Все Категории

Рейд Дайджест (24.03.23)

Рейд Дайджест (24.03.23)

Нарешті настав час для Рейд дайджесту! 

Пропонуємо вам зробити паузу між проходженнями Підземель Важкої складності і приділити свою увагу свіжому випуску Рейд дайджесту - цього разу ви точно захочете прочитати його якомога скоріше!

Одержима Павучиха

Боси Підземель Важкої складності швидко набули статусу гідних супротивників і нам дуже цікаво спостерігати за тим, як гравці все краще адаптуються до нового рівня складності. На даний момент ці боси ще мають декілька незапланованих особливостей, тому ми хотіли б пролити світло на те, що відбувається з деякими з їх взаємодій.

По-перше, Одержимі молоді павуки мають повний імунітет від штрафу Замороження. Це не баг, а помилка опису. Наразі ми працюємо над більш точним перекладом. 

Друге, про що ми хотіли б поговорити, стосується власників Сиції Полумʼяної. Мабуть, ви вже помітили, що миттєва активація штрафів Випалювання здоровʼя спричиняє надто велике відновлення шкали здоровʼя Одержимої Павучихи: замість того, щоб лікуватися на 1% за кожний штраф Випалювання здоровʼя, вона лікується на 2%. Це баг і ми вже працюємо над його виправленням, тому стратегія “якщо вони лікуються - просто накладай більше Випалювання здоровʼя” скоро стане ще більш ефективною. 

Кланові квести

Клановий квест, що полягає у використанні 18 60-рівневих Героїв у битвах з Гідрою має помилку в описі, що спричинила певні непорозуміння. Квест вимагає використання 18 унікальних Героїв при проходженні Гідри. Формулювання квесту мало на увазі і застосування обмежень під час ротації голів Гідри, хоча це не було прямо вказано. Найближчим часом ми виправимо формулювання, щоб краще відображати фактичні вимоги квесту.

Ще одна зміна формулювання стосуватиметься квестів типу “Пройти Підземелля рівня 10+...”. Наразі вони не включають в себе Підземелля Важкої складності, однак ми плануємо змінити це в майбутньому. 

Оновлення медалей у Великій залі

Як ви, можливо, бачили в наших нещодавніх відео про наступні оновлення, ми доповнимо Велику залу окремим розділом для медалей Live-Арени. Але що буде з надлишком медалей Класичної Арени, адже окремі гравці накопичили неабияку їх кількість? Це питання потребує обережності, особливо враховуючи бонуси від Вартових фракцій та Live-Арени, що доповнює контент PvE додатковими бонусами.

Оновивши Велику залу повністю, ви матимите змогу обміняти золоті медалі Класичної Арени на предмети нового типу - скрині Великої зали. Вони будуть містити такі ресурси:

  • Кілька артефактів із комплектів Класичної Арени. Усі Артефакти можуть бути Епічної, Легендарної та Міфічної рідкості, 5-го рангу та вище
  • Плюс деякі Чари Кузні

Подібно до скринь Класичної Арени, кожна скриня Live-Арени буде містити кілька Артефактів і Чар.

Скрині Великої зали спростять добування комплектів Артефактів Арени на пізній стадії гри та дадуть можливість витратити зайві золоті медалі після того, як ви розширите Велику залу до максимального рівня.

Як згадувалося раніше, наразі Live-Арена є нашим головним пріоритетом, тому скрині Великої зали буде додано після її запуску, протягом літа, якщо все піде добре.

Турнір Кланів

Наступний Турнір Кланів включатиме особисті нагороди. Цікавий факт: це буде 50-й раунд Турніру Кланів!


Це все, що ми маємо на сьогодні.

Гарних вихідних!


Просмотры
34
Комментарии
1
24 март 2023, 16:1924.03.23
24 март 2023, 17:1124.03.23
12.05.19
1

1