Все Категории

Прес-реліз 7.30

Прес-реліз 7.30

Вітання, рейдери!

До виходу оновлення 7.30 залишилося вже зовсім трохи. Незабаром ви зможете на власні очі побачити усе, що ми для вас підготували та про що розказували в останньому відео What’s Next In Raid. 

Приготуйтеся до подорожі в моторошний Гай Примарного сьоґуна в пошуках магічного Еліксиру, що допоможе вам з Піднесенням Атрибутів, очольте Духів лісу на їх шляху до Війн фракції, а також приготуйтеся до зустрічі з новими героями! Читайте далі, якщо хочете дізнатися більше!

Піднесення Атрибутів

Процес піднесення Атрибутів буде ідентичним до процесу піднесення Артефактів. Нагадуємо, що ви можете підносити Атрибути, які розвинуті мінімум до 4 рангу та 12 рівня, незалежно від їх рідкісності! - і, як результат, отримувати новий бонусний показник для цих Атрибутів. Цей бонусний показник зростатиме з кожним новим рівнем Піднесення, а максимальний рівень піднесення буде дорівнювати Рангу Атрибута. 

Звертаємо вашу увагу, що Піднесення Атрибутів потребуватиме іншого ресурсу - еліксиру. Так само як і олія, еліксири бувають трьох типів:

  • Малий еліксир
  • Середній еліксир
  • Великий еліксир
i

В залежності від рівня Піднесення, вам будуть потрібні різні типи еліксирів. Малий еліксир дозволить вам піднести Атрибути до 1 та 2 рівнів, Середній еліксир потрібен для 3 та 4 рівнів, а для того, щоб піднести Атрибут до 5 або 6 рівнів, вам буде необхідно використати Великий еліксир. 

Щоб отримати еліксир, вам доведеться показати свою хоробрість у новому Підземеллі - Гаї Примарного сьоґуна і зіткнутися з Примарним сьоґуном Акуморі. Нещодавно ми випустили відео, яке детально описує навички Акуморі, разом з його слабкими та сильними сторонами і підказками, що допоможуть вам його здолати. Подивитися це відео ви можете тут:


i

Війни фракцій: Духи лісу

Духи лісу нарешті отримають свою власну Крипту у Війнах фракцій, а це означає, що ви зможете здобути ще більше нагород за проходження її рівнів і отримання зірок. Однак, майте на увазі, що Лідія Повстала все ще залишається головною нагородою на цій локації, і вам доведеться пройти нову Крипту, щоб отримати її. 

Якщо ж ви вже отримали достатньо зірок щоб отримати Лідію, але ще не зробили цього - вона буде вона буде відправлена до вашої Колекції (або до Вхідних повідомлень, якщо бракує місця в Колекції), як тільки це оновлення з'явиться у грі.

Фільтр Героїв

Ми розуміємо, що інколи орієнтуватися у величезній колекції Героїв може бути складно, а тому окрім всього іншого, оновлення 7.30 принесе з собою новий Фільтр Героїв. Ми намагалися зробити його якомога вичерпним, а тому відтепер ви зможете шукати Героїв за їх іменем (або навіть комбінацією перших літер, якщо ви не памʼятаєте їхнього повного імені), а також низкою інших характеристик: 

  • За рангом
  • За елементом
  • За рідкісністю
  • За типом
  • За фракцією
  • За навичкою аури
  • За вмінням накладати певні бонуси/штрафи
  • За вмінням накладати миттєві ефекти (контроль шкали ходу, лікування, тощо)
  • За тегами
i


i

Ви зможете поєднувати ці фільтри як забажаєте, щоб підібрати найбільш відповідних Героїв для вашої команди, або знайти конкретного Героя у вашій колекції. 

Зміни балансу: Дар Поліморфізму та “Камʼяна шкіра”

З оновленням 7.30 вас також чекатимуть зміни у балансі “Камʼяної шкіри” і Дару “Поліморфізм”. 

Бонус “Камʼяної шкіри” залишиться майже без змін, однак відтепер Герої будуть отримувати додаткову шкоду від [Випалювання здоровʼя], так само як вони раніше отримували її від [Бомб]. Оновлений опис наводимо нижче:

i

Бонус [Камʼяна шкіра] знімає усі штрафи з носія сету та надає їм імунітет до усіх штрафів окрім [Бомб] та [Випалювання здоровʼя]. Він також зменшує рівень отримуваної шкоди на 85%. Однак, [Бомби] завдаватимуть потрійної шкоди, а [Випалювання здоровʼя] буде завдавати шкоду в п'ятикратному обсязі.

Якщо ви завдасте шкоди Герою під дією [Камʼяної шкіри] більше ніж на 50% їх максимального Здоровʼя - він втратить бонус. Якщо ціль знаходиться під дією бонусу [Камʼяної шкіри], то штраф [Випалювання здоровʼя] буде наносити шкоду в розмірі 15% максимального Здоровʼя, а їх союзники отримають шкоду у розмірі 3% їх максимального Здоровʼя. Якщо під дією бонусу [Камʼяної шкіри] знаходиться два або більше супротивників, то [Випалювання здоровʼя] буде наносити шкоду в розмірі 15% максимального Здоровʼя усіх цілей під дією [Камʼяної шкіри] та 3% максимального Здоровʼя усіх їх союзників не під дією цього бонусу. 

Що стосується Дару “Поліморфізм”, то відтепер для накладання штрафу [Вівця] на перших пʼяти рівнях Пробудження, Героям знадобиться Точність. Гарантованим же штраф стає тільки на останньому, 6 рівні Пробудження Героя. Деталі ви можете побачити нижче: 

i

Нові Герої

i


i


i


i


i


i

Також, до вас могли долетіти чутки про новий ігровий ресурс. Радимо вам слідкувати за новинами у грі, ми дуже скоро про все повідомимо. 

Просмотры
10
Комментарии
0
3 июль 2023, 13:5703.07.23