Все Категории

Хитрощі які допоможуть вам перемогти на онлайн арені

Хитрощі які допоможуть вам перемогти на онлайн арені

Поиск
7 апр. 2023, 10:3907.04.23
30.05.20
358

Хитрощі які допоможуть вам перемогти на онлайн арені

У цій темі будуть зібрані основні поради, які допоможуть гравцям поліпшити свою результативність на онлайн арені. 

(Найкращі рекомендації від гравців я додам, у коментарях прошу допомогти з порадами тим, кому теж пощастило бути на бета-тесті онлайн арени)

Основні рекомендації:

1. Склад команди повинен складатися з: 2ДД, 1 Контроль, 1 Підтримка, 1 Воскресіння. Якщо у вашій команді буде тільки 1ДД, то суперник його забанить і вам буде ніким атакувати.

2. Першим вибираємо завжди масового ДД, якщо ви візьмете ДД без масових ударів, то опонент одразу ж візьме Скелетика.

3. Якщо ви вибираєте другим, то у вас є перевага останнього ходу, в останній слот рекомендую брати героїв, під яких не вибрали контрпік. 

4. Якщо ви обираєте першим, то у вас є перевага першого ходу (однак вона розкриється тільки в голді): У найперший слот рекомендую брати героїв підтримки/контролю, проти яких трундо підібрати контр пік.

Просунуті рекомендації:

1. Мітки на ваших героях. Після недавнього патча, нам додали кілька видів нових маркерів: Арена 1, Арена 2. Рекомендую всім позначити цими маркерами своїх найкращих героїв, яких ви і будете в основному використовувати на арені. Без маркерів гравцям з великою кількістю героїв дуже важко знайти потрібного героя, через це можна не встигнути зробити правильний вибір за 30 секунд.

2. Важкий вибір бана. Змушуйте суперника робити важкий вибір героя для бану ваших героїв. Наприклад: 2 швидких героя контролю, якщо суперник бере ДД з поодинокими ударами (ротоса), то використовуйте Скелетика + герой контролю, 2 швидких заливника. Вам необхідно підловити суперника на помилковому бані. Деякі гравці використовують 2-х однакових героїв, у яких різні рівні пробудження, але герой, що має погане пробудження, одягнений у кращий шмот, завдяки цій хитрості часто банять саме погано одягненого героя.

Рекомендації Піків:

1. Якщо ворог узяв ДД без масових ударів, то беремо Скелетика.

2. Якщо ворог взяв героїв з великою кількістю мас ударом або мас удар на А1, то беремо Макаба. 

Рекомендації Банів:

1. Якщо у ворога є Сіфі + Ротос, то частіше банимо Сіфі, оскільки Ротоса легко законтролити.

2. Якщо у ворога є Марічка + Тарас, то частіше банимо Марічку, оскільки Тараса легко законтролити.

Просмотры
24
Комментарии
0