Все Категории

Патч ноути (16.11.2023) Оновлення 7.70.5

Патч ноути (16.11.2023) Оновлення 7.70.5

В оновленні 7.70.5 ми додали можливість заробити Первовічні кварци в скринях Live-Арени та міфічні Томи навичок і додаткові Первовічні кварци в скринях Першості Гідри. Почнімо детальний розгляд.

Первовічні кварци в скринях Live-Арени

Відтепер у скринях Live-Арени можна знайти Первовічні кварци. Кількість Первовічних кварців, яку можна заробити зі скринь Live-Арени за місяць, обмежена й залежить від ліги: 150 для Бронзової ліги, 300 – для Срібної та 400 – для Золотої. Лічильник Первовічних кварців кожного гравця оновлюється о 00:00 за UTC у перший день місяця.

Після досягнення місячного ліміту не можна буде заробити більше Первовічних кварців зі скринь Live-Арени до наступного оновлення. Наприклад, якщо гравець зараз у Срібній лізі і вже здобув 270 Первовічних кварців, то наступна скриня Live-Арени, яку він заробить цього місяця, міститиме максимум 30 Первовічних кварців.

Якщо гравець переходить з однієї ліги в іншу, місячний ліміт буде відповідно скориговано. Наприклад, якщо гравець почав місяць у Срібній лізі IV й заробив 300 Первовічних кварців, а потім перейшов у Золоту лігу I, його ліміт буде збільшено до 400 і він зможе продовжувати заробляти Первовічні кварци. Якщо гравець перейде із Золотої ліги в Срібну, його місячний ліміт буде зменшено. При цьому всі зароблені того місяця Первовічні кварци буде збережено.

Лічильник Первовічних кварців відображається в спливному вікні, яке з'являється під час натискання на скриню твоєї ліги.

Ребаланс скринь Першості Гідри

У скринях Першості Гідри тепер можна буде знайти більше Первовічних кварців, а також міфічні Томи навичок.

Просмотры
9
Комментарии
0
16 нояб. 2023, 11:4816.11.23