Все Категории

RAID-Дайджест (30.06.23)

RAID-Дайджест (30.06.23)

Вітання, рейдери!

Поки відважний Гнут прямує до нових пригод, а Лавовий лицар чухає свою вогняну макітру в очікуванні дворфа, ми продовжуємо нашу постійну традицію RAID-Дайджесту. Відтак, не будемо гаяти часу і відразу перейдемо до найбільш важливих тем.

Відкриття Крипти Духів лісу

Духи лісу отримають власну Крипту Війн фракцій із оновленням вже наступного тижня. Зазначимо, що ви зможете увійти до цієї Крипти трішки пізніше, у наступному циклі після появи самої Крипти у грі.

Що стосується гравців, що вже набрали 882 очки і досягли Лідії Повсталої, але через певні причини ще не забрали її, вона потрапить до вашої Колекції одразу після оновлення. Якщо ваша колекція повна, то Лідія опиниться у Вхідних.

Нове Кланове завдання щодо нової Крипти (пройти 20+ рівень Крипти) з'явиться в грі дещо пізніше, аби ви мали час підготуватися до нього як слід.

Аксесуари Збереження та Кам’яної шкіри

У відео What’s Next in Raid? Episode 7 ( https://www.youtube.com/watch?v=50LAHUNKfH0&t=459s ), ми згадуємо про Аксесуари Гідри, яку будуть унікальною нагородою для Змагань Гідри. Ми побачили декілька важливих питань про їх взаємодію з існуючим сетом, тож ми хочемо дещо пояснити механіку сетів с 9 частин:

  • Аксесуари гідри це частина оновлених сетів Гідри, які тепер будуть складатися с 9 частин. Це означає що активувати бонуси сетів можна будь-якою комбінацією Артефактів та Аксесуарів. Наприклад для активації Кам’яної шкіри ви можете використати три Аксесуари та один Артефакт цього сету.
  • Зібравши усі 9 частин сету Збереження: усі Герої які будуть мати на собі бонус, накладений Героєм у сеті Збереження (враховуючи також і самого героя), будуть наносити на 5% більше шкоди, за кожний такий бонус на Герої.
  • Комбінація сетів: Завдяки тому, що сети із 9 частин мають 3 частини як Аксесуари – гравці матимуть змогу одягнути 2 сети із 4 частин, якщо хоча б один з них це сет Гідри. Наприклад Збереження + Невтомність, чи навіть комбінацію обох сетів гідри

Маніпуляції з платежами

Будь ласка, зверніть увагу, що ми, як компанія-розробник, не несемо відповідальності за використання будь-яких сторонніх ресурсів чи сервісів, які пропонують альтернативні методи придбання внутрішньоігрових ресурсів (тобто в обхід системи, передбаченої у самій грі).

По-перше, такі сервіси потенційно наражають сам акаунт на небезпеку. По-друге, якщо такі сторонні пов'язані із будь-якою забороненою діяльністю, їх використання може призвести до бану ігрового акаунту. Сподіваємось на ваше свідоме та сумлінне ставлення до цього питання.

Нещодавно ми виявили маніпуляцію, що базувалася на зловживанні поверненням грошей після покупок, та вжили відповідних заходів.

Кланові турніри та Особисті нагороди

Наступний запуск Кланового турніру не буде супроводжуватися особистими нагородами.


На цьому сьогоднішній Дайджест добігає кінця. Дякуємо за увагу та бажаємо спокійних вихідних. Бережіть себе та рідних!

Просмотры
10
Комментарии
0
30 июнь 2023, 15:1030.06.23