Все Категории

Прес-реліз 7.60

Прес-реліз 7.60

Вітання!

Раді представити новий прес-реліз до оновлення 7.60, в якому ми розповімо вам про те, що ми підготували для спільноти цього страхітливого жовтня, напередодні містичного Гелловіну. Цього разу не варто очікувати великих змін у грі, однак ми все ж маємо для вас дещо цікаве! Перш за все, відтепер клани отримають свою власну геральдику з можливістю подальшого її налаштування -  Емблема клану; більш того, відтепер кожний гравець зможе побачити Ранг клану завдяки зіркам, які можна заробити виконуючи кланові активності. Окрім того, ми підготували для вас нові покращення ігрового досвіду, нових Героїв, а також кілька тематичних подій з нагоди святкування Гелловіну. 

Читайте далі, щоб дізнатися більше!

Емблема клану

З виходом оновлення 7.60, клани отримають доступ до створення своєї власної символіки - емблеми клану. Не зважаючи на те, що тільки Голова клану зможе її затверджувати або змінювати, ми зробили процес створення емблеми доступним для кожного члену клану. Щоб отримати доступ до конструктора, вам необхідно буде зайти до кланового меню і обрати розділ Конструктор емблеми клану. Кнопка, що веде в цей розділ, буде знаходитися під емблемою вашого клану. 

Після цього ви зможете створити попередню версію емблеми клану з наступними елементами:

  • Форма. Ви зможете обирати з декількох форм емблеми. 
  • Візерунок. Обирайте з декількох можливих варіантів візерунка та його кольору. 
  • Символи. Гравцям буде доступно до 6 символів, кожному з яких можна буде обрати колір, розташування (горизонтальне або вертикальне), а також можливість накладання одного символу на інший. 

Згодом ми покажемо відео з більш докладними інструкціями, щоб ви краще зрозуміли, як саме працює Конструктор емблеми клану ще до того, як він зʼявиться у грі!

Після того, як емблема вашого клану буде затверджена, вона з'явиться біля імені кожного з членів клану! Ваша емблема буде гордо майоріти, мов стяг, у рейтингах Судної вежі та Турнірів, на Арені, а також фінальному рейтингу Першості Гідри

Статус клану

На додачу до отримання стильної емблеми, відтепер клани зможуть похизуватися своїми досягненнями за допомогою функції Статус клана. Виконання кланових завдань (Кланові турніри та Першість гідри - на момент виходу оновлення 7.60) нададуть вам змогу заробити кланові очки, які потім будуть конвертовані в зірки, які можна буде побачити над емблемою клану. 

На початку в усіх кланів буде 0 зірок, однак після того, як оновлення 7.60 з'явиться у грі, всі клани отримають змогу заробити до 5 зірок в залежності від ліги: Бронзової, Срібної, та Золотої. Перші зірки завжди будуть бронзовими, а відповідно до того, як ваш клан буде просуватися по лігах, вони стануть срібними, а згодом і золотими. Ці зірки можна буде побачити над емблемою клану майже в кожній вкладці та меню, де є емблема клану. 

Ми також додамо вкладку статусу клану до головного меню, щоб кожен міг скористатися нею і побачити актуальний прогрес власного клану.

Події до Гелловіну

Цього року ми плануємо розпочати святкування Гелловіну раніше і підготували для вас тематичні внутрішньоігрові активності. Вас очікуватиме спеціальний промокод з ресурсами, різноманітні події, включаючи злиття, присвячене Гелловіну, і багато іншого. Тож діставайте свій костюм, запасайтеся солодощами, і готуйтеся до сповненого подіями жовтня!

Покращення ігрового досвіду

  • Розділ Подій тепер матиме кращий вигляд та буде містити більше інформації про події у грі
  • Кланові завдання, що фокусуються на Підземеллях, відтепер будуть зараховуватись і у Важкому режимі.
  • Інтерфейс Таверни буде оновлено, і ми плануємо додати кнопку, що дозволить за бажанням відключати попередження про згодовування Героїв, що наразі є частиною злиття

Нові Герої

i


i


Просмотры
17
Комментарии
1
9 окт. 2023, 14:1209.10.23
9 окт. 2023, 15:2109.10.23
17.04.22
1462

Лучше бы окончание боя с КБ на авто по нажатию "завершение боя" из самого боя запилили, сколько ж еще людям без автопака мучаться 🙁