Все Категории

RAID-Дайджест (15.12.23)

RAID-Дайджест (15.12.23)

Вітаємо вас, безстрашні завойовники Проклятого міста Сінтранос! Сподіваємося, що ваша подорож цими землями заради приборкання темних монстрів, що їх населяють, триває та захоплює вас. 

Сьогоднішній RAID-Дайджест, як ви, можливо, вже здогадалися, буде в основному присвячений нашому новому режиму гри - Прокляте місто.  

Тож, перейдемо до деталей!  

Ускладнені завдання із нагородою у вигляді п'яти Срібних ключів Судної Вежі все ще доступні!

Завдання, що містять цю нагороду, не були видалені з гри. Причина того, чому вони можуть не завжди з'являтися, полягає в тому, що після введення нового завдання під назвою "Пройти 2 рівні у Проклятому місті" ми дещо змінили компонування Ускладнених завдань. Відтепер 5 слотів із завданнями є динамічними, в той час як решта залишаються статичними. П'ять динамічних слотів мають 6 типів завдань, які можуть в них з'являтися. Це означає, що іноді гравець може отримати завдання, яке не містить у собі нагороди у вигляді ключів Судної Вежі, хоча ймовірність отримати таке завдання становить 1 з 6.

Прокляте місто: важливі речі, про які варто пам’ятати

Після отримання Героя Карніджа Анархіста, ви почнете отримувати Прокляті скрині з нагородами. Деякі нагороди, такі як аватар і Єдині душі 3*-6*, є одноразовими нагородами, і вони випадають одна за одною в тому порядку, в якому вони зображені в грі: аватар→Єдина душа 3* → Єдина душа 4* → Єдина душа 5* —> Єдина душа 6*. Ви не можете отримати Єдину душу 5* раніше, ніж Єдину душу 3*.

Аватар Карніджа випадає із Проклятої скрині гарантовано, а для Єдиних душ існує певна вірогідність.

Вам, напевно, цікаво, за яким саме принципом можна використовувати міфічних Героїв для проходження рівнів Проклятого міста з особливими умовами. Ось відповідь: якщо одна з двох форм вашого міфічного Героя відповідає умові типу, його можна використовувати для проходження цього рівня. Наприклад, якщо рівень/таємна кімната потребує Героїв Атаки, ви можете обрати міфічного Героя, що має тип Атаки хоча б в одній із своїх двох форм, за умови, що він відповідає вимогам Рівня щодо рідкісності, фракції та спорідненості.

Аміус має імунітет до штрафів [Штраф швидкості] та Cкорочення шкали ходу в обох своїх формах. Це прихована пасивна навичка, як у випадку з Драконом. З технічних причин ця інформація не згадується в описі навичок, натомість її можна знайти у довіднику з проходження Боса.

Важкий режим встановлено за замовчуванням. Тож якщо бажаєте проходити Прокляте місто у звичайному режимі складності, переконайтеся, що ви обрали потрібний режим.

У роботі сету Згубність виявлено помилку

Ефекти перезарядки та додаткового ходу варіативного сету Згубність, який можна отримати за проходження рівнів з Босами  у Проклятому місті Сінтранос, мають активуватися лише один раз за атаку. Наразі ефект перезарядки спрацьовує після кожного удару, а також під час контратак та атак союзників, що є неправильним. Ці ефекти мають спрацьовувати лише один раз за атаку. У майбутніх оновленнях це буде виправлено і сет буде працювати, як описано вище.

Невже це все?

Ми продовжуємо розвивати контент, спрямований на найбільш хардкорних гравців, тому Важка складність Проклятого міста - це ще не кінець. В майбутньому воно кине вам нові виклики, такі як спеціальні випробування, нові боси, новий рівень складності і т.д. Наразі ж ми уважно спостерігаємо за тим, наскільки вдається гравцям пробиватися вулицями Сінтраносу, щоб зрозуміти, як краще розвивати цей контент далі. Всім бажаємо успіху!

Незмінна традиція: що з наступним Клановим Турніром?

На останньому Клановому турнірі цього року (19-21 грудня) не буде Особистих нагород, але набір основної лінійки нагород буде дещо незвичайним цього разу.

Дякуємо всім за ваш час та увагу!

Бажаємо всім спокійного вечора та вихідних. Бережіть себе та рідних.

Просмотры
18
Комментарии
0
15 дек. 2023, 16:3715.12.23