Все Категории

Прес-реліз 7.00

Прес-реліз 7.00

Всім привіт!

Момент, на який ви всі чекали, вже близько — Live-Арена приходить у Raid! Як завжди, ми підготували для вас Feature Preview відео, щоб розказати вам про особливості нового режиму та пояснити найдрібніші деталі. Ви можете переглянути його, перейшовши за цим посиланням! 

Також ви можете знайти необхідну інформацію у Прес-релізі, який наведено нижче. Оновлення 7.00 також принесе деякі покращення ігрового досвіду, які дозволять вам переглядати багато важливих Ресурсів із вашого Бастіону лише одним дотиком, а, окрім того, новий ребаланс Героїв.

Читайте далі, щоб дізнатися більше!

Live-Арена

Основи та розклад

Live-Arena — це новий режим PvP, який дозволить вам зустрітися віч-на-віч з іншими гравцями в боях у реальному часі. Він автоматично розблоковується при досягненні обліковим записом 50-го рівня, та доступний  із карти Арени (на вкладці Режими гри).

Перше, про що необхідно пам’ятати, це про те, що Live-Арена не буде доступною весь час – натомість цей ігровий режим відкриватиметься кілька разів на день за встановленим розкладом. Такий підхід необхідний, щоб уникнути тривалого очікування у грі, багатій на PvE контент, якою є Raid. Також майте на увазі, що перші 2 дні Live-Арена працюватиме за тестовим розкладом. Його можна побачити нижче:

07:00 UTC - 09:00 UTC

10:00 UTC - 12:00 UTC

14:00 UTC - 16:00 UTC

Протягом наступних 3 тестових днів розклад матиме такий вигляд:

00:00 UTC - 02:00 UTC

06:00 UTC - 08:00 UTC

14:00 UTC - 16:00 UTC

20:00 UTC - 22:00 UTC

Часові рамки можуть бути змінені в майбутньому, але ми повідомимо вас заздалегідь, якщо це станеться.

Початок битви на Live-Арені

Для участі в битвах на Live-Арені вам знадобляться Жетони для Live-Арени. У вас може бути максимум 5 Жетонів на будь-який момент часу. Ці Жетони автоматично відновлюються щодня о 00:00 UTC, але ви також матимете можливість поповнити їх кількість, придбавши Жетони за Рубіни. Кожне наступне таке поповнення буде коштувати дорожче, ніж останнє, але після щоденного оновлення вартість поповнення також повертається до стандартного значення — ви вже знайомі з цією механікою у Груповій Арені.

Після початку бою гра знайде відповідного суперника на основі вашої нещодавньої та середньої продуктивності на Live-Арені. Ми зробимо все можливе, щоб підбір суперників був максимально справедливим! І коли суперника буде знайдено, у грі буде підкинуто монету, щоб вирішити, хто з гравців буде ходити першим у першій фазі протистояння.

Вибір Героїв

У цій фазі обидва гравці повинні по черзі вибирати своїх Героїв, доки в обох командах не буде по 5 Героїв. У цій фазі вибір кожного Героя обмежено лімітом в 30 секунд, тому не думайте про вибір надто довго, інакше гра просто обере Героя з найбільшою силою!

Після того, як команди заповнені, обидва гравці можуть забанити одного ворожого Героя. Це повністю виключає відповідного Героя з бою, зводячи кількість Героїв в обох Командах до 4. Звичайно, ви можете вдаватися до хитрощів, аби ваші суперники не забанили Героя, якого ви хотіли б залишити в бою, просто пам'ятайте, що вони будуть робити те саме.

Нарешті, обидва гравці обирають Лідера команди, Аура якого матиме вплив на їх команду в битві.

Слід пам’ятати одне важливе зауваження: коли ви досягнете Золотої Ліги Live-Арени, усі дублікати Героїв обох команд будуть заборонені. Це означає, що ви не зможете використовувати Героя, якщо ваш суперник уже має цього Героя у своїй команді! Тож будьте обережні та враховуйте це, готуючись до битв на Live-Арені.

Битва на Live-Aрені

Що стосується принципу самої битви на Live-Арені, то він не дуже відрізняється від інших режимів Арени. Порядок ходу Героїв визначається їхньою Швидкістю та різними техніками маніпулювання Шкалою ходу, потім Герої використовують свої Навички, щоб атакувати, лікувати, оживляти та робити все, що їм потрібно для перемоги. Найважливіша відмінність полягає в тому, що вашим суперником буде інша людина, і ви повинні бути готові до неприємних сюрпризів!

Кожен хід обмежується лімітом в 15 секунд, тому не зволікайте, інакше гра зробить хід за вас. Якщо ви пропустите 3 ходи таким чином, ви автоматично перейдете у режим автобою до тих пір, поки не вимкнете його вручну. І якщо битва не завершиться протягом 30 хвилин, вона буде завершена і зарахована як поразка для обох гравців.

Ліги та Нагороди Live-Aрени

Кожна перемога буде приносити Очки Live-Aрени, а також Бронзові, Срібні або Золоті Сундуки Live-Арени. Перші просувають вас по Лігах Live-Aрени, а другі можна використовувати для розблокування Бонусів локації у Великій Залі (про них ми поговоримо в наступному розділі Хайлайтів). На даний момент є 12 Ліг від Бронзової Ліги I до Золотої Ліги IV. Зауважте, що Платинової Ліги наразі немає.

Коли ви досягнете Срібної Ліги I, ви почнете втрачати Очки Live-Aрени за кожну програну битву. І якщо ви не почнете принаймні 1 битву на Live-Aрені протягом 5 днів, ви почнете втрачати 5 Очок щодня, доки не почнете хоч одну битву на Live-Aрені.

За просування по Лігам Live-Aрени ви отримаєте справді неймовірні разові нагороди, зокрема Частки, необхідні для призову унікального Легендарного Героя Квінта Звитяжця. Крім того, за виконання повторюваних Квестів Live-Aрени ви зможете отримати поповнення Жетонів Live-Aрени та Артефакти з абсолютно нових сетів:

Сет “Імпульсивність” 

Сет з 4 штук: Швидкість +12%, шанс скоротити час відновлення випадкових навичок на 1 ход - 30%

Сет “Ревність” 

Сет з 4 штук: Крітична шкода +25%, +7,5% Шкоди за кожні 25% Здоров’я цілі

i

Велика зала: Бонуси локації

Виграні Скрині Live-Aрени можна витратити у Великій зали для розблокування та поліпшення різноманітних Бонусів локації. Подібно до попередніх Бонусів елементів (ми змінили назву, щоб краще відображати, що ці Бонуси роблять), вони матимуть вплив на всіх Героїв з вашого списку, але там, де попередні Бонуси мали вплив на всіх Героїв одного Елементу, Бонуси локації, як випливає з назви, будуть покращувати всіх вашіх Героїв у певних локаціях. Серед них:

  • Форти зілля
  • Вершина Крижаного ґолема
  • Замок Лавового лицаря
  • Лігво дракона
  • Гніздо Павучихи
  • Кланові битви (Гідра та Владка демонів)

Бонуси локації можна поліпшити так само, як і Бонуси елементів. Для цього потрібні Бронзові скрині для перших 3 рівнів, потім Срібні скрині для рівнів з 4 по 6 і, нарешті, Золоті скрині для 7 рівня і вище. Ви можете використовувати Скрині вищих Ліг для розблокування й поліпшення Бонусів нижчих Ліг, це працює так само, як і з Медалями Класичної Арени та Бонусами елементів.

Усі Бонуси локації застосовуються до основної характеристики ваших Героїв і сумуються з Бонусами елементів! Тож ви отримаєте значне покращення для проходження Підземель у Важкому режимі, якщо ви будете регулярно битися на Live-Aрені.

Інше

Кількість доступних Жетонів і Ключів Арени відтепер відображається у Бастіоні, у вікні Режимів гри, у Магазині та у Вхідних. Просто натисніть на іконку Ключа вище, і ви зможете побачити детальну інформацію.

Ребаланс: Герої

i


i


Просмотры
30
Комментарии
0
29 март 2023, 14:2129.03.23