All Categories

RAID-Дайджест (12.01.24)

RAID-Дайджест (12.01.24)

Вітання, Рейдери! Початок року в RAID виявився багатим на події: гра вишла на Steam, ми нарешті побачили результати колаборації з Monster Hunter у вигляді нових тематичних Героїв, а також додали в гру два нових ресурси для переробки бонусу Піднесення Артефактів та Атрибутів. Отож, не будемо гаяти час і розглянемо нещодавні оновлення, а також - що очікує нас в майбутньому. 

Герої Monster Hunter

Гравці RAID нещодавно побачили пʼять нових Героїв, розроблених на основі франшизи Monster Hunter від Capcom. Майстер клинка Раталос буде доступний гравцям в рамках 7-денної програми “Полювання на Раталоса”, однак майте на увазі, що для участі, вам необхідно буде розпочати заходити в гру на протязі 7 днів не пізніше 27-го лютого. Решту Героїв ви зможете призвати з Уламків до 5-го березня. Однак, це ще не все! Також їх можна буде отримати в рамках внутрішньоігрових подій, як, наприклад, подій покращеного призову 10x або x15-x25. 

Гравці, які зберуть усіх 5 тематичних Героїв Monster Hunter до 9:00 UTC 5-го березня також отримають додатковий подарунок: 

  • 2 Легендарні Томи навичок
  • 2 Курча 5 рангу
  • 4х50 спроб мультибоїв
  • 1,000 Енергії
  • 1,000,000 Срібла

Ми розпочнемо висилати подарунки гравцям 6-го березня. 

Помилки і виправлення

Одна зі змін, яка відбулася у версії 8.10, але яку ми не згадали у Прес-релізі - це виправлення Героя Уґіра Змієїда. Тепер його пасивна навичка “Кара драконів (Пас.)” реагує на будь-які спроби оживлення з боку супротивника, спричинені активними чи пасивними навичками, а також Бонусом “Післясмертне оживлення”.

Наразі, пасивна навичка Героя Майстер клинка Зіногр “Єство Зіногра (Пас.)” функціонує не зовсім коректно, а саме - інколи вона не лікує Героя, якщо вона запобігла її смерті. Ми виправимо цю навичку до 23 січня, щоб вона працювала саме так, як вказано в її описі.

Майбутні зміни

У наступному великому оновленні відбудеться ребаланс Героїв Ангара і Фортуса, хоча у майбутньому ми плануємо оновити і інших Героїв. Також, починаючи з наступного великого оновлення, Суперрейди будуть постійно доступні у таких Підземеллях:

  • Лігво дракона;
  • Вершина Крижаного ґолема;
  • Гніздо Павучихи;
  • Замок Лавового лицаря;
  • Склеп Дивола пустелі;
  • Гай Примарного сьоґуна.

RAID: Shadow Legends і Facebook Cloud

Раніше ми повідомляли вам про закриття гри у Facebook Cloud на початку 2024 року. Однак, гра працюватиме на цій платформі ще до середини березня 2024 року. У будь-якому випадку, ця зміна не впливає на можливість входу в гру через ваш обліковий запис Facebook.

Якщо ви продовжуєте користуватися платформою Facebook Cloud, ознайомтеся з покроковою інструкцією, яка пояснює, як перенести свій прогрес у грі до Plarium Play: https://plarium.com/forum/en/raid-shadow-legends/843_news/42536_raid-leaves-facebook-cloud-games/

Клановий турнір і Особисті нагороди

Наступний Клановий турнір буде без Особистих нагород.


Ось і все для сьогоднішнього дайджесту. Спокійних вихідних! Бережіть себе та близьких!

Views
17
Comments
0
Jan 12, 2024, 15:5901/12/24