All Categories

Ви знущаєтесь ?

Ви знущаєтесь ?

Search
Oct 2, 2023, 17:2410/02/23
09/13/20
159

Ви знущаєтесь ?

у 2019 році до моєї довгої перерви в цій грі я в 4 бронзі получав нагороди в тричі кращі ніж зараз, 5 золоті ... В 2019 році я з нетерпінням чекав понеділка щоб полюбуватись нагородами за арену !  тепер це просто пуста трата часу... 

Сьогодні відкрив нагороди з 5 золотої арени ... і офігів ...

1. Ні одного легендарного артефакту

у 2019 в 4 бронзі тритина артефактів була легендарною !

2. Лише тільки 1 з 8 карл ! 1 з 8 артефактів на 6 зірок ! решта 5 зіркове 

у 2019 р. в 4 бронзі як мінімум третина артефактів була на 6 зірок 

3 . Весь шмот буквально весь довелесь тупо продати просто 50 % флетове а решта просто статичні допи 

один мусор !

 

i

В описі нагород за 5 золото на арені красується темний уламок ! а він в реалності випадає ? бо мені за більш ніж 3 місяці гри невипав ніразу !

Всі нагороди за 5 золото арени подібні до представленого скріну просто міняються місцями епік том з синім шардом або банками пива ! І все ...

 Тиждинь фарму 5 золота а в нагороду ...

Шановні розробники чи модератори чи не можна якось покращити нагороди ! цеж нагороди за тиждень вони мають заохочувати а не підпалювати дупи в гравців !

 Було б чесно повідношеню до гравців забрати з опису нагород темний уламок бо якщо він невипав за три місяці фарму то це говорить про те що його швидше просто немає ніж він є ! а коли він випаде то це просто буде виключенням з правил як воно є на справді !

І НЕТРЕБА ГОВОРИТИ МОВЛЯВ АРЕНА ДЛЯ ТОГО ЩОБ КАЧАТИ ВЕЛИКИЙ ЗАЛ В 19 РОЦІ ЦЯ ОПЦІЯ ТЕЖ БУЛА ДОСТУПНА І НЕВИКЛЮЧАЛА ЗНАЧНО КРАЩИХ НАГОРОД  

І дотого ж самі відомі блогери цієї гри стверджують що великий зал немає такого великого значення а є лише приємним невеликим бонусом !

Ото ж з такими нагородами як тепер немає змісту тратити час на арену можна прокачати на фул в великому залі влучність і забити на неї !

Views
23
Comments
1
Comments