All Categories

А що по балансу ?

А що по балансу ?

Search
Oct 18, 2023, 12:2110/18/23
07/16/22
8

А що по балансу ?

1. Абсолютна імба Surge, проти якого неможливо щось зробити. Знищує тупо всіх і вся. Інші легендарні мехи просто хлам порівняно з ним. Об'єктивно занадто імбовий зі сноєю навичкою. (Баланс.....)

2. Боти бігають всі з EM RIFLE і знищуть тебе за мілісекунду з іншого кінця карти з розвороту, а якщо їх декілька то втратиш всі свої мехи на пів хвилини. (Баланс....)

3. Розумові інваліди з артилерією по сих пір знищують цілі команди за 1 постріл. (Дуже цікаво грати і вмирати, баланс....)

Цікаво, люди, які працюєть над балансом, хоч один раз працювали не під наркотиками ?

А розробники хоч раз заходили в свою гру ? Їм все подобається ? Їх нічого не бентежить ? 

Гра як була зламаним, дизбалансним л***м, так і залишилась.


Відредаговоно: застосування ненормативної лексики заборонено

Views
19
Comments
2
Comments
CrystalDrewCommunity Manager
Oct 23, 2023, 10:2110/23/23
02/10/23
1596

Добрий день 👋

Хочу нагадати, що згідно з правилами форуму, лаятися у постах заборонено. Будь ласка, зверніть на це увагу, адже Ви можете отримати бан, якщо будете продовжувати порушувати умови користування форумом. Ми приймаємо критику та працюємо над проблемними моментами, однак давайте поважати один одного та інших користувачів форуму.

Всі Мехи були створені з урахуванням балансу, кожен з них має сильні сторони та слабкості. Звісно, Пілоти та Імпланти можуть "робити погоду", але таким чином, можна покращити будь-якого Меха. У випадку з Surge, гарно протидіяти можуть, наприклад Zephyr, Guardian, чи Hemlock, бо їх Абіліті здатні зупинити та знешкодити Мехів. Менш з тим, є різні тактики та лише від Вас залежить, яка з них буде виграшною.

Кількість ботів з EM Rifle була зменшена після ребалансу цієї зброї. Ми активно працюємо над Штучним  Інтелектом для ботів. У майбутньому очікується, що їх поведінка буде краще імітувати реального гравця та відповідно, мати такі ж обмеження як і гравець.

Артилерія дієва лише на відстані (однак не на всіх мапах), однак не у ближньому бою. Тому, порадою є атакувати гравців з Артилерією з близьку.

Сподіваюся, що відповів на Ваші питання. Ми працюємо над покращенням гри, тому сподіваюся, що Ваш ігровий досвід скоро поліпшиться! 😉

Nov 24, 2023, 12:2811/24/23
07/16/22
8

На рахунок артилерії з Вами згодний, зараз її поменшало, хоча це не зовсім виришіло її проблему.

А от на рахунок ботів з EM Rifle, то якихось  результатів не видно, тепер багато ботів з комбінацєю ЄМ та рейлган (такий собі ребаланс, результат такий самий - смерть за пів карти від бота з розвороту).

З приводу Surge, ви дійсно не бачите що він в рази сильніше ніж все що було взагалі додано ? Потрібо змінювати його навичку.