Все Категории

Офіційні Правила Форуму

Офіційні Правила Форуму

Поиск
FlooCommunity Manager
20 март 2023, 17:3020.03.23
04.02.22
641

Офіційні Правила Форуму

В Plarium ми віримо, що соціальна взаємодія між мільйонами учасників наших ігрових онлайн-спільнот є ключовою частиною ігрового досвіду. Саме тому розвиток цих ігрових спільнот як безпечного і шанобливого місця для спілкування з друзями, колегами та персоналом Plarium є одним з наших основних пріоритетів.

Цей форум є місцем, де офіційна спільнота збирається для обміну інформацією, отримання останніх новин, обміну контентом, створеним спільнотою, обговорення гри з іншими учасниками спільноти та спілкування з командою підтримки та розробки.

Будь ласка, повністю прочитайте наведені нижче правила форуму та дотримуйтесь їх під час спілкування на цьому форумі. Застосування цих правил відбуватимется на розсуд працівників Plarium та уповноважених членів команди підтримки.

Розміщуючи дописи чи коментарі на нашому форумі, ви погоджуєтеся дотримуватись наведених нижче правил, щоб підтримувати ввічливий і приємний досвід як для себе, так та інших гравців, а також погоджуєтесь з тим, щоб наші модератори або співробітники Plarium могли зв’язуватися з вами щодо публікації чи коментаря.

Якщо буде виявлено, що гравець порушує ці правила, він чи вона можуть бути безстроково забанені (включаючи довічний бан) від спільноти. У разі бану наші відповідальні адміністратори спільноти та модератори на власний розсуд вирішуватимуть, залишати чи скасовувати бан.

1. Загальні правила

1.1. Представники Plarium і відповідальні адміністратори форуму періодично публікуватимуть офіційні Новини та Оголошення. Ми залишаємо за собою право видаляти коментарі, що не стосуються теми, із цих обговореннь, щоб забезпечити легкий доступ до важливої інформації. Ми також можемо видаляти коментарі, пов’язані з грою, у випадку коли адміністратор спеціально попросив користувачів утриматися від коментування вищезгаданої Новини чи Оголошення.

1.2. Хоча вільні дискусії та обговорення заохочуються, ми не допускатимемо дописи із використанням непристойної/образливої лексики чи вмісту. Нижче наведено рекомендації, які допоможуть визначити, чи являється певна лексика прийнятною чи ні. Можливе використання іншої неприйнятної лексики, яка не підпадає під жодну з цих категорій. Ми залишаємо за собою право оцінювати кожен інцидент в індивідуальному порядку.

Ми будемо класифікувати як образливу будь-яку явну або непряму лексику, яка:

a. погрожує насильством у будь-якому прояві, який не має прямого відношення до світу гри.

b. має грубий або образливий характер, в тому числі: особисті напади, обзивання, лайки/ненормативна лексика та кібер-залякування.

с. є тролінгом. Тролінг визначається як публікація одного або кількох цинічних чи саркастичних зауважень, навмисний розпал суперечок або роздратування інших, публікація підбурливих чи повідомлень не по темі з наміром спровокувати читачів на емоційну реакцію чи іншим чином порушити нормальне обговорення теми.

d. образливо відсилається на інших персонажів, гравців або груп людей, як у грі, так і за її межами.

e. пропагує расову/етнічну/національну ворожнечу або натякає на символи расової/етнічної/національної ворожнечі.

f. стосується відверто сексуальних тем.

g. негативно зображує будь-який аспект сексуальної орієнтації, що стосується їх самих або інших гравців.

h. негативно зображує особисті релігійні переконання інших учасників форуму або головні релігійні постаті.

i. позитивно ссилається на здійснення незаконної діяльності, включаючи піратство програмного забезпечення та інші порушення інтелектуальної власності.

j. надмірно повторює ту саму фразу, схожі фрази або є незрозумілою.

Ми розуміємо, що іноді у людей можуть виникати запитання чи занепокоєння щодо тієї чи іншої дії Адміністратора, або вони хочуть оскаржити попередження чи повідомлення про порушення. Ми будемо раді обговорити та переглянути конкретні випадки, але для цього варто написати електронний лист до нашої служби підтримки через Helpdesk. Ми не будемо публічно обговорювати конкретні випадки на нашому форумі.

1.3. Ми також просимо вас з повагою ставитися до команди підтримки Plarium. Наші співробітники невпинно працюють, щоб зробити ваше спілкування у спільноті на офіційному форумі якомога приємнішим. Ми просимо вас бути особливо ввічливими з нашими відповідальними модераторами спільноти. Це НЕ співробітники Plarium, і вони використовують свій власний час, щоб відповісти на ваші запитання та знайти рішення ваших проблем. Хоча ми часто покладаємося на їхній розсуд, якщо у вас виникли запитання щодо конкретних рішень модераторів, зв’яжіться з адміністратором форуму.

1.4. Оскільки це англомовна спільнота, учасників просять писати англійською мовою. Якщо вам потрібно опублікувати допис іншою мовою, скористайтеся перекладачем, щоб перекласти його англійською мовою. Це допоможе співробітникам допомогти вам у вирішенні будь-яких питань.

1.5 Ви можете публікувати скріншоти з переписками між вами та іншими гравцями. Ми рекомендуємо заздалегідь повідомити про це усіх гравців, які беруть участь у переписці, якщо це можливо. Якщо ви опублікуєте скріншот із деталями діалогу, а гравець, який бере в ньому участь, попросить його видалити, скріншот буде видалено з форуму.

2. Обов'язки користувача

2.1. Користувачі несуть відповідальність за те, щоб їхні дії в грі чи її спільнотах жодним чином не порушували міжнародне чи місцеве законодавство (включно з законодавством про інтелектуальну власність). Plarium забезпечить повну співпрацю з правоохоронними органами за запитом, і будь-яке порушення місцевих, федеральних або міжнародних законів і правил може бути притягнуто до кримінальної відповідальності за всією суворістю закону.

2.2. Користувачі несуть відповідальність за періодичне перечитування Політик та Правил форуму, оскільки ці правила можуть змінюватися та можуть бути змінені чи доповнені адміністраторами, якщо це необхідно.

2.3. Користувачі несуть відповідальність за те, щоб усі коментарі та публікації відповідали темам обговорення, інакше вони можуть бути видалені, а користувача може бути забанено.

2.4. Користувачі несуть відповідальність за дії відповідно до цих Правил Форуму.

3. Приєднуючись до нашого Форуму, користувачі погоджуються НЕ:

3.1. Погрожувати, принижувати або нападати на інших гравців або адміністраторів і модераторів форуму.

3.2. Використовувати нецензурну лексику щодо інших гравців, адміністраторів і модераторів (це стосується також особистих повідомлень та коментарів).

3.3. Поширювати провокаційні матеріали, не пов’язані з іграми, які будь-яким чином пропагують радикальні політичні погляди. Користувачі НЕ повинні поширювати матеріали, які підтримують фашизм, злочинну діяльність або ображають раси чи релігії, натякають на символи расової/етнічної/національної ненависті.

3.4. Використовувати ненормативну лексику або вульгарність, називаючи локації, об’єкти чи організації в грі. Адміністратори можуть перейменувати ці ігрові локації, об’єкти чи організації негайно й без попередження.

3.5. Робити публікацї з метою просування продажу акаунтів, віртуальної валюти та продажу ресурсів.

3.6. Друкувати лише ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ (за допомогою Caps Lock) або використовувати чергування КаПіТаЛіЗаЦіЙ в словах.

3.7. Ділитися порнографічними матеріалами та зображеннями, включаючи непристойні жести чи відвертий зміст, або влаштовувати непристойні дискусії з цього приводу.

3.8. Поширювати будь-які матеріали, що пропагують вживання алкоголю, тютюну чи заборонених наркотиків.

3.9. Розміщувати рекламні ролики чи рекламу товарів чи послуг без попереднього отримання прямого дозволу від Plarium.

3.10. Флейм, спам, флуд або публікація нерелевантних повідомлень чи повідомлень не по темі. Це включає використання форуму, електронної пошти, приватних повідомлень, коментарів і коментарів до зображень для надсилання спаму іншим учасникам. Такі пости підлягають видаленню.

3.11. Публікувати заклики до користувачів залишити гру, заохочувати їх утримуватися від купівлі віртуальної валюти в грі або публікувати шахрайські чи образливі особисті заяви щодо адміністраторів і модераторів або співробітників Plarium.

3.12. Ділитися будь-яким контентом, який порушує права третіх сторін, у тому числі права інтелектуальної власності.

Зауважте: якщо Plarium дізнається, що опублікований контент порушує права інтелектуальної власності третьої сторони, Plarium буде змушений діяти згідно з відповідними законами та правилами. Хоча слід підкреслити, що Plarium не несе відповідальності за таке порушення чи його результат.

Членство на Форумі жодним чином не надає його учасникам жодних прав на права інтелектуальної власності Plarium.

3.13. Хоча ми з радістю підтримуємо конструктивні порівняльні бесіди про продукцію конкурентів, ми не терпітимемо відвертої реклами. Крім того, ми будемо вдячні, якщо ви утримаєтеся від відвертої критики інших ігор/форумів. Такі пости підлягають видаленню.

3.14. Перешкоджати спілкуванню з модераторами. Це включає блокування приватних повідомлень від будь-якого модератора.

3.15 Створювати дописи з обговоренням рішень модерації форуму, наприклад банів, закриття тредів на форумі, видалення дописів/тредів на форумі тощо. Це також включає публікацію будь-яких приватних повідомлень від адміністраторів спільноти чи модераторів щодо дисциплінарних заходів, вжитих щодо до вас. Обговорення модерації форуму/групи зазвичай призводить до розпалу спільноти та тролінгу адміністраторів і модераторів спільноти. Таким чином, цей тип обговорення суворо заборонений правилами форуму.

Якщо у вас виникли запитання щодо дій адміністраторів і модераторів Спільноти, надішліть заявку за адресою https://plariumsupport.zendesk.com/hc/en-us/requests/new. Будуть розглянуті апеляції на рішення модерації форуму.

3.16 Обговорювати рішення чи дії Служби підтримки або публічно ділитися приватним спілкуванням зі Службою підтримки. Теми, дописи чи коментарі, спрямовані на оскарження рішень команди підтримки, будуть видалені.

Адміністратори та модератори спільноти поважають право наших гравців на конфіденційність; тому гравцям заборонено оприлюднювати будь-яке приватне листування (включаючи відповіді на запити служби підтримки та електронні листи). Якщо у вас є коментар, занепокоєння чи запитання щодо рішення команди підтримки, залиште свій відгук в анкеті, надісланій вам, коли ви отримаєте відповідь. Ми дуже цінуємо ваш відгук, оскільки він допомагає нашій команді підтримки покращувати свою роботу.

4. Конкурси серед гравців

4.1. Адміністратори та модератори залишають за собою право визначати переможця конкурсу на основі власних критеріїв. Їхнє рішення є остаточним і оскарженню не підлягає.

4.2. Адміністратори та модератори залишають за собою право змінювати умови конкурсу, а також будь-які запропоновані призи чи компенсації.

4.3. Будь-який гравець, який бере участь у конкурсі, може бути дискваліфікований у будь-який час, якщо він порушить Правила Форуму або правила конкурсу.

5. Коригувальні дії та покарання

5.1. Адміністратори та модератори можуть видаляти, виправляти або змінювати контент, яким діляться користувачі.

5.2. Адміністратори та модератори можуть забанити гравця в будь-який час, якщо він або вона порушує Правила спільноти. Гравці будуть повідомлені про бан. Усі бани оскарженню не підлягають.

5.3. Будь-який контент і дії, які порушують ці правила, підлягають негайному видаленню та можуть призвести до попередження.

5.4. Гравець погоджується прийняти зміну покарання або коригувальної дії у випадку порушення ним/нею правил Форуму. Адміністратор і модератор можуть розглянути питання про видачу попередження, якщо це перше порушення. Якщо це попередження проігноровано, подальші невідповідні дії можуть призвести до призупинення прав на публікацію на 24, 48 або 72 години, залежно від тяжкості порушення. Будь-які подальші порушення Правил Форуму можуть призвести до остаточного позбавлення користувача можливості робити публікації.

6. Адміністратори та Модератори не несуть відповідальність за:

6.1. Будь-які дії гравця щодо іншого гравця. Ми зробимо все можливе, щоб атмосфера у спільноті була безпечною і приємною, але ми не несемо відповідальність за самостійні дії гравців.

6.2. Модератори та адміністратори на власний розсуд визначатимуть, чи певний контент та/або діяльність є порушенням. Відсутність суворого покарання за порушення будь-якого пункту цих Правил під час порушення не перешкоджає адміністраторам та/або іншим співробітникам Plarium робити це в майбутньому.

Зміни до Правил Форуму

Plarium може будь-коли переглянути ці Правила, вносячи зміни на цій сторінці. Будь ласка, регулярно перевіряйте цю сторінку та звертайте увагу на будь-які зміни.

Просмотры
23
Комментарии
0
Тема закрыта. К ней нельзя оставить комментарий.