Custom Avatar not working

10 Replies
User
5 December, 2017, 1:19 PM UTC

Ever since the last maintence my custom avatar doesnt work anymore. Used to I could switch between the different game avatars. It wont even let me do that now. I am stuck to throne avaters only now. every time i try to switch it all I get is a red question mark.

And yes I have logged out and logged back in but all I got is the red ? mark. This didn't start doing this til after the last maintence a week ago.



UTC +0:00
0
User
5 December, 2017, 3:03 PM UTC
Have u tried to change it in your profile?
UTC +3:00
0
User
6 December, 2017, 3:16 AM UTC
yes and i  have logged out and back in again.  It just started doing this. I have changed my avatar before and never had this problem. I think 2 other people in my order has the same problem because they have the same red ? mark for their avatar's too.
UTC +0:00
0
User
6 December, 2017, 1:57 PM UTC

strange. maybe it's temporary problem

UTC +3:00
1
Administrator
8 December, 2017, 2:41 PM UTC

We are already working to resolve the issue. Thank you for your understanding.



Best regards,

Your Plarium Support Team

UTC +7:00
1
User
31 January, 2018, 7:48 AM UTC
John the Fearless said:

We are already working to resolve the issue. Thank you for your understanding.



Best regards,

Your Plarium Support Team

Has there been any progress with this issue yet? I am having the same problem.
UTC +2:00
0
User
31 January, 2018, 2:03 PM UTC
I think you'll when this error will be fixed
UTC +3:00
0
User
2 February, 2018, 8:19 AM UTC
Jake said:

I think you'll when this error will be fixed
Thank you Jake! I am afraid I don't really understand what you mean... Can an admin reply to this please!
UTC +2:00
0
User
12 February, 2018, 7:35 AM UTC
bigcatinas said:

Jake said:

I think you'll when this error will be fixed
Thank you Jake! I am afraid I don't really understand what you mean... Can an admin reply to this please!
Hello, Can any administrator answer this please !!!!!! I am still having the big red question mark!!!
UTC +2:00
0
User
22 February, 2018, 11:02 AM UTC

Hello altogether, :)

got a red Questenmark, no picture.

greets
UTC +0:00
0
User
26 February, 2018, 2:54 PM UTC
aberfeld said:

Hello altogether, :)

got a red Questenmark, no picture.

greets
I think they'll fix it with next update
UTC +7:00
0
2730292 users registered; 63460 topics; 333981 post; our newest member:chevcelios