All Categories

Анкіл з Гелікатом на 1 ключ 6кб (крім войда), низькі швидкості!

Анкіл з Гелікатом на 1 ключ 6кб (крім войда), низькі швидкості!

Search
FreezyModerator
Mar 31, 2023, 20:0303/31/23
04/21/22
188

Анкіл з Гелікатом на 1 ключ 6кб (крім войда), низькі швидкості!

Ще одна варіація анкілу з Гелікатом, вийшло зробити на 1 ключ на кольорових з відносно низькими швидкостями, від початку на авто (швидкості з ось цього відео англійською). У  відео детально розповідається про різні варіації героїв і механіки самого анкілу, також в описі є посилання на калькулятори швидкостей, де можна подивитись межі швидкостей для кожного героя. 

Ось мій склад команди і їх характеристики: 

i

Щоб не міняти станоприймача під колір боса, я одразу в своїй команді дав необхідні характеристики двом героям, які виступають станоприймачами на різних кольорах. Якщо ви будете брати замість когось синього дд, то йому теж потрібно буде давати захист і здоров'я під станоприймача.

i

Примітка. Гелікату потрібно десь біля 4.2к+ Захисту (без врахування аури) для достатньої сили щитів, щоб станоприймач витримав удар від боса.

i

Примітка. Фагракін виступає у мене станоприймачем на синьому кольорі, станоприймачам потрібдно десь біля 2.4-2.6к+ захисту і хп до 34к, оскільки стан наносить шкоду від макс. здоров'я цілі і щоб щити витримували удар.

i

Примітка. Геомант виступає станоприймачем на червоному й зеленому кольорі, тому йому так само як і Фагракіну потрібні захист і здоров'я.

i


i

Оскільки у всіх героїв взято талант на збільшену шкоду, якщо в цілі здоров'я нижче 40%, то варто дочекатись, коли ваші співкланівці його опустять до такого значення.

Пресети: 

6 кб:
Гелікат: а3 - Пріоритет 1, а2 - пріоритет 2.
Фагракін: а3 - Пріоритет 1, а2 - пріоритет 2, прапорець.
Геомант: а3 - Заборона, прапорець.
Фаталіст: а2 - Пріоритет 1, а1 - прапорець.
Візир: а3 - Заборона, а2 - заборона.
5 кб:
Гелікат: а3 - Пріоритет 1, а2 - пріоритет 2, прапорець.
Фагракін: а3 - Пріоритет 1, а2 - пріоритет 2, прапорець.
Геомант: а3 - Заборона, прапорець.
Фаталіст: а2 - Пріоритет 1, а1 - прапорець.
Візир: а3 - Заборона, а2 - заборона.

Ось мої результати на усіх кольорах 6 кб (5кб там легко набивається на останню скриню навіть войд, тому не прикріпляю): 

Войд - на войді команда недотягує, оскільки в боса а2 і а3 по одному масовому удару і пасивка Геоманта спрацьовує рідко, але як на мене, то це не проблема, бо в кланах де вбивають 6-го кб, він фарбується за кілька годин після оновлення, а навпаки добре, бо не кожному й незавжди виходить бити одразу після ресету.

i

Синій - тут все ок, оскільки в команді 3 героя червоних. Геомант вносить хорошу шкоду завдяки пасивній навичці і мультиатакам на масових ударах в кб по 2 і 4 удари.

i

Червоний - тут теж все ок, вся команда підходить по кольору, відповідно найвища шкода. 

i

Зелений - тут бувають проблеми, оскільки 3 герої червоних, Візир інколи не може подовжити дебафи через слабкі удари, але набивають 67М+ стабільно, тобто це можна компенсувати, добавивши характеристик героям одягом, великою залою чи іншими шляхами, чим я зараз і займаюсь. Іноді вдається і з такими характеристиками набити за 1 ключ, як на прикріпленому скріншоті.

P.S. Варто проконтролювати перші ходи, оскільки може ненакластись випалювання Геомантом (3% промаху є завжди, яку б ви точність героям не дали), також на зеленому Візир може не подовжити Випалювання від Геоманта і Фагракін накладе своє, а потім воно буде подовжуватись, оскільки Геомант тільки починає з а3 і далі вона вимкнена.

i

Дякую за увагу! Якщо є якісь зауваження чи рекомендації як можна покращити мою команду, то пишіть у коментарі, буду вдячний.🙂

Views
88
Comments
1
Comments
FreezyModerator
Mar 31, 2023, 20:1003/31/23
04/21/22
188

Якщо модерація буде перечитувати коментарі, то, будь ласка, зробіть можливість кидати зображення під спойлер, щоб зменшити громіздкість статей і спростити сприйняття інформації. Дякую!)