Все Категории

RAID-Дайджест (01.12.23)

RAID-Дайджест (01.12.23)

Привіт, рейдери! 

Ласкаво просимо до першого дайджесту цієї зими, який в першу чергу присвячений першій ігровій локації з нелінійною прогресією – вільному місту Сінтранос!

Вільне місто Сінтранос

Наступне велике оновлення вже не за горами, тож почнемо з його найважливішої частини.

Ходять чутки, що ваш шлях через Сінтранос буде заблоковано, якщо у вас не буде повністю пробуджених (на 6 зірок) Героїв, що не зовсім так. Насправді, деякі рівні потребують певної кількості зірок Пробудження на команду, але мінімальних вимог до Пробудження кожного Героя немає. Крім того, ці рівні є необов’язковими та не блокують шлях до головного боса, тому можна обрати інший шлях і взагалі їх обійти.

Багато гравців запитували про рівень складності нового контенту. Що ж, це точно не буде прогулянкою в парку, проте контент орієнтований на гравців різних етапів прогресії. Сінтранос відкриє свою браму для гравців, чий акаунт досягнув 52 рівня. На момент відкриття Прокляте місто матиме два рівні складності, і вам буде потрібно отримати перемогу в кожній сутичці лише один раз до наступного ресету, отже немає потреби будувати супер-ефективні команди для швидкого фарму. Важкий рівень Судної вежі є приблизним орієнтиром для максимального рівня складності Проклятого міста, наскільки це взагалі можливо порівнювати два різні типи контенту.

Що стосується стратегії, то певні бої можуть мати свої особливі обмеження, тому тримати під рукою різних Героїв - непогана ідея. Хоча фінальний бос Проклятого міста зʼявиться у грі вперше, на шляху до нього ви можете зустріти деяких вже відомих вам босів. Вам не буде потрібно заново вивчати властивості ваших супротивників, хоча стратегія взаємодії з ними, все ж таки, може трохи змінитися. Загалом, вільне місто Сінтранос видається нам радше чудовим майданчиком для випробовування нових тактик та комбінацій Героїв, аніж складнішою версією вже відомого контенту. Також, поки що серед босів Проклятого міста ви не зустрінете Примарного сьоґуна Акуморі.

У кожного гравця буде місяць на те, щоб пройти через 100 рівнів кожної складності, допоки їх прогрес не оновиться. Загалом, якщо ви хочете абсолютно повністю пройти кожен закуток Проклятого міста - вам знадобиться перемагати у приблизно 4 битвах на день. Також, Енергія не потрібна для початку бою. Ми сподіваємося, що вам вдасться краще сфокусуватися на проходженні Проклятого міста, завдяки суперрейдам, які вже наступного року стануть постійними у багатьох локаціях гри. 

Клановий турнір та інші обмежені у часі події

Сьогодні розпочалась Титанічна подія до Йолю, в рамках якої ви матимете можливість отримати Торміна. Майте на увазі, що ця подія не є заміною грудневого Злиття/Призову з часток, тож ви зможете взяти участь в одній з них, або навіть в обох, якщо не боїтеся викликів⛄


Також, наступний Клановий турнір буде з особистими нагородами. 


На сьогодні у нас все, бережіть себе і спокійних вам вихідних!

Просмотры
16
Комментарии
0
1 дек. 2023, 15:3201.12.23