Все Категории

RAID-Дайджест (20.10.23)

RAID-Дайджест (20.10.23)

Вітання, Рейдери!

Геловін наближається, тож не будемо гаяти час і розпочнемо наш дайджест, з яким, ми впевнені, ви впораєтесь досить шкидко. 

Аномалія з Зайвими Ключами Гідри

Дехто з вас можливо помітив гравців з 4 Ключами Гідри, тоді як максимально можлива їх кількість - 3. Не переймайтеся, попередньо ці гравці зіткнулися з помилкою у грі, що призвела до втрати ними ключа. Таким чином додатковий ключ ці гравці отримали в якості компенсації і могли використати його під час наступної ротації Гідри. Такі випадки зустрічаються нечасто, оскільки ми б хотіли, щоб змагання з Гідрою були чесними, однак в деяких випадках ми вирішили, що компенсація у вигляді ключів буде найбільш відповідною.  

Вікно виконання завдання

Також деякі гравці могли помітити, що спливаюче повідомлення у верхньому лівому куті про виконання завдання інколи не переносить до меню, де можна отримати винагороду за це завдання. Ми вже працюємо над виправленням цієї помилки і зробимо все можливе, щоб це відбулося якомога раніше. 

Кланові Завдання

Ми отримали досить багато питань щодо додавання епічних Артефактів до Кланового завдання “Отримати рідкісний або епічний щит у боях Кампанії”. Через це нам би хотілося дещо пояснити:

  • Якщо ви отримали Епічний Щит - це буде рахуватися як виконане завдання
  • Ті, хто зазвичай проходить Кампанію у Пекельному режимі, можливо вже і не памʼятають, однак коли ви вперше проходите локації Кампанії у Нормальному режимі, ви отримуєте певну кількість Епічних Артефактів в якості бонусу, і вони зараховуються для завершення цього завдання.

Клановий турнір

Ми отримали багато запитань про час, коли Голова клану може встановлювати мінімальну кількість балів для учасників клану у Кланових турнірах. Ця зміна стає недоступною за 30 хвилин до початку Кланового турніра і протягом всього турніра до його завершення. Тому лідери Кланів можуть змінювати ліміт у будь-який інший час поза цим періодом.

Ой, мало не забули!

До настання Геловіну Особистих нагород у Клановому турнірі не буде.

P.S. Не забувайте про:

- Конкурс моторошних емблем клану в нашому Discord-сервері на каналі  #⁠⁠halloween-insignia-contest

- Конкурс моторошних емблем клану на Фейсбуці https://plrm.info/social-Spooky-Insignia-Contest 

- Конкурс емблем клану на Реддіті

https://www.reddit.com/r/RaidShadowLegends/comments/177aycx/clan_insignia_design_contest/ 


На сьогодні все. Нехай вся нечиста сила проходить повз!

Просмотры
18
Комментарии
0
20 окт. 2023, 14:5620.10.23