Все Категории

Патч ноут (09.03.23) Оновлення 6.51.1

Патч ноут (09.03.23) Оновлення 6.51.1

Новий виклик чекає в уже знайомих місцях: ми створили важкий режим для Підземель з артефактами й атрибутами! Підготуйся проходити 10 нових рівнів у важкому режимі Лігва дракона, Вершини Крижаного ґолема, Замку Лавового лицаря і Гнізда Павучихи та заробляти неймовірні нагороди.

Підземелля у важкому режимі охороняють одержимі боси. Вони набагато потужніші за свої звичайні версії. Кинути виклик цим жахливим ворогам можна тільки після проходження 25-го рівня Підземель у звичайному режимі. Кожен бос має новий набір здібностей та імунітетів. Це означає, що для перемоги в бою тобі доведеться переосмислити деякі перевірені тактики.

Наприклад, Одержима Павучиха тепер лікується Випалюванням здоров'я та має імунітет до скорочення шкали ходу. Тож класична стратегія з використанням Випалювання здоров'я як основної зброї більше не спрацює. Однак є й інші методи, які можуть спростити бій. Як і будь-яка мати, Одержима Павучиха дуже любить своїх Одержимих павуків і переживає, коли вони гинуть. Спробуй знищити їх за допомогою найкращих героїв атаки у твоїй колекції – і хід битви може змінитися.

Щоб отримати повну інформацію про навички кожного одержимого боса й знайти корисні поради, тисни кнопку «Довідник: боси» у вікні вибору команди у відповідному Підземеллі.

Тобі буде важко, але нагороди того варті! Проходячи Підземелля у важкому режимі, ти отримуватимеш міфічні артефакти й атрибути. Раніше їх можна було знайти тільки в скринях Гідри. Тепер ти матимеш доступ до міфічного спорядження з різних сетів і для різних фракцій та зможеш заробляти його в будь-який час.

Крім того, у важкому режимі можна буде скористатися суперрейдами й узяти участь у Полюванні на артефакти чи атрибути. Не хвилюйся щодо енергії: на кожен із 10 рівнів важкого режиму її потрібно стільки ж, скільки на 25-й рівень звичайного. А от срібла ти зароблятимеш більше, як і балів для подій, Кланових турнірів тощо.


Тож не зволікай – проходь Підземелля у важкому режимі, долай одержимих босів і заробляй потужне міфічне спорядження.

Просмотры
22
Комментарии
0
22 март 2023, 14:4622.03.23