something is wrong with Flash on plarium

5 Replies
hebroots
15 November, 2017, 6:14 AM UTC

I can play Edgeworld fine which is part of wonderhill.com.  Flash is enabled in Microsoft Edge, it also runs the "test Flash" thingy just fine, but when I try to load Pirates or Stormfall, I get the "enable or install Flash message."  Flash seems to be installed and operating OK, I restarted the computer, etc. cleared cache, etc etc, but still will not work the games.


Having similar problems using Chrome.
UTC +5:00
0
Agent Pavel
Administrator
15 November, 2017, 9:13 AM UTC

Hello, Captain!

Please use the instruction from my reply to your another post and inform me if it helps you.

UTC +0:00
0
dimatt1018
15 November, 2017, 4:45 PM UTC
OM GOING COMMENT IN GAME DIScussionns EDGE works fine all settings right...your website cant run..adobe issues..no pop3 box to allow popups......I don't want the cheap excuses on download yahoo...no interest in that...fix edge and adobe ...been to other websites and adobe works... barely have IE running adobe here ...with not loading up islands...and game freezes ...not a cookie issue...signed in 3 times this morn.....
UTC +7:00
0
hebroots
15 November, 2017, 4:57 PM UTC

all my settings were enabled and Flash was working fine, but the plarium screen still says it is not.

I got it to work eventually; what is finally required is you have to get to a place where the gamesite itself asks you if you want to allow flash to run. It comes in the form of a little popup box that you have to reply yes to. It is NOT enough to just get all the settings right.

Now how that happens is to keep trying to press "play now" or refresh the screen, or similar. Until you get the game to ask you to confirm what your settings already say then nothing is going to happen.

UTC +5:00
0
tkfarley
19 November, 2017, 1:00 AM UTC
POSSIBLE FIX FOR ANYONE THAT HAD A RECENT MICROSOFT UPDATE TO WINDOWS 10.


I had the same problem after I got the latest Microsoft 'update' (11/17/2017) - could not login to StormFall, even when everything was working OK (settings, etc.) I tried lots of things  (also could not view YouTube videos).


I finally restored/recovered to a previous 'build' of Windows 10.  That Fixed the problem.



UTC +7:00
2
stryper1963
19 November, 2017, 9:14 PM UTC
tkfarley said:

POSSIBLE FIX FOR ANYONE THAT HAD A RECENT MICROSOFT UPDATE TO WINDOWS 10.


I had the same problem after I got the latest Microsoft 'update' (11/17/2017) - could not login to StormFall, even when everything was working OK (settings, etc.) I tried lots of things  (also could not view YouTube videos).


I finally restored/recovered to a previous 'build' of Windows 10.  That Fixed the problem.

I have the same issue with Newest Windows 10 update (11/17/2017). Will have to give your suggestion a try, will comment later if successful or not.



UTC +0:00
0
1782327 users registered; 48488 topics; 287786 posts; our newest member:zengnolan