Все Категории

RAID-Дайджест (16.06.23)

RAID-Дайджест (16.06.23)

Вітання, рейдери!

Пʼятий епізод RAID: Call of the Arbiter показав нам, що Ґалек, Атель, Каель та Елейн мають вище покликання, аніж ті непорозуміння, які кожен із них мав зі своєю фракцією. Тим часом, нові події в грі не змушують себе чекати і вже на початку липня ви зможете побачити крипту Духів лісу. Тож якщо ви вже дуже близько до отримання головної нагороди Війн фракцій - Лідії Повсталої, радимо вам пришвидшитися, перш ніж ви стикнетеся з новим викликом. Однак, доволі зволікань, запрошуємо вас прочитати наш новий Рейд дайджест!

Ребаланс PvP: Поліморф та Камʼяної шкіра

Ми постійно спостерігаємо за ігровим досвідом в режимі PvP і плануємо збільшити кількість можливих тактик в битвах на Арені, а також зробити їх більш жвавими та динамічними, щоб стало важче побудувати дуже міцну команду, для подолання якої потрібні цілі роки.

Раніше ми вже згадували про перший крок на цьому шляху - відтепер Поліморф потребуватиме Точність на усіх рівнях розвитку окрім останнього, шостого. Однак, це лише початок і разом з ним вас чекають наступні зміни: 

  • Сет Відбиття та пасивна частина навички А2 Юмеко відтепер зможуть передавати штраф [Вівця] до супротивника так само, як і будь-які інші штрафи. Так, навіть якщо Герой, який накладає [Вівцю], має розвинутий до максимального рівня Дар Поліморф.
  • Бонус Камʼяної шкіри відтепер не буде знімати або захищати від штрафу [Випалювання здоровʼя]. Більш того, відтепер штраф [Випалювання здоровʼя] буде завдавати 5x шкоди Героям, що мають бонус Камʼяної шкіри. Нагадуємо вам, що Дар Спалення зможе ще більше посилити вплив цього штрафу. 

Усі ці зміни зʼявляться у грі одночасно, разом з ресетом Дарів. 

Квінт Звитяжець

Ми раді, що цей гладіатор з’явився в колекціях деяких гравців. Однак, ми також помітили, що  Небіжчик Неймовірний, завдяки своїй пасивній навичці «Невмирущий», може перенаправляти на себе як основний, так і додатковий удар від скіла A1 Квінта. Що ж, неймовірність Небіжчика Неймовірного повинна мати деякі розумні обмеження, і, починаючи з наступного великого оновлення, він буде перенаправляти лише перший із ударів від скіла A1 Квінта, як це і має працювати з множинними атаками.

Турнір Кланів та Особисті нагороди

Особисті нагороди отримають ті Клани, які переможуть під час наступного Турніру Кланів, тому переконайтеся, що ваш Клан готовий до змагання.


На сьогодні це все. Гарних вам вихідних і до зустрічі через два тижні!

Просмотры
11
Комментарии
0
16 июнь 2023, 14:2316.06.23