Все Категории

RAID Дайджест (02.06.23)

RAID Дайджест (02.06.23)

Вітання, Рейдери!

В той час як продовжують виходити нові епізоди міні-серіалу RAID: Call of the Arbiter, і всі ми, затамувавши подих, спостерігаємо за тим, як Каель стикається зі зрадою, пропонуємо вам відволіктися на новий випуск Рейд дайджесту! Отож, розпочнемо. 

Ребаланс Поліморфу

На даний момент, дуже багато команд Арени використовують Дар Поліморф, щоб убезпечити себе від накладання Штрафів командою супротивника та зняти з них їх Бонуси. Хоча цей Дар в першу чергу і створювався для таких задач, ми помітили, що його ефект є дещо сильнішим, ніж ми планували. 

Таким чином, ми б хотіли представити вам наступні зміни: відтепер для перетворення супротивника у вівцю Героям буде потрібна Точність, якщо Дар Поліморф не був розвинутий до 6-го рівня. Параметри цього Дару та шанси накладення Поліморфу залишаться без змін. 

Ми надамо безкоштовний ресет Дарів після того, як цей ребаланс зʼявиться у грі. Дату ребалансу ще буде оголошено, однак ймовірніше за все, він відбудеться не раніше початку липня. 

Декілька слів про Live-Арену

На даний момент, в режимі Live-Арени є баг - бонус [Ігнор.ЗАХ] не враховується під час нанесення шкоди від таких талантів як Господар Війни, Убивця Гігантів, або від Дарів. Ми вже працюємо над виправленням цієї помилки, але скоріш за все фіксу не буде в найближчому оновленні.

Також, після останнього оновлення Live-Арени гравці інколи зустрічали супротивників з двох Ліг вище або нижче. Це означає, що битва у Live-Арені є можливою, навіть якщо супротивників розділяє декілька сотень очків, що особливо стосується менш Ліг, де поки що мало гравців і тому пошук рівного супротивника є трохи складнішим. Однак, підбір супротивників на Live-Арені все ще враховує й інші дані гравців для пошуку, чим забезпечує більш відповідний підбір навіть якщо супротивники врешті решт будуть з різних Ліг Live-Арени.

Деякі тонкощі бойової механіки

Наступний розділ призначений для хардкорних гравців, які прагнуть досягти максимальної продуктивності у битві будь-якими доступними спосбами, тому приділяють пильну увагу кожній деталі.

Опис пасивної навички Легендарного Героя із фракції Орків - Ноґдара «Повернення ката» може ввести в оману. Ця навичка може його оживляти не тільки тоді, коли його було вбито, і всі союзники були живі, але й щоразу, коли він вже мертвий, а кількість його мертвих союзників змінюється на 0. Наприклад, уявіть битву, яка розпочалася командою із 5 Героїв, включаючи Ноґдара. Через деякий час він і його союзник помирають. Потім, у якийсь момент, цей союзник воскресає (що робить число мертвих союзників Ноґдара рівним 0). У цей момент Ноґдар воскресне автоматично, якщо його пасивна навичка не знаходиться у стані перезарядки. Ми розглядаємо можливість зміни опису навички, щоб відобразити цей нюанс.

Будь ласка, зверніть увагу, що бонус Кам’яної шкіри збільшує своєму власникові вхідну шкоду від Бомб в 3 рази, а не в 4 рази, як це було помилково зазначено раніше.

Турнір Кланів та Особисті нагороди

Наступний турнір Кланів буде без Особистих нагород.


Ось і все для сьогоднішнього Дайджесту. Чудових вихідних!


Просмотры
22
Комментарии
0
2 июнь 2023, 15:0002.06.23