All Categories

Оновлення в грі: версія 8.40.0

Оновлення в грі: версія 8.40.0

В оновленні 8.40.0 ми внесли зміни до сетів «Імпульсивність» і «Ревність», а також провели ребаланс героїв. 

До війська Телерії долучилися чотири нові бійці, а саме два міфічні герої Каламітус і Тошіро Скривавлений, легендарний вищий ельф Дозорець Оторіон та перший у Священному ордені воїн із навичками Єдності фракції Фальмонд Тризник. Читай історії цих героїв у грі, щоб дізнатися більше про кожного з них. 

Перейдімо до детального розгляду оновлення.

Зміни сетів «Імпульсивність» і «Ревність»

Ми змінили принцип дії сетів «Імпульсивність» і «Ревність», зменшивши кількість предметів спорядження в цих сетах до 2 штук та підкоригувавши їхні бонуси. 

Сет «Імпульсивність» тепер збільшуватиме швидкість власника на 12% і даватиме шанс 12% скоротити перезарядку довільної навички на 1 хід. 

Власник сету «Ревність» матиме +20% до К.ШКД, а також зможе поступово збільшувати завдану шкоду залежно від рівня власного здоров'я. Якщо здоров'я становить 100%, шкода збільшується на 12%. Якщо здоров'я дорівнює 1%, шкода збільшується на 0,12%. Тобто збільшення шкоди становить +3% за кожні 25% здоров'я власника.

Ребаланс героїв

Цариця Єва

Перша навичка – «Клеймо»

- Навичку змінено.

Було: атакує одного ворога. 50% шанс накласти 100% Штраф лікування на 2 ходи.

Тепер: атакує одного ворога. 70% шанс накласти Штраф лікування 100% і Блок бонусів на 2 ходи. Шанс завдати критичного удару +15%.

- Збільшено множник шкоди.

Друга навичка – «Давнє прокляття»

- Навичку змінено.

Було: атакує одного ворога двічі. Якщо ворог помер від дії цієї навички, його не можна оживити.

Тепер: атакує одного ворога двічі. Ігнорує 50% захисту цілі. Шанс завдати критичного удару +15%. 

Якщо ворог помер від дії цієї навички, його не можна оживити.

- Збільшено множник шкоди.

Третя навичка – «Крадіж енергії»

- Збільшено множник шкоди.

Третя навичка – «Крадіж енергії» (після Піднесення)

- Збільшено множник шкоди.


Міная

Друга навичка – «Цілющі чари»

- Навичку змінено.

Було: атакує одного ворога. Лікує себе та союзника з найнижчим здоров’ям на 10 000. 75% шанс накласти Штраф лікування 100% на всіх ворогів на 2 ходи.

Тепер: атакує одного ворога. Лікує себе й союзника з найнижчим здоров'ям на 30% від власного максимального ЗДР. 75% шанс накласти на всіх ворогів Штраф лікування 100% і штраф Паразит на 2 ходи.

Якщо в команді є Хоронар, ці штрафи не можна відбити.

Третя навичка – «Животворна краса»

- Навичку змінено.

Було: лікує всіх союзників на 40% від їхнього максимального ЗДР. Накладає Блок штрафів на 2 ходи на союзників під дієюЗбільшення ЗАХ.

Якщо повністю виліковує когось із союзників, додатково накладає на нього Щит, пропорційний 25% здоров’я цього союзника, на 2 ходи.

Тепер: лікує всіх союзників на 40% від їхнього максимального ЗДР. Накладає Блок штрафів на всю команду на 2 ходи.

Якщо повністю виліковує когось із союзників, додатково накладає на нього Щит, пропорційний 25% здоров’я цього союзника, на 2 ходи.

Четверта навичка – «Офіра (пас.)»

- Навичку змінено.

Було: заповнює шкали ходу всіх союзників на 20%, коли гине. Якщо в команді є Хоронар, оживляє себе із запасом здоров’я 75%.

Тепер: у разі смерті заповнює шкали ходу всіх союзників на 20% та лікує команду на 20% від власного максимального ЗДР. 

Якщо в команді є Хоронар, оживляє себе із запасом здоров’я 75%.

Інші вдосконалення й виправлення

Удосконалення

- Бамбус Щасливець тепер накладає на себе Сон будь-якою зі своїх активних навичок, навіть якщо вже перебуває під дією 10 штрафів.

Виправлення помилок

- Усунено помилку, що виникала під час пошуку суперників на Live-Арені.

- Виправлено візуальну помилку, через яку здавалося, що навичка Кулдата «Роздування полум'я» спершу накладає Замовляння.

- Виправлено помилку, через яку в Першості Гідри дублювалися результати битв учасників клану.

- Виправлено візуальну помилку, через яку Алаз Сонценосний залишався стояти на полі бою після смерті в битвах Судної вежі.

- Виправлено помилку, через яку навичка Борґота «Легка здобич (пас.)» активувалася, коли він зазнавав атаки навичкою Страхолюда «Грім і блискавка».

- Виправлено візуальну помилку, через яку під час битв із Темною феєю Астранікс здавалося, що копія Сун Вуконга має на собі Блок пасивних навичок.

- Виправлено помилку, через яку нападник перетворювався на Вівцю під дією Дару «Поліморфізм», якщо під час атаки накладав Блок оживлення.

- Виправлено помилку, через яку Лонатарил накладав Щит за допомогою навички «Мерехтливий бар'єр» перед тим, як атакувати Борґота.

- Виправлено помилку, через яку навичка Анкори Бездиханної «Обраниця короля (пас.)» не заповнювала шкалу ходу, коли активувалася.

- Виправлено помилку, через яку Нарсес Бездиханний двічі атакував Гідру навичкою «Шквал скверни», навіть якщо вона не перебувала під дією Щита або Посилення.

- Виправлено помилку, через яку навичка Нарсеса Бездиханного «Пропащі душі» надавала йому два додаткові ходи замість одного.

- Виправлено помилку, через яку навичка Харими «Божественна пошана» активувалася двічі, якщо від атаки навичкою «Очисне покарання» помирав Небіжчик Неймовірний і ще один ворог.

- Виправлено помилку, через яку Нарсес Бездиханний і Карнідж Анархіст не накладали Блок оживлення, перебуваючи під дією Позбавлення сил.

- Виправлено помилку, через яку Фіна Меч Аравії не накладала Збільшення К.ШНС за допомогою навички «Шляхетна кров», коли в команді було більш ніж 3 вищих ельфи.

- Виправлено помилку, через яку гра вилітала в разі виникнення мережевих проблем під час битв на Live-Арені.

- Виправлено помилку, через яку навичка Гінця «Вправний союзник (пас.)» ігнорувала 30% захисту цілі замість 50%.

- Виправлено помилку, через яку гра вилітала після того, як Туганарак застосовувала навичку «Спалювання», щоб поширити Ланцюг болю, накладений навичкою Ґізмака Жаского «Непоборна лють», на всі голови Гідри. 

- Виправлено помилку, через яку копія Тоґрона Дводушника збільшувала максимальне здоров'я Темної феї Астранікс за допомогою навички «Утамований голод (пас.)».

- Виправлено помилку, через яку деякі завдання клану відображалися як доступні після того, як їх уже взяли інші гравці.

- Виправлено помилку, через яку в деяких завданнях і випробуваннях певні ефекти (як-от лікування, заповнення шкали ходу тощо) зараховувалися двічі.

- Виправлено помилку, через яку спливне вікно, що з'являлося після натискання на Первовічний кварц у Порталі, відображалося неправильно.

- Виправлено помилку, через яку місії Гідри, як-от «Завдати 2 000 000 шкоди Гідрі за один бій (мін. режим складності: звичайний)», не зараховувалися як виконані, якщо шкода, завдана Гідрі, перевищувала 2 000 000 000.

- Виправлено помилку, через яку лікування, отримане завдяки штрафу Паразит, не зараховувалося в тижневих завданнях Перепустки кузні «Відновити здоров'я в битвах Кампанії 100 разів (включно із сетами Крадіж життя, Регенерація, Паразит тощо)» та «Відновити здоров'я в Підземеллях 100 разів (включно із сетами Крадіж життя, Регенерація, Паразит тощо)».

- Виправлено помилку, через яку в місіях розвитку «Піднести 2 атрибути» та «Піднести 2 артефакти» зараховувалося лише непіднесене спорядження.

- Виправлено помилку, через яку для завершення першої частини місій Арбітра потрібно було виконати місію, якої в грі немає.

- Виправлено помилку, через яку неможливо було завершити розділ місій розвитку попри те, що всі місії із цього розділу були виконані.

- Виправлено помилку, через яку в місії розвитку «Надягти на героя 4 піднесені артефакти» зараховувалися надягнені атрибути.

- Виправлено помилку, через яку в місії розвитку «Надягти на героя 2 міфічні артефакти» зараховувалися надягнені атрибути. 


Views
10
Comments
0
Apr 4, 2024, 12:0304/04/24