Все Категории

RAID Дайджест (25.08.23)

RAID Дайджест (25.08.23)

Вітання, рейдери! 

У цьому RAID-дайджесті ми детальніше поговоримо про нового Героя Сун Вуконга, а також деякі інші теми, які часто обговорюються у бурхливому світі Телерії. Отож, розпочнемо!

Пояснення щодо Складних Механік Гри - Сун Вуконг, Вівця, та Поліморф

В Сун Вуконга є унікальна пасивна навичка, що дозволяє йому оживляти себе через 3 ходи після смерті. Майте на увазі, що для цього зараховується хід будь-якого Героя в битві, як союзника, так і ворога.

Також, Вуконг може перетворити супротивника на Вівцю, використовуючи свою другу навичку, навіть якщо той знаходиться під бонусом Камʼяної шкіри. Вівця, у яку Сун Вуконг перетворює свою ціль є майже ідентичною до штрафу Вівці, що накладається за допомогою Дара Поліморфу:

  • Обидві Вівці мають однакові параметри, включаючи 150 Швидкості;
  • Перетворення з вівці у початкову форму завжди обнуляє Лічильник ходу Героя. Однак, варто зазначити, що ця трансформація не стосується його навичок, тож коли він повернеться до своєї звичної форми, вони будуть на тому ж самому рівні перезарядки, як і до перетворення в Вівцю. 
  • Єдина різниця полягає в тому, що перетворення на Вівцю у Вуконга триває лише один хід, тоді як Вівця, накладена за допомогою Дару Поліморфу - триватиме 2 ходи. 

Помилки у грі та їх Виправлення

  • Пасивна навичка Еміка Хороброго інколи може збільшувати Лічильник перезаряджання навичок для себе або ж Героїв зі своєї команди, чого бути не повинно. Ми плануємо це виправити і вже працюємо над цим, однак скоріш за все, фіксу ще не буде в найближчому великому оновленні;
  • Як вам вже відомо, деякі команди з Кадавром завдають занадто великої шкоди під час битви з Гідрою. Нам відомо про цю ситуацію і ми працюємо над рішенням, яке б дозволило нам створити кращий баланс для битв з Гідрою без ослаблення окремих Героїв. 

Що стосується інших відомих помилок, як, наприклад, некоректне відображення множників очків Першості Гідри після самої битви, або ж отримання лише 5 очок після бою на Live-Арені, замість 5 очок за Герб Live-Арени. Виправлення цих помилок заплановані або на наступне велике оновлення, або на те, що буде після нього. 

Поточні та майбутні події у Телерії

Оскільки ми отримуємо багато запитань від завзятих гравців щодо події Призов з Райдужних уламків, то хотіли б нагадати, що кожна така подія може мати різні параметри (кількість Райдужних кристалів для призову, різні способи отримання Райдужних кристалів тощо) залежно від Героїв, яких можна отримати під час Призову.

Раніше ми казали, що для участі у Першості Гідри можна змінювати Клан не пізніше Середи з 11:00 до 17:00 (за Київським часом), але тут є важливе застереження. Щоб претендувати на отримання Скрині під час наступної Першості Гідри, вам слід приєднатися до нового Клану якомога раніше до початку змагання та бути у цьому Клані до моменту відновлення Гідри у новому Клані. Це обмеження обумовлене технічними особливостями відновлення Гідри на сервері.

До речі, говорячи про активності, обмежені по часу, ми хотіли б нагадати вам, що Небіжчик організував мистецький конкурс із соковитими винагородами для креативних гравців — 1000 Рубінів та аватар Небіжчика Неймовірного у грі. Якщо ви бажаєте взяти участь, то надішліть вашу роботу до 29 серпня. Деталі конкурса можна дізнатися за посиланням: https://www.facebook.com/OGDeathKnight/posts/pfbid0ZnEEvt4UD7JeoAAAHrD2pW9WYbbxSXtmKYf952gP6dffxWzYwS3Pjh3NduR8V2mnl

Насамкінець, щодо майбутнього Турніру Кланів, то він буде з Особистими нагородами.


Це все на сьогодні. Бережіть себе та чудових вихідних!

Просмотры
17
Комментарии
1
25 авг. 2023, 15:1925.08.23
25 авг. 2023, 15:4225.08.23
28.11.21
344

Дякуємо за інфу! Ось не буду у майбутньому піднімати Кадавра з 5* до 6* - хай спочиває на складі :)