Problems with new upgrade - resource meters

2 Replies
regardie
22 April, 2016, 3:51 AM UTC

http://prntscr.com/avaje0 The little arrows in this screen capture do not cycle through resources. It always opens paragon status. Win7 64 Chrome v. 49.0.2623.112 Also the form online is broken. I cannot upload a screenshot and it ststes a required field is missing.

UTC +0:00
0
Ichezis
22 April, 2016, 7:59 AM UTC

regardie said:

http://prntscr.com/avaje0 The little arrows in this screen capture do not cycle through resources. It always opens paragon status. Win7 64 Chrome v. 49.0.2623.112 Also the form online is broken. I cannot upload a screenshot and it ststes a required field is missing.

M'lord, we're sorry for the inconvenience!

If this issue persists, please visit the Help Desk.

Good luck!
Plarium Global Moderator; "We can't help everyone, but everyone can help someone."
UTC +2:00
0
Alyona Kolomiitseva
Community Manager
22 April, 2016, 11:20 AM UTC

http://screencast.com/t/mbCjtEOuuIcg Here I have highlighted the area which opens the Paragon Status window. The rest of the button works fine. I have reported this issue to our developers. Thank you for the report.

Plarium Community Manager. Please note that I will be unable to respond to your private messages, review your tickets, or check your account information. All technical issues should be directed to our Support Team at plrm.me/Support_Plarium
UTC +2:00
0
1779409 users registered; 48247 topics; 286798 posts; our newest member:bergb