All Categories

FAQ

FAQ

Search
May 19, 2023, 09:5305/19/23
05/30/20
358

FAQ

Цей розділ ми створили для того, щоб збирати від Вас повідомлення про помилки і передавати їх розробникам. Ми цінуємо вашу співпрацю. Це дає змогу швидше і простіше знаходити та виправляти помилки. Перш ніж писати нам, упевніться, що ви можете детально описати та надати фото- і відеоматеріали для відтворення помилки агентами підтримки.

Переконайтеся, що ви детально описали свою проблему і надали достатньо інформації, щоб наша команда змогла відтворити помилку. Це полегшить передачу повідомлення про помилку розробникам.

Що таке помилка?  

Баг - це помилка в системі, яка може призвести до збою в роботі гри. Помилки з'являються як на сервері, так і на клієнті (ігровий додаток на вашому пристрої).

Помилки на стороні клієнта зазвичай впливають на інтерфейс гри. У таких випадках сервер гри працює як належить, але результати не відображаються належним чином на вашому пристрої. Помилки на сервері безпосередньо впливають на продуктивність гри.

Який сенс створювати звіти про помилки?

Простий - тому що це допоможе швидше усунути проблему. Деякі помилки важко визначити. Що швидше ми зможемо надати розробникам якісний звіт про помилку, то швидше вони відтворять помилку і почнуть роботу над виправленням.

Що мені робити, якщо я зіткнувся з проблемою в грі?

Переконайтеся, що з вашим інтернет-з'єднанням усе гаразд. Спробуйте перепідключитися до того місця, яке ви використовуєте. Часто мобільне з'єднання з Інтернетом нестабільне, тому ми рекомендуємо використовувати високошвидкісне Wi-Fi з'єднання.  

Спробуйте очистити кеш-пам'ять ігрового додатка. У кеш-пам'яті можуть зберігатися застарілі дані, і синхронізація між ігровим сервером і вашим пристроєм буде невдалою. Якщо проблема зберігається, перезавантажте пристрій.

Якщо усунення неполадок не допомогло, повідомте нам подробиці проблеми.

Views
58
Comments
0
The topic is locked. You cannot post comments.