All Categories

RAID-Дайджест (19.04.24)

RAID-Дайджест (19.04.24)

Вітання, Рейдери!

Тижні спільноти досягли екватору: в самому розпалі спеціальні турніри та події; голосування  за навички майбутнього Героя; а також Титанічна подія спільноти на отримання душі Леді Мікаґе - чудова нагода для тих, хто хотів би їх отримати. Тож не зволікаймо, і мерщій до перегляду нового випуску Рейд-дайджеста!

Ребаланс босів

Час від часу, в чатах спільноти трапляються обговорення ребалансу босів. І сьогодні ми хочемо офіційно повідомити, що розпочато роботу над ребалансом деяких з найскладніших босів у грі. Зокрема, Дволикого Стража, Примарного сьоґуна та Диявола пустелі.

Деталі цього ребалансу чекають на вас згодом, але наразі ми можемо зазначити, що основною ідеєю є зробити битви з цими босами більш доступними на всіх рівнях, навіть на найвищих. Таким чином, для всіх гравців з'являться нові можливості проходження цих підземель, а існуючі команди не стануть справлятися гірше. 

Цикли Проклятого міста

Останнім часом ми помічаємо багато обговорень циклів Проклятого міста, тому ми вирішили, що корисно буде пояснити, чому так складно визначити, що чекає на вас у кожному наступному циклі.

Технічно, Прокляте місто наразі має п'ять фіксованих циклів:

  • Кожен рівень має п'ять наборів фільтрів.
  • Кожен цикл випадковим чином обирає один із п'яти фільтрів.
  • Прокляте місто буде обирати наступні фільтри один за одним.
  • Після використання всіх п'яти фільтрів гра перемішає всі доступні фільтри і розпочне новий цикл.

Для зацікавлених: ми впевнилися, що у п'ятому та шостому циклах фільтри не повторюватимуться.

Коли фільтри почнуть повторюватися, ви будете бачити свою команду з попереднього циклу, у якому використовувався цей конкретний фільтр.

Помилки

- Деякі гравці отримують помилку при завершенні бою на Гідрі, якщо досягають ліміту ходів та мають у своїй команді героя Дозорець Оторіон. Ми знаємо про цю проблему та вже працюємо над її вирішенням.

- Опис сета спорядження Надшвидкість. Було виявлено помилку у формулюванні в описі 9-го бонусу сета спорядження Надшвидкість. Насправді, цей бонус збільшить посилення ефектів заповнення шкали ходу, застосованих цим героєм, а не до цього героя. Незабаром опис ефекту буде виправлено.

- Місії Маріуса. Live-Арена. Коли супротивник залишає бій, Місії, пов’язані із Live-Ареною, не зараховують перемогу. Це помилка, і її буде виправлено у найближчому оновленні.

Клановий турнір

Наступний Клановий турнір буде з особистими нагородами. 

На сьогодні це все. Бережіть себе і спокійних вам вихідних!
 

Views
13
Comments
0
Apr 19, 2024, 15:2404/19/24