Все Категории

RAID-Дайджест (06.10.23)

RAID-Дайджест (06.10.23)

Привіт, рейдери! 

Останнім часом в гру було додано досить багато нового контенту, тому в найближчому майбутньому ми хотіли б зосередитися на покращенні вже випущених фіч. І в сьогоднішньому дайджесті ми розкриємо деякі деталі найближчого оновлення.

Покращення Турніру кланів

Щоб зробити конкуренцію у Кланових турнірах більш чесною, ми вирішили оновити фічу наступним чином:

  • Підбір суперників у Клановому турнірі почне рахувати бали кланів як суму індивідуальних балів, зароблених у Турнірі кланів окремими гравцями, які зараз перебувають у клані, тому можливостей для приєднання та виходу з клану заради змагання з менш сильним кланом та маніпулювання рівнями стане менше;
  • Лідери кланів зможуть встановлювати поріг мінімальної кількості балів, які необхідно заробити під час Турніру кланів для отримання нагород у ньому. Це потрібно, щоб гарантувати, що лише учасники клану, які активно сприяють перемозі, зможуть отримати належну винагороду, і жоден перехожий не зможе отримати незаслужені призи. За бажанням Лідери кланів можуть залишити звичайний поріг мінімальної кількості балів без змін - 1000 балів. Рішення повністю залежить від Лідера клану, тому ми сподіваємося, що ви довірили владу порядній людині.

Примітка: ми рекомендуємо змінювати поріг мінімальної кількості балів завчасно, до анонсу Турніру кланів, щоб учасники вашого клану знали, з яким викликом їм доведеться зіткнутися.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що наступний Турнір кланів (10-12 жовтня) проходитиме за старими правилами. До речі, він буде з Особистими нагородами. Зазначені зміни будуть застосовані до Турнірів кланів, які будуть проходити після цього турніру.

Інші зміни, що на вас чекають

Ми також готуємо для вас декілька покращень ігрового досвіду, одним з яких стане можливість відключення повідомлення, яке зʼявляється коли ви у Таверні намагаєтесь згодувати Героїв, що наразі є частиною Злиття. Зазначимо, що дана опція є доступною для кожного Героя окремо. Також на вас чекає ще більше покращень ігрового досвіду у майбутньому.

Наступне оновлення принесе ще декілька з раніше анонсованих змін, як, наприклад, виправлення пасивної навички Еміка Хороброго, а також прискорення анімації другої навички Інквізитора Шамаеля. 

На цьому ми завершуємо наш сьогоднішній дайджест разом з періодом домінування однієї частково живої особи, що занадто довго знущалася з бідної Гідри своїми до смішного високими показниками завданої шкоди. Вже наступного тижня ми поділимося деталями цієї довгоочікуваної події, слідкуйте за новинами. 


Чудових вам вихідних і побачимося через два тижні!

Просмотры
8
Комментарии
0
6 окт. 2023, 15:0106.10.23