Все Категории

Шамани та сети

Шамани та сети

Поиск
9 сент. 2018, 20:3809.09.18
2

Шамани та сети

Було б добре "прив'язати" певного шамани під певний сет.А то буває йдеш в атаку з "мирним" Баггі)))А так змінив сет на бойовий-змінився і шаман.Дякую
Просмотры
1k
Комментарии
2
Комментарии
10 сент. 2018, 09:4410.09.18
25.01.17
491

Большое спасибо за ваше предложение, SEM_UA! Мы передадим его нашим разработчикам .

11 авг. 2019, 19:4911.08.19
31.03.19
141

Ну дивись. Коли ти міняєш сет, то аналогічно під цей сет ти маєш поміняти шамана, щоб доплюсувати бонуси Героя і речей. Ти ж не підеш кріпити Місце Сили в речех на героя "Убба", але з шаманом Баггі чи Інгою, а візьмеш Рея Странника чи шамана до оснвних військ. (Це й так ясно).

Можна зробити, що ти ніколи не забував міняти шамана під час того, як ти міняєш сет! Це дуже просто. Є назва сету! Коли ти напишеш назву сету просто зробив прибавку. Тобто наприклад сет "Знанка". У неї входять бонуси на швидкість прокачки знань в будівлі "Оплоті" - це зокрема навики Героя, речі Героя і звичайно прокачані знання на швидкість навчання знань! 

Ну і після того, як ти назвав цей сет "Знанка" просто зроби невеликий прибавок, наприклад, "Знанка + Не забудь змінити шамани!)". Так ти ніколи не забудеш поміняти шамана! (Навіть, якщо дуже захочеш!). 

Проте, якщо брати, що крім того, що ти включаєш сет треба ще заходити в будівлю шаманів і міняти шамана виходить не дуже, але довго! Тому іжея, що до сету можна прив'язати шамана дуже вдала! 

Ось як бачу її я.

Треба зробити в сеті невелику зміну. Там є такі функції, як назвати, активувати і перезаписати. Проте можна додати ще одну - вибрати шамана. Коли ти натискаєш ан неї перед тобою з'являється табличка з шаманами (Лише твоїми!). І ти вибираєш когось одного з них. Коли ти нажав на шамана, то з'являється безпосередньо табличка з ним. Там ти можеш надіти йому речі або ж якщо уже були, то просто поміняти. Там можна буде подивитися на його навики і за потреби збити і поставити нові. І все це буде у вкладці "Сети", у будівлі "Чертог воина", у саму сеті. 

Для того, щоб зберегти Шамана або його речі треба буде просто по-стандарту натиснути на кнопку перезаписати! Тобто коли ви уже зайшли у с Сет, а Шаман у вас уже є, а вам треба поставити нового, то там замість кнопки "Вибрати Шамана" буде кнопка "Змінити Шамана"! І в гравця, коли він натисне кнопку вискочить табличка чи дійсно він хоче змінити шамана і збити одяг, який на ньому був. При підтверджені вас знову викине до сета Героя і уже замість кнопки "Змінити Шамана" буде кнопка "Вибрати Шамана". І знову ви вибараєте Шамана, настроюєте йому навики, вбираєте у речі і щоб зберегти сет з прив'язаним шаманом жмете на хрестик, а тоді у Сеті жмете уже на всім знайому кнопку "Перезаписати". Не бійтеся Шаман на стараго не зіб'ється. Він може збитися лише у тому випадку, якщо ви виключете вкладку будівлі "Чертог Воина"! Якщо ж ви просто вийдете з вкладки, де вибирають Шамана, то ваш Шаман, якого ви настроювали збережеться і Сет можан буде перезаписати!

Дякую автору за ідею! Це доволі актуальна тема. Сподіваюся я допоміг своїм коментарем!