артефакти та готуйтеся до протистояння з Кланом суперника!


На цьому в нас все. Спокійних вам вихідних і бережіть себе. 

Просмотры
17
Комментарии
1
26 янв. 2024, 15:3026.01.24
27 янв. 2024, 08:4127.01.24
05.11.20
1

найс