All Categories

RAID-Дайджест (05.04.24)

RAID-Дайджест (05.04.24)

Привіт, друзі! Початок квітня у Телерії ознаменував завершення святкового сезону, присвяченого п'ятій річниці гри, а також став вісником іншої важливої події, до якої ми зараз активно готуємося. Якщо ви ще не мали змоги побачити тизер, то ось посилання на нього. Більше новин щодо цієї події з'явиться трошки пізніше, а зараз, без зайвих слів, розпочнімо цей RAID-Дайджест з розгляду деяких ігрових питань!

Однак, перш ніж ми розпочнемо, ми б хотіли вибачитися перед вами за технічні несправності у грі, через які нам довелося вимкнути сьогоднішню подію Прогресивного шансу і перезапустити її знову. Зараз ми зʼясовуємо кого саме з гравців торкнулася ця проблема та яким чином ми могли б їм це компенсувати. Ми надамо додаткову інформацію щодо компенсації трохи згодом, сьогодні. Наразі подія Прогресивного шансу працює в грі і ми не бачимо технічних несправностей з нашого боку. 

Самоцвіти

Ймовірно, ви вже помітили появу нового внутрішньоігрового ресурсу у Вівтарі Душ - таємничих синьо-фіолетових Самоцвітів, та здогадалися, що їх застосування буде подібне Райдужним Кристалам. Самоцвіти будуть доступні гравцям під час спеціальних активностей та пропозицій, а також за допомогою них ви зможете призивати Душі певних Героїв. Збільшений шанс на отримання Душ зі списку побажань не впливатиме на призов за допомогою Самоцвітів. Призов Душ із Самоцвітів буде зараховуватися до турніру Поповнення колекції Душ та Кланового турніру, але не до подій, де гравці отримують бали саме за використання Каменів Душі. Ми будемо тримати вас в курсі ігрових подій, щоб ви змогли накопичувати та використовувати Самоцвіти. 

Помилки та виправлення

Ми помітили помилку у функціонуванні Голови гниття Гідри, що робить її трохи небезпечнішою для деяких Героїв, ніж вона повинна бути. Її пасивна навичка [Безмежний гній] повинна скорочувати максимальне здоровʼя цілі до 25% від його кількості на початок битви, а не того максимального здоровʼя, яке Герої можуть в теорії отримати завдяки їх особливим навичкам (як це відбувається зараз). Це означає, що наразі такі Герої, як Дозорець Оторіон, Небіжчик Неймовірний, та Тоґрон Дводушник можуть збільшувати своє максимальне здоровʼя собі на шкоду, в результаті втрачаючи більше, ніж потрібно, під час протистояння з Головою гниття. Ми плануємо виправити це в наступному великому оновленні. 

Зігфрунд Нефілім наразі має помилку, що полягає в тому, що коли він отримує смертельний удар, його пасивна навичка [Метаморф] активується замість пасивної навички  [Стримування], що повинна була б врятувати цього Героя. Однак, він помирає, і, дещо більш драматично, ніж мав би. Ми також плануємо виправити цю помилку в наступному великому оновленні. 

Клановий Турнір та Особисті нагороди

Наступний Клановий турнір буде без особистих нагород. 

На цьому у нас все. Бережіть себе та близьких і побачимось за два тижні!
 

Views
23
Comments
0
Apr 5, 2024, 16:0904/05/24