Все Категории

RAID Дайджест (27.07.23)

RAID Дайджест (27.07.23)

Вітання, Рейдери! Як би ми не хотіли й надалі насолоджуватися пригодами Арбітра та її вірних воїнів, все хороше колись закінчується. Сподіваємося, що вам сподобалися серії так само, як і нам, і ми хочемо подякувати вам усім за те, що супроводжували наших чемпіонів під час їхньої подорожі.

Як ви вже здогадалися, наш останній липневий випуск Дайджесту буде частково присвячений мінісеріала RAID: Call of the Arbiter, та частково - іншим темам. Ну ж бо, почнемо!

Можливість ввести промокод у полі Погоня за кодом скоро зникне.

Час цокає, плюшки самі по собі не додадуться на акаунт (смайл TIME)

3 серпня 2023 року карета перетвориться на гарбуз, коні - на мишей… і поле Погоня за кодом зникне з гри, а це означає, що ВСІ промокоди, пов’язані з мінісеріалом RAID: Call of the Arbiter, автоматично стануть недійсними. Якщо ви ще не використали ВСІ 10 промокодів (1 серія = 1 код), то саме зараз настав цей час.

Владика демонів: наближається покращення, пов'язане із часом, проведеним у грі

Ми зосереджені не лише на додаванні нового контента у гру, а й на зменшенні часу, проведеного вами в грі. У найближчому великому оновленні ми додамо режим швидкої битви для Владики демонів.

По-перше, покращення буде розповсюджуватися на всі 6 рівнів складності і не буде обов'язковим.

Щоб розблокувати цю функцію на певному рівні складності, вам потрібно буде нанести певну кількість шкоди, яка необхідна для отримання останньої Скрині Владики демонів певного рівня складності, за 1 ключ.

По-друге, для використання цієї функції вам не знадобляться додаткові ресурси. Продовжуйте використовувати звичайний ключ для битви з Владикою демонів, як ви це завжди робили – і все.

Незважаючи на те, що ми не показуємо сам процес битви, а лише результат, усі правила битв, пов’язані з Клановим босом, і загальні обмеження залишаються незмінними – вибір команди, Аура та обмеження ходів.

Помилки та Виправлення для нових Героїв

За певних обставин, союзники Вальканена не вмирають від його тиранічної навички [Угода зі смертю]. Це відбувається зазвичай, якщо союзник має Дар [Оберіг грішників]. Але вже з наступного релізу, Вальканен завжди буде вбивати своїх союзників своєю А3 навичкою, не зважаючи на їхні Артефакти, Дари, або Таланти. 

Також, хочемо зазначити, що плануємо покращити пасивну навичку Леді Ірету [Під егідою лісу]. Ми внесемо деякі зміни, щоб ваші Томи навичок не використовувалися даремно. 

Ось як це буде виглядати після оновлення: 

  • Рів.2 + 20% Щит
  • Рів.3 Перезарядка -1

Хочемо трохи пояснити стосовно цього виправлення: пасивна навичка Леді Ірету спрацьовує лише один раз на початку її ходу, отже, зменшення часу перезарядки з 1 до 0 не призведе до жодних змін у роботі навички.

Виправлення вже зовсім скоро - воно буде додано в гру з найближчим великим оновленням.

RAID на Epic Games Store [для нових гравців]

Близько тижня тому, Рейд запустився на Epic Games Store. Хочемо зазначити, що грати через Epic Games Store можна лише у випадку, якщо ви - новий гравець. Якщо ж у вас вже є акаунт в Рейді, ви не зможете використовувати платформу EGS, оскільки ігровий прогрес неможливо перенести на цю платформу і вам доведеться створювати аккаунт заново. 

Клановий турнір (1 серпня)

Наступний Клановий турнір буде без Особистих нагород. 

Червона крапка

І наостанок - нам дуже шкода, що червона позначка на позначці Подій принесла вам стільки стресу. Ми вже її прибрали і будемо слідкувати за тим, щоб вона зʼявлялася там тільки тоді, коли потрібно. 


Дякуємо за ваш час і гарного вам дня!

Просмотры
25
Комментарии
2
27 июль 2023, 15:0027.07.23
27 июль 2023, 15:2027.07.23
27 июль 2023, 15:23(отредактировано)
17.04.22
1462

С КБ пока что не понятно... но если реализуют не криво, будет отлично. Выглядит как фоновый бой без анимации. Надеюсь просто будет кнопка "закончить бой на авто" (но ни в коем случае не с самого начала, т.к. многие пачки нужно запускать несколько ходов).

27 июль 2023, 20:5227.07.23
28.11.21
344
Dron

С КБ пока что не понятно... но если реализуют не криво, будет отлично. Выглядит как фоновый бой без анимации. Надеюсь просто будет кнопка "закончить бой на авто" (но ни в коем случае не с самого начала, т.к. многие пачки нужно запускать несколько ходов).

А вот это пока неизвестно, насчёт возможности сначала играть в ручную. Кто его зна как они реализуют. На лайве то уже у многих стандартная команда, но каждый раз вручную ставим:) и по аналогии с заточкой снаряги мгновенной - так же стрёмно.