rollback today update

6 Replies
User
26 February, 2019, 1:20 PM UTC

as usual, plarium force on us during a major event a update who was probably never tested


now, the game is fully unplayable since the update... i have the infamous "location is not there" who appear for everything...


Hit a ghost or ubers, and the "location is not there" appear for 1 hit on 2... when to teleport to a empty spot and again "location is not there"... more insane, try to combine material in the forge and i have a "location is not there" when try to select the material





For the other issue, the weggl thing / internet disconnet it is like usual... i see none of the old issue solved by these update, only new problems...


and please, don't say the plarium motto "refresh your browser"... i am not new here and you stock sentence will only annoy me more... just fix your game soon
UTC +7:00
1
User
26 February, 2019, 6:48 PM UTC
Of course I wasnt aware of major issues,at the time, but I couldnt fathom  out why when I tried to attack an invader it mentioned capturing a silver altar and there were none nearby.
UTC +0:00
0
User
26 February, 2019, 8:42 PM UTC

there is plenty of funny glitch in this game... below, a screenshot from last friday





a ghost called "lynx"... a other ghost called "TEST" ... and a lynx called "TEST"...


this usually happen when the lag is huge and server cannot handle the heavy load perfectly... mostly followed soon by a "connection lost"


Don't know if they have do a rollback but there was a second update today... and the location thing was solved... seem to remain only the other bugs who plague the game from a long time and some usual lag
UTC +7:00
0
Administrator
27 February, 2019, 5:50 AM UTC
Hello! Thank you for providing this information! Could you clarify please your game ID?
Bearer of the highest Knowledge
UTC +3:00
0
User
27 February, 2019, 11:59 AM UTC

I have also seen this but it was recently it was months ago.

UTC +0:00
0
User
27 February, 2019, 1:54 PM UTC

Ivar Marksman said:


Hello! Thank you for providing this information! Could you clarify please your game ID?

second issue screenshot was friday evening... have solved itself when lag have reduce the next day


first issue screenshot have solved itself after you second update yesterday


as today ( now ), i can simply not connect to the game, i have the "loggin server connection lost"


for my game id, have already give it to you and alice a few time...


EDIT : finally able to log in... seem that there was again at least a update since i see reward for it
UTC +7:00
0
User
28 February, 2019, 12:57 AM UTC

 We would have lost the CvC anyway, but I have not played for most of the day, and did not see any reward,for what was at least the third round of maintenance. when I logged back in about an hour ago .

UTC +0:00
0
6335788 users registered; 82926 topics; 413172 posts; our newest member:lolo20051996