Все Категории

RAID Дайджест (14.07.23)

RAID Дайджест (14.07.23)

Привіт Рейдери! Поки обрані Арбітром чемпіони Телерії готуються прийняти бій з пітьмою на підступах Судної Вежі, ми пропонуємо обернути вашу увагу на епічні події у інших закутках Телерії.

Реліз RAID: Shadow Legends на Epic Games Store

Тож почнемо з релізу Рейду у Epic Games Store, запланованого вже на наступний тиждень. Це платформа підійде для нових гравців, тож якщо хтось з ваших друзів користується Epic, та хоче спробувати Рейд – саме час скористатися такою нагодою та запросити їх до вашої реферальної програми!

Новий бос Примарний сьоґун Акуморі

Ось декілька цікавих фактів та виправлень, які очікуються найближчим часом:

  • Примарний сьоґун використовує навичку А4 [Ратище мороку] тільки якщо лічильник Тіні більший чи дорівнює 10. Ми плануємо покращити опис навички, щоб уникнути непорозумінь у її роботі.
  • Акуморі не завжди атакує Героїв зі штрафом [Позбавлення сил], але такі чемпіони матимуть більший пріоритет ніж інші, якщо усі інші критерії рівні. Наприклад, герої, яких бос може перемогти одним ударом, матимуть більший пріоритет, ніж герої зі штрафом. Ця механіка дуже схожа на механіку пріоритизації цілей Владики демонів.
  • [Лихий Меч], друга навичка Акуморі, на жаль, працює не зовсім коректно під час поширення штрафу. [Позбавлення сил] на одну ціль навичок А2 та А3 неможливо усунути, відбити, чи блокувати. Наразі поширення цього штрафу також неможливо заблокувати чи зупинити високим Опором, хоча поширення цього штрафу не має бути гарантованим. Тож ми працюємо над виправленням цієї механіки.
  • Анімація пасивної навички боса [Імла сьоґуна] відбувається раніше, ніж анімація атаки А4 [Ратище мороку]. Через це інколи бій виглядає так, ніби А4 використовується вже на поваленого Героя. Рішення для цього бага вже заплановано на найближче велике оновлення.

Виправлення інших помилок

Ми помітили, що у навичці [Непереборна злість] нашого нового поганця Вальканена є помилка: показник атаки цілі неправильно розраховується у шкоді навички. Виправлення планується найближчим часом.

Нові активності, що будуть враховуватися у Кланових турнірах

Починаючи з наступного великого оновлення, ви почнете отримувати бали у Кланових турнірах за наступне:

  • Перемоги у Підземеллі Склеп Диявола пустелі
  • Перемоги у Підземеллі Фортеця Дволикого стража
  • Перемоги у Підземеллі Гай Примарного сьоґуна
  • Перемоги на Live-Арені
  • Отримання Єдиних душ
  • Піднесення Артефактів та Атрибутів

Будь ласка, зверніть увагу, що вказані активності не додадуть балів принаймні у наступному Клановому турнірі, який, до речі, буде з Особистими нагородами.

На сьогодні це все. Бережіть себе та будьте здорові! Бажаємо чудових вихідних!

Просмотры
19
Комментарии
0
14 июль 2023, 14:1214.07.23