Все Категории

Патч ноути (06.07.2023) Оновлення 7.30

Патч ноути (06.07.2023) Оновлення 7.30

Новий бос, Піднесення атрибутів, нова Крипта фракції та багато іншого!

Ми представляємо нове Підземелля, Піднесення атрибутів, Крипту Духів лісу, ребаланс Дару Поліморфізм і бонусу Кам'яна шкіра, а також інші вдосконалення та виправлення. Почнімо детальний розгляд оновлення 7.30.0!

Піднесення атрибутів та Гай Примарного сьоґуна

Піднесення атрибутів відкривається на 38-му рівні та працює так само, як і Піднесення артефактів. Коли ти вперше підносиш атрибут, то можеш відкрити для нього бонус Піднесення. Це додатковий параметр, який можна поліпшувати надалі з кожним новим рівнем Піднесення. Бонус Піднесення не можна усунути або змінити. Він залишатиметься незмінним навіть після перероблення.

Атрибути для Піднесення мають бути щонайменше 4-го рангу та 12-го рівня.

Для Піднесення атрибутів тобі знадобиться новий ресурс – Еліксир. Основним шляхом здобуття Еліксирів є проходження рівнів у новому Підземеллі – Гаю Примарного сьоґуна.

У Гаю ти знайдеш нового могутнього боса – Примарного сьоґуна Акуморі. Його вміння зосереджені на виведенні з ладу твоєї команди за допомогою потужного штрафу Позбавлення сил. Він змушує ворогів, якщо інше не передбачено їхніми індивідуальними навичками, завдавати тільки слабких ударів.

Окрім Еліксирів, у Підземеллі також можна заробити срібло, Прадавні уламки й досвід.

Більше інформації щодо Піднесення атрибутів та Примарного сьоґуна Акуморі можна знайти в Довідниках. Просто натисни на іконку «і» у вікні «Піднесення атрибутів». Щоб дізнатися більше про навички Акуморі, тисни кнопку «Довідник: боси» у вікні вибору команди в Гаю Примарного сьоґуна.

Ми також оновили ускладнене завдання, пов'язане з Піднесенням артефактів. Піднесення атрибутів тепер теж враховуватиметься.

Крипта Духів лісу

Ми додали нову Крипту до Війн фракцій – це Крипта Духів лісу. Нова Крипта з'явиться після того, як завершиться поточний цикл Війн фракцій.

Нагороду за здобуття 882 зірок – Лідію Повсталу – тепер можна отримати за 945 зірок. Якщо ти вже розблокував Лідію, та не встиг забрати, її буде автоматично додано до твоєї Колекції. Якщо Колекція заповнена, шукай героїню у «Вхідних».

У майбутньому буде додано спеціальне завдання клану на проходження 20-го або вище рівня Крипти Духів лісу 3 рази. Крім того, проходження нової Крипти входитиме до звитяг наступного Кланового турніру.

Фільтр героїв

Ми додали фільтр героїв до Колекції та вікна вибору команди. Він дасть тобі змогу легко знайти потрібних героїв, указавши певні параметри, як-от ім'я (або його частину), фракцію, ранг, рідкісність, бонуси й штрафи та багато іншого.

Ребаланс Дару Поліморфізм

Тепер Вівцю, накладену Даром Поліморфізм, можна відбити. Якщо ж Дар 6-го рівня, то штраф відбити не вдасться.

Навичка Юмеко «Дзеркало долі» тепер має шанс перенести Вівцю на довільного ворога під дією Замовляння, накладеного Юмеко. Крім того, сет артефактів «Відбиття» тепер дає змогу відбити Вівцю.

Ребаланс бонусу Кам'яна шкіра

Кам'яна шкіра більше не усуває Випалювання здоров'я з власника сету. Крім того, вона не надає імунітет до Випалювання здоров'я та не зменшує шкоду від нього. Натомість Випалювання здоров'я тепер завдає в 5 разів більше шкоди за активної Кам'яної шкіри.

Якщо герой перебуває під дією Кам'яної шкіри, Випалювання здоров'я завдаватиме йому шкоди, пропорційної 15% його максимального здоров'я, а його союзникам – шкоди, пропорційної 3% їхнього максимального здоров'я. Якщо під дією Кам'яної шкіри перебувають два або більше героїв, Випалювання здоров'я завдаватиме всім героям із бонусом Кам'яна шкіра шкоди, пропорційної 15% їхнього максимального здоров'я, а решті союзників без бонусу Кам'яна шкіра – шкоди, пропорційної 3% їхнього максимального здоров'я.

Ребаланс нагород у Склепі Диявола пустелі

За проходження рівнів 11–25 Склепу Диявола пустелі ти тепер матимеш шанс здобути більше Малих олій.

Скидання лічильника зміни Дарів

Ми обнулили лічильник зміни Дарів усіх героїв для всіх гравців. Наступна зміна Дару буде безоплатною для всіх твоїх героїв, ніби ти робитимеш це вперше. Як і зазвичай, за подальші коригування треба буде заплатити Рубіни.

Історії героїв

Із цим оновленням у гру буде додано ще одну частину історій героїв, зокрема Кіри Заступниці, Альтана та Лорда Шазара, а із часом їх стане ще більше. Якщо не знайдеш свого улюбленця, то слідкуй за новинами – його життєпис ще може з'явитися в грі!

Список героїв, історії яких було додано до гри:

  • Кровопивця,
  • Крихітка Енні,
  • Астраліт,
  • Самсон Знищувач,
  • Інітве,
  • Володар гробниць,
  • Астралон,
  • Графиня Лікс,
  • Трунар Дренґ,
  • Маранікс,
  • Довгоборід,
  • Хангар,
  • Чагур,
  • Ґамуран,
  • Кіра Заступниця,
  • Корвіс Порочний,
  • Рошкар,
  • Еррол,
  • Мачуха,
  • Шемнат,
  • Бістофус,
  • Воєвода,
  • Альтан,
  • Татура Льодокрил,
  • Король Гарог,
  • Зигмунд Високощит,
  • Друїд Руарк,
  • Лорд Шазар.
  • Новий ресурс – Райдужні кристали

Райдужні кристали – новий тип ресурсів, які тепер доступні в Порталі призову. Вони використовуються для призову обраних героїв під час особливих ігрових подій. Скоро на тебе чекає більше інформації про ці події.

Інші вдосконалення та виправлення боїв

  1. Виправлено помилку, через яку Небіжчик Неймовірний зазнавав шкоди від додаткових ударів, завданих його союзникам навичкою Квінта Звитяжця «Виступ на біс» та навичкою Кандрафона «Кара за пихатість».
  2. Виправлено помилку, через яку Телець убивав себе після використання своєї навички «Токсичний вибух», коли в складі його команди був Лонатарил, споряджений сетом артефактів «Міцність».
  3. Виправлено помилку, через яку повідомлення «Досягнуто ліміту ходів» не з'являлося під час битв із Дволиким стражем.
  4. Виправлено візуальну помилку, через яку шкала здоров'я Артака некоректно відображалася після того, як його здоров'я скорочувалося його пасивною навичкою «Кипуча кров».
  5. Виправлено помилку, через яку пасивна навичка Артака «Кипуча кров» не скорочувала його максимальне здоров'я, коли він перебував під дією Щита.
  6. Виправлено візуальну помилку, через яку неправильно відображалася кількість шкоди, завдана герою під дією Кам'яної шкіри або Щита, якщо ця шкода перевищувала силу бонусу.
  7. Виправлено помилку, через яку Тормін накладав Замороження пасивною навичкою «Вітровій» щоразу, коли Ронда накладала на себе Щит пасивною навичкою «Надійна підтримка».
  8. Виправлено візуальну помилку, через яку текст «Ігнорування захисту» з'являвся над героєм щоразу, коли на ньому активувалося Випалювання здоров'я, накладене навичкою Дрекстара «Надприродне полум’я».
  9. Виправлено візуальну помилку на груповій Арені, через яку іконки навичок героя з попереднього бою відображалися в наступному бою, якщо гравець пропускав попередній бій.
  10. Виправлено помилку, яка змушувала гравців купувати нову Карту Raid під час спроби змінити наявну.
  11. Виправлено візуальну помилку, через яку кнопка Reddit у вікні «Гонитва за кодом» відображалася некоректно.
  12. Виправлено візуальну помилку, через яку під час отримання скрині в події «Карти долі» після відкриття поспіль трьох карт одного кольору не відображалася анімація.
  13. Виправлено візуальну помилку, через яку у вкладці «Рейтинг» неправильно відображався ранг героїв.
  14. Виправлено візуальну помилку, через яку неправильно відображалися рівень та параметри артефактів під час поліпшення в Примірочній. 
  15. Виправлено помилку, через яку під час знімання спорядження в Примірочній не було звуку.
  16. Виправлено візуальну помилку, через яку під час вибору одного зі стартових героїв некоректно відображався їхній ранг.
  17. Тепер команди гравців будуть відображені у вкладці «Історія», якщо один з опонентів вийде з бою на Live-Арені після того, як обидві команди було обрано та бій розпочався.
  18. Виправлено помилку, через яку у вікні з результатами битви відображалася неправильна кількість загальних ходів.
  19. Бонус локації Ігнорування захисту тепер застосовується до талантів і Дарів.
Просмотры
16
Комментарии
0
6 июль 2023, 12:0706.07.23