Все Категории

Оновлення в грі: версія 8.10.0

Оновлення в грі: версія 8.10.0

З оновленням 8.10.0 з'явиться можливість перероблювати бонуси Піднесення спорядження, а також керувати Plarium ID у вікні «Налаштування». Крім того, ми скасовуємо ліміти на купівлю наборів з Томами навичок у вкладці «Банк» у Магазині й додаємо ще два набори з Первовічними уламками. Перейдімо до детального розгляду оновлення.

Переробка бонусів Піднесення


Відтепер можна перероблювати бонуси Піднесення артефактів за допомогою Пилу хаосу, а атрибутів – за допомогою Порошку хаосу. Переробка довільно змінює бонус Піднесення на інший із переліку можливих для вибраного типу спорядження. Бонус Піднесення завжди змінюється після переробки.


Правила переробки:


- Перероблювати можна бонуси Піднесення будь-якого піднесеного спорядження, незалежно від його рангу й рідкісності.

- Бонус Піднесення можна перероблювати необмежену кількість разів.

- Кожна наступна переробка коштуватиме більше за попередню. Однак після того, як бонус Піднесення буде перероблено всьоме, вартість переробки більше не змінюватиметься.

- Переробка не впливає на рівень Піднесення спорядження.

Пил хаосу можна здобути на 25-му рівні Склепу Диявола пустелі, а Порошок хаосу – на 25-му рівні Гаю Примарного сьоґуна. Ці ресурси також можна буде отримати в подіях, турнірах та особливих пропозиціях.

Керування Plarium ID

Тепер після прив'язання акаунту до Plarium ID на вкладці «Профіль» у вікні «Налаштування» можна скористатися кнопкою «Керувати Plarium ID», щоб синхронізувати ігровий прогрес і ввімкнути двофакторну автентифікацію.


Зміни в Магазині


До наборів у Магазині були внесені такі зміни:

- Скасовано ліміти на купівлю наборів з Томами навичок у вкладці «Банк» у Магазині.

- Змінено ціни на набори з рідкісними, епічними й легендарними Томами навичок.

- Змінено баланс Первовічного набору в Магазині, а також додано два набори з Первовічними уламками на вкладці «Набори».

Історії героїв


Із цим оновленням у гру додано чергову частину історій героїв. Дізнавайся більше про Вергіса, Вінценосну й Страхолюда. Незабаром історій стане ще більше! Якщо не знайдеш свого улюбленця, то слідкуй за новинами – його життєпис може з'явитися невдовзі.


Список героїв, історії яких було додано до гри:

- Кракарт,

- Вергіс,

- Тайрел,

- Руелла,

- Буранґірі,

- Капітан Теміла,

- Горгораб,

- Ногорьо,

- Синеша,

- Бовос Гостроріг,

- Леді Етесса,

- Вузгар,

- Вінценосна,

- Френ'зі Насмішниця,

- Анакс,

- Панн Міцнорогий,

- Ілісинья,

- Верегрен Окаянний,

- Кормак Горянин,

- Ісбел Запальна,

- Таран,

- Джамарса,

- Етлен Золотосяйний,

- Окультний воїн,

- Страхолюд,

- Криодан Сапфірний,

- Яго,

- Острокс Кістяний,

- Нельдор Криголам,

- Посол Летелін,

- Легіонер,

- Іла Живокоса,

- Малкіт Кровоперий,

- Магнар.


Інші вдосконалення й виправлення


Удосконалення:

- Тепер після натискання значка «+» поряд з іконкою проклятих ключів на верхній панелі режиму «Прокляте місто» відображатиметься таймер, який показуватиме, коли відновиться запас ключів.


Виправлення помилок:

- Виправлено помилку, через яку навичка Ліссандри «Перенесення» не передавала штрафи з героїні на ціль під час битви з Вартовим крипти у Війнах фракцій.

- Виправлено візуальну помилку, через яку копії героїв некоректно відображалися в черзі під час вибору налаштувань мультибою.

- Виправлено помилку, через яку після застосування навички Каї Витівниці «Вибухове повернення» не відбувалися перезарядка й миттєва активація навички Тіміта Дурника «Бочки жаху».

- Виправлено помилку, через яку деякі кнопки в Арсеналі були активними тоді, коли не мали б.

- Виправлено помилку, через яку повне поліпшення навичок Вудзі не зараховувалося в завданні клану «Повністю поліпшити навички епічного героя».

- Виправлено помилку, через яку під час використання навички, що завдає декілька ударів, артефакти із сету «Згубність» скорочували перезарядку довільної навички після кожного удару, а не раз за атаку. 

- Виправлено помилку, через яку навичка Острокса Кістяного «Відвернення болю» активувала талант «Дзеркальне лікування».

- Виправлено помилку, через яку під час переходу до вкладки «Герої» з вікна перед боєм у Проклятому місті з'являлося сповіщення «Щоб отримати доступ до Сховищ, ти мусиш скинути й сховати фільтр героїв».

- Виправлено помилку, через яку час повідомлень у чаті був зміщений на годину вперед.

- Виправлено помилку, через яку під час завантаження боїв у Проклятому місті відтворювалися звукові ефекти битви.

- Виправлено помилку, через яку після поразки в одній із битв у режимі мультибою в Судній вежі вказівки для збережених команд ігнорувалися в наступних битвах.

- Виправлено помилку, через яку бали Кланового турніру, зароблені в битвах групової Арени, не відображалися у вікні результатів бою. 

- Виправлено помилку, через яку на вкладці «Перепустки» з'являлася червона цятка, коли випробування або завдання було виконано після того, як гравець досягнув максимального рівня Перепустки героя чи Перепустки кузні.

- Виправлено помилку, через яку навичка Борґота «Легка здобич (Пас.)» спрацьовувала, якщо Страхолюд мав талант «Господар війни» й перебував під дією Щита.


Просмотры
41
Комментарии
5
4 янв. 2024, 09:5604.01.24
4 янв. 2024, 16:2404.01.24
04.01.24
1

Вот с изменением улучшения шмота эта годная тема.

Но вот вопрос, каков шанс выпадения этих частиц с песчанного ? Имеет ли смысл париться и собирать на него команду?

FreezyModerator
4 янв. 2024, 17:0304.01.24
21.04.22
191
Hesh

Вот с изменением улучшения шмота эта годная тема.

Но вот вопрос, каков шанс выпадения этих частиц с песчанного ? Имеет ли смысл париться и собирать на него команду?

На сайті HellHades пише, що 8% отримати Пил з Аль-Наме, про Акуморі не пише, але можу припустити, що такий самий шанс. Пил/Порошок Хаосу випадає додатково, а не замінює Олію/Екстракт, раптом що.

4 янв. 2024, 17:4804.01.24
04.01.24
1
Freezy

На сайті HellHades пише, що 8% отримати Пил з Аль-Наме, про Акуморі не пише, але можу припустити, що такий самий шанс. Пил/Порошок Хаосу випадає додатково, а не замінює Олію/Екстракт, раптом що.

Ясно, значит смысла в фарме 25го песочного нет...

OracleCommunity Manager
5 янв. 2024, 10:2305.01.24
5 янв. 2024, 10:23(отредактировано)
02.03.21
571

Всім привіт! Невеличке уточнення щодо цього виправлення:

- Виправлено помилку, через яку під час використання навички, що завдає декілька ударів, артефакти із сету «Згубність» скорочували перезарядку довільної навички після кожного удару, а не раз за атаку. 

Окрім зазначеного, вказаний сет не активується під час контр-атак та атак командою, тобто спрацьовує тільки під час ходу носія

6 янв. 2024, 16:1706.01.24
04.03.20
32

Це звичайно дуже круте оновлення але враховуючі такий низький шанс на дроп пилу, вважаю що кількість банок яка залишається на аккаунті просто безкорисною. В грі навіть стільки шмоток немає щоб їх фарбувать. Зробіть будь ласка додатково ще якийсь конвертор банок на пил чи якійсь інший потрібний ресурс гри чи шось таке. Реально 10к банок набив, а сенсу з них тепер?