Все Категории

RAID-Дайджест (17.11.23)

RAID-Дайджест (17.11.23)

Вітання, Рейдери!

Запрошуємо вас до другого випуску RAID дайджесту цього листопаду! Пропонуємо одразу перейти до справи та розглянути найважливіші питання від нашого коммʼюніті. 

Гідра та ігровий баланс

Розпочнемо з деяких пояснень стосовно Гідри. 

Безумець, рідкісний Герой з фракції Дворфів, зʼявився у грі задовго до створення Гідри. Саме тому його навички були розроблені незалежно від Гідри та можливих помилок у їх взаємодії в майбутньому. В результаті Безумець наносить цьому Босу занадто високу шкоду. Вже у наступному великому оновленні його перша навичка, “Нестримна різанина” (50% шанс завдати другого удару по всіх ворогах пропорційно до 30% шкоди, завданої першим ударом), буде наносити лише нормальні удари. 

А тепер поговоримо про інших Героїв, які регулярно перетворюють життя Гідри на кошмар. Так, ви не помилилися, мова йде про відоме жіноче дуо - Трунду та Юмеко. Наразі в нас немає планів якимось чином змінювати цих Героїв, їх взаємодію з Гідрою, одна з одною, або ж зі своїми копіями. Нам відомо, що команди з цими Героями набирають велику кількість очок на Першості Гідри, однак Клани, які досягають таких результатів, мають більші шанси боротися саме один проти одного. 

До речі, про Гідру - пасивна навичка Ксени - принцеси воїна “Спільне благо” не буде посилювати її слабкі атаки проти голів Гідри, які знаходяться під бонусом [Отруйна хмара].

Невеликий факт про Гідру: чи знали ви, що голова Гідри може напасти на свою сусідку за певних обставин? Якщо голова Люті відсікається та вибухає, при цьому наносячи шкоду іншій голові, що наразі знаходиться під бонусом [Контратака], то остання нападе на і без того пошматовані залишки голови Люті. Однак, майте на увазі, що бонус [Контратака] не повинен провокувати свого власника на напад на союзників, ця помилка буде виправлена в одному з майбутніх оновлень. 

Уґір Змієїд

Головна зірка наразі активного призову із часток має кілька прихованих козирів у своєму кармані.

Деякі гравці стурбовані тим, що використання Поліморфізма у режимі PvP може обмежити корисність цього героя із фракції Племена огринів, який має бути відповіддю Піфіону. Однак, ми працюємо над деякими змінами механіки Поліморфізма, які зроблять Уґіра більш актуальним разом з іншими героями, які накладають штрафи та знімають бонуси.

Інший важливий момент щодо цього героя, про який слід пам’ятати, полягає в тому, що хоча його пасивна навичка «Кара драконів» зазвичай реагує на активні навички оживлення ворогів (включно навичкою Тріскучий мороз Крижаного Голема), вона, як виключення, також може бути активована пасивною навичкою самооживлення Лідії Повсталої  «Хват смерті».

Клановий турнір та інші обмежені за часом події

Наступний Клановий турнір буде без Особистих нагород. Що стосується таких подій як злиття або призов із часток, хоча проміжок часу між призовами із часток Тіміта та Уґіра був досить невеликим, ми плануємо трохи довший проміжок часу перед наступною подією такого роду.

Це все для сьогоднішнього дайджесту. Бажаємо всім рейдерам спокійного вечора та вихідних. Бережіть себе та рідних!

Просмотры
21
Комментарии
3
17 нояб. 2023, 16:1617.11.23
18 нояб. 2023, 11:0318.11.23
23.08.19
569

Вопрос не в Юмеок, Трунде или другой дркгой механике. Вопрос в том что использование этого на первой гидре, нивелирует результаты на 2-4 гидре. Юмеко и Трунду трудно одеть. Епта я на прошлой гидре набил 200 лямов на 3 гидре... конечно у меня в дерьмо одеты...

Решение то простое и примитивное.

На 1 гидре макс - 20 лямов (последний сундук так то 8 да ? уже не помню) - все что выше не идет в зачет..

На 2 гидре - 60 лямов - макс.

На 3 гидре - 100 лямов.

А вот на 4 анлимит... вот тут одевайте своих Юмек  и лучших героев и показывайте чем там меряются.

25 нояб. 2023, 16:4725.11.23
01.11.23
1

В мене одне питання.Чому за два роки гри в raid не дали жодного легендарного з темних уламків. 

Rina_MariModerator
25 нояб. 2023, 20:2125.11.23
27.08.21
417
0681281588

В мене одне питання.Чому за два роки гри в raid не дали жодного легендарного з темних уламків. 

Привіт. 

Шанс на легендарного героя 0,5% з темних уламків. На уламки є компенсація, у порталі є кнопка інфо, де можна ознайомитись з інформацією на шанс призову героїв різної стихії. 

Підвищені шанси отримати легендарного героя на подіях х2. Краще тоді і відкривати уламки.