Все Категории

Прес-реліз 8.0

Прес-реліз 8.0

Вітання, Рейдери!

Ми вже готуємося до запуску оновлення 8.00 в якому на вас чекає одна з найбільших подій за весь час - Прокляте місто. Ми плануємо випуск пояснювальних відео, щоб ви змогли краще зрозуміти механіку режиму та спланувати стратегію битви з Архонтом повні Аміусом (головним босом цього режиму), але тим часом ми пропонуємо вам прочитати скорочену версію того, про що будуть ці відео. 

Прокляте місто

Основи

Прокляте місто - це новий і один з найбільших режимів у грі, який стане доступний гравцям з 52 рівня. На вас чекає нова мапа для досліджень, з 101 рівнем різного типу та складності. На відміну від Судної вежі, у вільному місті Сінтранос ви зможете йти своїм шляхом і навіть пропускати деякі з рівнів за бажанням! Однак, ми б не радили цього робити, адже кожен рівень містить нагороди, про які ми розповімо трохи пізніше. 

У вас буде місяць на проходження Проклятого міста і битви з головним босом - Архонтом повні Аміусом - до того, як розпочнеться нова ротація, і ваш прогрес оновиться. Також, хоча карта не зміниться, ваш маршрут може виглядати по іншому після оновлення локації. 

Прокляте місто буде доступним у двох режимах - Нормальному і Важкому. 

За замовчуванням, ви будете розпочинати проходження у Важкому режимі, але в будь-який його момент можна буде змінити на Нормальний, і змінювати за необхідності, обираючи Нормальний чи Важкий. Памʼятайте, що для проходження будь-якого рівня Проклятого міста (окрім Вежі затемнення) вам знадобляться Прокляті ключі, певну кількість яких ви будете отримувати кожного дня. Хоча у вас буде достатня кількість ключів на місяць для проходження обох рівнів складності, все ж радимо вам планувати свій прогрес завчасно. 

Райони та Рівні Проклятого міста

На карті Проклятого міста ви побачите 4 Райони різної складності, кожен з яких буде складатися з 25 рівнів:

  • Старе торговище
  • Мертве узвишшя
  • Пропащий острів
  • Перехрестя душ

Над самим містом буде здійматися Вежа затемнення, яку охоронятиме брама, що відчиниться лише тоді, коли ви отримаєте 3 Ключі затемнення у Проклятому місті. 

І хоча кожного разу ви будете розпочинати свою подорож містом зі Старого торговища, ви зможете переміщатися по Сінтраносу так, як забажаєте, і будувати власний маршрут через Райони, використовуючи можливі найкоротші шляхи, або ж навпаки - приймаючи усі можливі виклики. 

Кожен Район складається з однакової кількості спеціальних Рівнів: 16 Звичайних рівнів, 3 Рівні пробудження, 3 Рівні з босом, та 3 Рівні з двома босами. Ось як вони працюють: 

  • Звичайні рівні будуть складатися з трьох раундів, де ви будете змагатися проти ворожих команд. Цей етап вам вже добре знайомий, однак Прокляте місто поставить більше викликів, ніж ви звикли.  
  • Рівні пробудження будуть працювати за таким самим принципом, але вам буде необхідно виконати певні умови стосовно рівня пробудження, щоб отримати до них доступ. Наприклад, якщо вам потрібен буде 5 рівень пробудження, ви можете взяти одного Героя з 5 рівнем, або ж двох Героїв з рівнями 3 та 2. Ці рівні не є обовʼязковими для повного проходження Проклятого міста, але у них можна отримати цінні нагороди, а також скоротити ваш шлях через локацію.
  • На рівнях з босами вам зустрінуться магічні тіні одних з найсильніших босів Телерії. Однак не розслабляйтеся: не важливо, тіні вони, чи ні, адже атакують вони так само сильно! На щастя, складність босів зростає в залежності від Району, тож вам не доведеться одразу стикатися з найсильнішими з них, аж допоки ви не дістанетеся Перехрестя душ. 
  • Рівні з двома босами є унікальною особливістю Проклятого міста, і, відповідно до назви, вам доведеться зіткнутися з двома босами одночасно! Складність цих рівнів також буде зростати в залежності від Району, однак навіть найпершого боса зі Старого торговища буде непросто здолати.

Також, на вас чекає Вежа затемнення з її головним босом - Архонтом повні Аміусом. Як ми вже зазначали, вам знадобиться 3 Ключі затемнення, щоб зайти у Вежу - ці ключі можна отримати при проходженні Рівнів з двома босами. В якій саме локації ви знайдете ці ключі буде залежати від ротації, однак в кожному районі завжди буде знаходитися 1 ключ (окрім Перехрестя душ), і ви зможете побачити його серед нагород за проходження Рівня. Як тільки ви зберете необхідну кількість ключів - настане час зустрітися з Аміусом і покласти край його божевіллю!

Все це означає, що вам зовсім не обовʼязково заходити на Перехрестя душ, однак на цій локації можна знайти найкращі нагороди Проклятого міста, але за них доведеться відчайдушно поборотися. 

Обмеження Рівнів

Усі Рівні Проклятого міста, включно із рівнями босів, матимуть певні обмеження щодо Героїв, яких ви зможете використовувати. Ці обмеження будуть змінюватися в залежності від ротації та залежатимуть від обраної вами складності, однак, загалом, вони виглядатимуть наступним чином: 

  • Рідкісність. Взяти участь у проходженні Рівня можуть тільки Герої певної рідкісності.
  • Елементи. Взяти участь у проходженні Рівня можуть тільки Герої певного Елементу.
  • Фракція або альянс. Взяти участь у проходженні Рівня можуть тільки Герої певної фракції або альянсу.
  • Тип. Взяти участь у проходженні Рівня можуть тільки Герої певного типу.

Окрім інших обмежень, для проходження Рівнів пробудження вам знадобиться певна кількість пробуджених Героїв в команді, щоб отримати доступ до Рівня.

Завдання та нагороди Проклятого міста

В кожній ротації Проклятого міста ви будете отримувати певну кількість завдань. В основному вони будуть стосуватися проходження Рівнів (як звичайних, так і пробудження), перемоги над Архонтом повні Аміусом, тощо. 

Виконання завдань Проклятого міста на важкій складності надасть вам доступ до лінійки унікальних нагород, серед яких - можливість отримати нового Міфічного Героя - Карніджа Анархіста. Ви також зможете заробляти Окультні прокляті свічки (на важкій складності) і з їх допомогою відчиняти Прокляті скрині з різними нагородами. Якщо ж ви будете грати на нормальній складності, то натомість ви отримаєте Окультні свічки, а доступ до лінійки нагород вам буде закрито. Однак ви будете отримувати Прокляті скрині з дещо іншими нагородами, ніж на важкій складності. 

Під час першого проходження Проклятого міста у вас також буде можливість отримати різноманітні додаткові нагороди, включаючи Прокляті циркони (збирайте їх, щоб призвати Епічних та Міфічних Героїв), новий Талісман для створення Міфічних Артефактів у Кузні, а також Скрині, що містять нові сети Артефактів. Ці нагороди будуть оновлюватися з кожним ресетом Проклятого міста і ви зможете знову їх отримати в новій ротації. 

Нові сети спорядження

Сети Надшвидкість та Згубність - варіативні (9) сети спорядження, які надають нові бонуси для кожного Артефакту або Атрибуту, надягнутого на Героя.

Сет Надшвидкість

  • (1) ОПР +20
  • (2) ЗДР +15%
  • (3) ШВД +10%
  • (4) заповнення шкали ходу на 2% за кожен бонус, накладений на ворогів
  • (5) ШВД +10%
  • (6) послаблення ефектів скорочення шкали ходу, застосованих проти цього героя, на 30%
  • (7) ОПР +20
  • (8) ШВД +12%
  • (9) посилення ефектів заповнення шкали ходу, застосованих до цього героя, на 30%
i

Сет Згубність

  • (1) АТК +10%
  • (2) К.ШКД +15%
  • (3) ШВД +5%
  • (4) 30% шанс скоротити перезарядку довільної навички під час завдання шкоди
  • (5) АТК +15%
  • (6) Ігнор. ЗАХ +35%
  • (7) ШВД +5%
  • (8) К.ШКД +15%
  • (9) 15% шанс отримати додатковий хід
i

Створення міфічних артефактів

Міфічний Талісман — це новий спеціальний Талісман, який отримає окремий слот у Кузні. Додавання його до рецепту дає шанс (але не гарантує), що створений артефакт буде міфічної рідкісності. Для збільшення цього шансу можна використовувати Талісмани рідкісності разом із міфічними Талісманами.

Як ми вже зазначали вище, міфічні Талісмани можна знайти серед нагород рівнів Проклятого міста, і вони можуть бути використані під час створення будь-яких сетів артефактів у Кузні. Однак, міфічні Талісмани можна використовувати тільки під час створення артефактів 5 і 6 рангу.

Ми також додаємо міфічну Руду хаосу, яка дозволить вам переробляти міфічні артефакти. Загальний принцип той самий, що й у звичайної Руди хаосу, але після оновлення ви можете переглянути ігровий посібник, щоб дізнатися про кожну дрібницю.

Штрафи Печаті та Незламної печаті

Карнідж Анархіст, якого ви зможете найняти за проходження лінійки з одноразовими нагородами у режимі Проклятого міста, матиме в своєму арсеналі абсолютно новий штраф: Печать. Штраф Печать блокує ефекти від сетів спорядження та талантів, за винятком підвищення параметрів, наданих артефактами та атрибутами, а також талантів, які тільки підвищують параметри (наприклад, Вчення клинків, Бездоганна страта тощо).

Незламна печать — це покращена версія цього штрафу, який додатково блокує ефекти від Дарів (за винятком підвищення параметрів).

Штрафи Печаті та Незламної печаті не блокують ефекти, які були активовані до того, як ці штрафи були накладені.

P.S. Незважаючи на те, що ці штрафи вводяться у гру в оновленні 8.00, вам знадобиться деякий час, щоб отримати Карніджа та побачити їх у дії – вважайте це раннім інформуванням.

Різне

  • Шлях героя, Титанічні події і Карти долі будуть зараховуватися до кланового завдання “Забрати нагороду за останню позначку у події”.

Нові герої

i


i


i


i


Просмотры
13
Комментарии
2
11 дек. 2023, 14:4311.12.23
11 дек. 2023, 18:0211.12.23
28.11.21
344

В игре придется быть сутками. 

12 дек. 2023, 04:3812.12.23
12.12.23
1

То есть опять ключи будут обновляться каждый день ? Мдэ...