Все Категории

Перепустка героя

Перепустка героя

Вітання, Рейдери!

Наразі ми працюємо над черговим оновленням і вже готові розповісти вам усі деталі. Цього разу ми переважно зосередилися на покращеннях ігрового досвіду, однак вас також очікує достатньо велика нова подія - Перепустка героя. З цієї нагоди ми також додамо до гри нового та дуже особливого Героя. Якщо ви ще не бачили наш останній тізер - зараз саме час це зробити! 

Впізнаєте ви цього Героя чи ні, але маємо вас апевнити, що вона прикрасить будь-яку колекцію! Читайте далі, щоб дізнатися, як її отримати. 

Перепустка героя

За своєю суттю ця Подія буде працювати так само, як і вже відома вам Перепустка кузні. Перепустка героя відкриється 10 листопада, 2023, і  завершиться 4 лютого, 2024 (однак, ви вже не зможете долучитися до Перепустки героя після 5 січня, 2024). Ця подія буде міститити велику кількість випробувань, які вам необхідно буде виконати для отримання балів. Кожне завершене випробування принесе вам бали Перепустки героя, які, у свою чергу, підвищать ваш рівень Перепустки героя.

Проходження рівнів буде відкривати вам нові нагороди. Майте на увазі, що вам знадобиться Елітна перепустка, щоб отримати Героя наприкінці Перепустки героя (і отримати кращі нагороди в процесі), тоді як ті, хто матимуть Базову перепустку, замість Героя отримають Сакральний уламок.

Але окрім цього у вас буде і альтернативна можливість отримати Героя з Перепустки! Коли дана подія зʼявиться в грі, ми будемо запускати щотижневі Події покращеного призову Героїв на протязі двох місяців. Герой з перепустки буде частиною цього покращеного призову і, таким чином, кожен зможе спробувати його отримати. 

Щоб дізнатися більше деталей про механіки Перепустки, радимо вам скористатися інформаційною вкладкою Перепустки героя, щойно вона зʼявиться у грі. Також не пропустіть Champion Spotlight відео на нашому офіційному YouTube каналі!

Просмотры
29
Комментарии
1
9 нояб. 2023, 15:1809.11.23
9 нояб. 2023, 18:1809.11.23
12.12.21
1

О! Принцеса воїн! Ксена.. Я на 25 років повернувся...