Все Категории

RAID-Дайджест (03.11.23)

RAID-Дайджест (03.11.23)

Вітання, рейдери! Моторошний жовтень і Геловін вже добігли кінця: волохаті павучки вже поховалися по темних кутках, привиди розчинилися у повітрі і таємничий настрій покинув Телерійські землі. Настала черга листопаду. Цікаво, що він нам принесе? Обіцяне розширення складу Артефактів та Героїв, яке вас чекає вже в наступному оновленні, а також новий випуск Рейд дайджесту!

Отож, розпочнемо. 

Тіміт Дурник та Кая Витівниця: спеціальний подарунок

Якщо вам вдасться отримати обох цих Героїв - Тіміта Дурника та Каю Витівницю, ви також отримаєте спеціальний подарунок - Легендарний том навичок, Курча 5 рангу, 4 x 50 спроб мультибою, 400 Енергії, а також 500,000 Срібла. Для того щоб отримати бонусні нагороди, вам буде необхідно призвати цих двох героїв не пізніше 12 листопада. Майте на увазі, що для отримання нагороди необхідні будуть саме Герої, а не 100+100 їх часток. Також немає різниці, чи отримаєте ви одного з них, або навіть двох з Уламків.

Бонус [Глузування] проти Гідри

Деякі гравці задаються питанням, чи це нормально, що бонус [Глузування] заважає Гідрі пожирати героїв? Так, це дійсно дієва стратегія: коли герой у команді має бонус [Глузування], Гідра не може націлитися ні на кого, окрім героя, який знаходиться під дією цього бонуса. Якщо герой під бонусом [Глузування] не має Тавра Гідри, то Гідра не проковтне його, доки бонус не зникне. Отже, якщо Тавро Гідри є на комусь іншому, то вони знаходяться у відносній безпеці від обіймів цього чудовиська.

На замітку: ми постійно відстежуємо ефективність окремих героїв у битвах із Гідрою, щоб переконатися, що жоден герой не надає занадто великої переваги у цих битвах.

Клановий турнір

Наступний Клановий турнір буде з особистими нагородами, тому настав час почати гострити мечі та готуватися до бою!

Починаючи з версії 7.60, голови кланів можуть встановлювати мінімальну кількість балів, які учасник клану повинен заробити у Клановому турнірі, щоб мати право на отримання нагород клану. Однак, за замовчуванням, ця мінімальна кількість балів залишається незмінною - 1000 балів. Отже, якщо ви помітили, що цей мінімум збільшився, це було зроблено головою вашого клану.

RAID на платформі Facebook Cloud

З 2024 року RAID стане недоступним на платформі Facebook Cloud Gaming. Але ось важливе уточнення для тих, хто прив'язав свій акаунт до Facebook.

  • Акаунти, створені у Facebook Cloud. Якщо ви створили ваш обліковий запис на платформі Facebook Cloud Gaming та прив'язали його до Facebook, будь ласка, увійдіть у цей обліковий запис з телефону або через Plarium Play, використовуючи свій профіль Facebook. Таким чином, ви зможете зберегти прогрес вашого облікового запису. Детальніше за посиланням 
  • Вхід у гру через Facebook. Якщо ви завантажили RAID на свій смартфон (з Google Play Store, App Store) і використовуєте свій профіль Facebook для входу в RAID, для вас НІЧОГО не зміниться. Опція «Увійти за допомогою свого профілю Facebook» залишиться доступною, і її не планують видаляти, не хвилюйтеся!

Це все для сьогоднішнього дайджесту. Бережіть себе та гарних вихідних!

Просмотры
21
Комментарии
0
3 нояб. 2023, 15:4903.11.23