Все Категории

RAID-Дайджест (08.09.23)

RAID-Дайджест (08.09.23)

Вітання, рейдери!

Міфічні Герої вже приєднуються до бою і готові позмагатися з найбільшими легендами Рейду. Однак, поки що вони досить рідко зустрічаються в грі, і ми отримуємо багато питань щодо Первовічних уламків та їх майбутнього в Рейді, отож давайте про це поговоримо. 

Наступний x2 для Епічних та Легендарних Героїв

Ми плануємо  x2 подію для Первовічних уламків. Однак, в цьому випадку шанси на отримання Міфічних Героїв залишаться незмінними. На даний момент у грі є лише декілька Міфічних Героїв, тому поки що вони не прийматимуть участі в x2 подіях.

Шанси отримання Героїв під час цієї події будуть наступними:

32% для Епічних Героїв

2% для Легендарних Героїв

0.5% для Міфічних Героїв

Таким чином, шанси на отримання Героїв зростають в 4 рази у порівнянні з Прадавнім уламком за звичайних умов, в той час як шанси отримати Міфічного Героя залишаться без змін. 

Доступність Первовічних уламків

Ми бачимо багато питань щодо отримання нових уламків у грі. Як вам вже відомо, Первовічний кварц доступний у Першості Гідри, Первовічний уламок - у Нагородах за відвідування, а також, поступово все більше ігрових активностей з Первовічними уламками та кварцом у якості нагород будуть з’являтися у грі. І хочемо вас запевнити, що це ще не все. Ми розробляємо важливий новий контент – він масштабний, відноситься до PvE, і все ще секретний, тому сьогодні ви більше не почуєте від нас спойлерів ;-) Однак, цей контент надасть вам можливість отримати не лише Первовічні уламки, а й унікального Міфічного Героя у якості нагороди. Це все, що ми можемо розказати зараз, слідкуйте за нашими новинами, щоб отримати більше інформації.

Навички Міфічних Героїв

Одна з визначальних рис навички “Метаморф”, що перетворює Міфічного Героя з однієї форми в іншу - такі навички скидають перезарядку всіх навичок Героя (окрім самого Метаморфа) до 0. Через це контролювати перезарядку навичок ворожих Міфічних Героїв може бути доволі складно, але можливо. Блок Активних чи Пасивних навичок може завадити трансформації Міфічного Героя, відповідно до того, чи є його Метаморф-навичка активною чи пасивною.

Первовічні уламки та Герої з Нагород за відвідування

Нажаль, деякі гравці отримали Героїв із Нагород за відвідування з Первовічного уламку. Така ситуацiя є багом, адже ці Герої не повинні з’являтися із Сакральних і Первовічних уламків. Цей баг вже виправлено, а зазначені гравці отримали по Первовічному уламку за кожного з Героїв, яких вони не мали б отримувати.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Кланові турніри та Особисті нагороди

Особистих нагород не буде у наступному Клановому Турнірі


На сьогодні цей Дайджест завершено. Бажаємо вам спокійних вихідних.

Бережіть себе та рідних!

Просмотры
7
Комментарии
0
8 сент. 2023, 15:1808.09.23